- 19 Mayıs 2020
- 48.090
- 216.451
- 598
Kız kim ciddiye alıyor seni? Ciddiye alınsan laf yemezsin. İade etmek zorunda da kalmazsın böylece.Yerim de ne oluyor 5 ni iade ediyorum :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız kim ciddiye alıyor seni? Ciddiye alınsan laf yemezsin. İade etmek zorunda da kalmazsın böylece.Yerim de ne oluyor 5 ni iade ediyorum :))
Bunu senmi yaptın bu pastayı tek kelimeyle muhteşem olmuşEki Görüntüle 3264089 Nasıl olmuş
Nasıl laf yemişim ki?! Laf yemeye geldikte ciddiye alınan laf yiyor alınmayan yemez,umurlarında olmaz.Kız kim ciddiye alıyor seni? Ciddiye alınsan laf yemezsin. İade etmek zorunda da kalmazsın böylece.
Laf sokuyor dedin ya az önce? Neden umurlarında olmayasın ki aynı evde yaşıyorsun, 3 göz eve tıkışmışsınız? Bu ciddiye alınıyorsun demek değil ki, aynı şeyler değil.Nasıl laf yemişim ki?! Laf yemeye geldikte ciddiye alınan laf yiyor alınmayan yemez,umurlarında olmaz.
Burda öyle bir konu vardı yazan kişi öyle yazmıştı eltimi vampir gibi ısırmıştım diyeNasil yani![]()
Kanalın adı ne canım?Cansın senartık videoya sesimi koya bilmiyorum malum sebeplerden .yanlış kişi dediğin beni sinir yapmak için elinden geleni yapmaya çalışıyor)
Banlanma sebebi dilim değil sitemi paylaşmamNilu pasta harika olmuş youtube kanalında gördüm likeladımherhalde her şey yolundadır diye düşündüm konunu göremeyince.konu açmışsın bi de her zamnki gibi banlanmışsın
yemin ederim senin bu dilin başına bela.haklıyken haksız durumuna düşüyorsun hep.ya ne diycem eltin de üye olsa ya buraya bakalım o neler yazacak.
![]()
Banlanma sebebi dilim değil sitemi paylaşmam
Kötü değil,kutlarımNilu valla gozlerim seni ariyordu ya baska bir sey isteseymisim olacakmis. Bayram nasil geciyor?
HahahaAynı evde mi yaşıyorsunuz? Aynı evde iki melek yaşasa onlar da anlaşamazdı. Bence elitinin de suçu yok.
Ölücem şimdiBence eltin içinden "Eltim böyle pasta yapmasını nereden biliyor? Ayy çatlayacam kıskançlıktan" diye geçiriyor ve seni çekemiyor
Cidden pastan çok güzel görünüyor![]()
Evimiz var ama sanki büyülenmiş kısmet olmuyor tamir gidiyor1 ) eltinizle beraber mi yasiyorsunuz
Eger yasiyorsaniz sorun cikmasi normal evleri ayirim
2) ayri evde yasiyorsaniz da hayat kisa .. ne zaman olecegimiz vbelli degil
Insanlari umursamamayi ogrenin