sıkıntımdan kalbim ağrıyor

mutsuz24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
264
0
0
Diğer
hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar...
bir yere varamıyordum sayenızde gene doğru kararlar aldım..çok sağolun..
gene ilk adımı ben atıcam..
içim şimdi çok daha rahat..

Son düzenleme:
Bence acele karar verme ama zıyaretıne gıdıp görüşüp üzgün olduğunu dile getirmeni tavsiye ederim..

Bence acele karar verme ama zıyaretıne gıdıp görüşüp üzgün olduğunu dile getirmeni tavsiye ederim..

ziyaretine gitmicem ,çünkü anladım ki her küsmede ilk adımı atan ben,bu kezde fırça yedim suratıma teli kapattı 1 haftadır aramıyor..
o demek ki hiç üzgün değil üzgün olsa arardı

Cok gecmis olsun
Annesinin resimlerini çekip gösterme daha kötü olur
Esın ve kv den hatta gorunceniz sana hirslanirr isler karışır
Sen zararlı çıkarsın
Eşinin ziyaretine git üzgünüm kusura bakma de
Sanıyorum ki cezası 1 kac aydır
Çıkınca konus herseyi
Kv Ni yanına al, karsına degil
Kk da genelde bundan sıkıntı yaşıyor kadinlar
Onlar hatalı belki ama sen alttan al kazanan sen olursun

sağol canım..
kısmet olursa yılbaşından sonra cıkacak..
resımlerı bir tanıdık bana yolladı..
bende postaneye gideyim isimsiz olarak atayım dedimm fotoları..
acaba eşim benden şüphelenir mi ki..ondan korkuyorum..
canım cok denedim ama kaynana benı sevmıyor..
hep laf sokma çabasında oğluyla kavga etsem..neredeyse karşımda göbek atıp oynucak..
o derece bundan haz alıyor..nasıl yanıma alayım..bende ondan hoşlanmıyorum..çok yalan konuşuyor ve ben bundan çok rahatsız oluyorum..
düşün düşün bir noktaya varamadım..kalbimin ağrısından uyuyamıyorum bile..

onu aramayıp ko nuşmayarak kv nin ekmeğine yağ sürüyorsun daha da dolduruşa getiriyordur oğlunu bak bu sıkıntılı günlerinde yanında ben varım o böyle bir durumda bile seni üzüyor aramıyor sormuyor vs lerle, sen yine de aramaya devam et derim ha kırgınsan soğuk konuş vs ama aramamzlık yapma bu dönemde yanlız bırakma, çıktıktan sonra hesabını sorarsın yaptıklarının

bak güzelim bu tip insanlara (kayınvalıde) meydanı bos bırakırsan onlarda fırsattan istifade herşeyi yaparlar
sana tek tavsiyem eşinin yanından ayrılma her ne olursa olsunterk etme
belki o da içinde bulundugu sıkıntılı durum nedeniyle duygularını kontrol edemiyor olabilir,o yuzden suan bir sıkıntıdayken sende boşanmak terketmek vs nedenlerden dolayı bir darbede sen vurma
haa şu durum ayrı eşinin sana sevgisi bitmiştir o zaman iş degişir, ama eşin seni seviyorsa bunlara bir süre gögüs gerebilirsin

ben olsam 1 dk durmam yollardım fotoğrafları.. ya da şöyle yapardım, resimlerin bir kopyasını çıkartıp kv. evine postalardım.
bir o şoku paniği yaşasınlar bakalım. sizden geldiğini anlasalar bile ispat edemicekler nasıl olsa, en azından bundan sonra size nası davranmaları gerektiğini anlamış olurlar!! yollayın kv nin evide hiç durmayın, yola gelsin bakalım fitne fücür..

Merak ettim sadece eşin mi arayabiliyor, siz de onu arayabiliyor musunuz? Yani sizin aileniz aramamışsa kırılmış olabilir, belki diğer taraf arıyordur aklıma o geldi. Bence foto falan gönderme, bir de onun için morali bozulmasın. Az kalmış zaten çıktıktan sonra konuşursunuz.

birdaha annesine af ettirmezse bence fotoğrafları gönderin.... eşinizin sandığınız kadar canı sıkkın değil bence ne o heryeri aramalar falan....

bune istir arkadas?!?! sen hapiste olan oglunu bekle anasi gelsin bide sizi bosamaza kalksin.. kalkip sana dua edecegi yerde bide kötülükmü yapiyo..sen oglunu bekliyorsun kiim yapar bunu yaa???
demiyoki, bu kadin mecburmu oglumu beklemeye, kendine bi hayat kurabilir vs. ama sen bekliyorsun bide üstelik disari falanda pek cikmiyormussun.. yani pesss...
senin yerinde olsamm esinede anasinada hicbirseye mecbur olmadigini göster...

hepiniz söylediklerinizde haklısınız arkadaşlar....
şu yazıyı yazarken bile parmaklarım zor basıyor klavyeye ..gücüm dermanım kalmadı..insan haketmediği ağır seylerı görünce böyle oluyor demek ki..
kaynanam Allahtan belasını isytiyor galiba..
geçen eşimin bir akrabası bana dedi ki bunca olaydan sana ettikleri zulumden sonra neyi beklıyorsun çocuğunda yok yerinde olsam boşanırım sen çok iyilere layıksın dedi.
eşimin beni deli gibi sevdiğini biliyordum 1 haftadır aramıyor başka yerleri arıyor demek ki beni artık sevmiyor buradan bu kanıya vardım..
resimleri yollasam benden bilinir mi eşimin direk aklına ben gelirmiyim ki,aram yok şuan ,benden şüphelenir mi kızlar?

yollama bence şüphe etmesınden zıyade zaten ıçeride sıkıntıda olan bır ınsanı dahada sıkıntıya sokmuş olacaksın. bence gerek yok cnm
arama konusundada arama derim. kadınlar alttan aldıkça eziliyolar.burda kabahatlı olan sen değilsin ki arayasın. insan aman ben yokum eşim yalnız kalmasın başına bırşey gelmesın benden vazgeçmesin diye daha çok ustune duşer. senınkı tam tersını yapıyo. arama sorma hatasını anlasın anlamazsada kendı yoluna devam et.... hiç olmazsa sağlığından olmazsın

canım zaten benım arama gibi bir şansım yok,o dışarıyı arayabılıyor,ankesörlü telefondan,benımde amacım mektup atacaktım gönlünü almak ıcın yada kılometrelerce uzakta atlayıp otobuse ziyaretıne gıdecektım ,anası danası herkesı arayıp sohbet ettıgını duyuncaya kadar,duyunca vazgectım benım suçum günahım ne..
yollamayı daha önce hıc düşünmedim canı sıkılmasın diye her ne kadar anası canıma tak ettrisede.. ama şu son kavgamız gene anası ve onu el üstünde tutup benı durduk yere cezalandırması,anasıyla sıkı fıkı olması,anasının amacı benım yuvamı bozmak iyice çemberine almış anası ,yaptıklarıı oğluna göstermesem bu kezde benım yuvam bozulacak dıye düşünüyorum...off öyle çaresızım ki ne yapacağımı bilmiyorum

katılıyorum arkadasa iyilik yapmak herzaman kazandırır

katılıyorum arkadasa iyilik yapmak herzaman kazandırır

bende size katılıyorum kızlar ama...
ben şimdiye kadar kaynanaya hep iyilik fedakarlık alttan alma yaptım ve karşılığında aşşağlanma horlanma küçümsende gördüm..
iyiliğin karşılığı buymuş demek ki..
insan olmayana iyilik yapsan ne fayda ...

şuanda sizden bilicektir ama intikam soğuk yenir bence aranızı düzeltin ama ilk adımı eşiniz atsın bekleyin hemen üstüne atlamayın aranız düzeldikten sonra hiç kayınvaldeinize muhalefet olduğunuzu belli etmeyin belli zaman sonra yaparsanız sizden bilmez benden biliceğini düşünür yapmazdım benden nasıl beklersin gibi safa yatarsınız :)

aylardır elımde resımler hıc yollamıcaktım taki canımı bu derece yakıncaya kadar..şimdi ohh hergün anasını arıyor yağlı ballılar,bana karşı eşimi birgüzel dolduruyor..nelerr dediyse beni hiç aramıyor..
resimleri şimdi yollamakta ki amacım ise sürekli şehir dışındalar,sıcağı sıcağına yollasam etki eder diye düşünmem..sonra yollasam onlar çok şeytan bunun altından kalkarlar hatta photoshop bile derler..

onu şimdi yollasan da derler o zmn. ama bir fotonun photoshop olup olmadığını öğrenmek iki dk yani. gidersin bi fotoğrafçıya bitti gitti.
şiimdi eşiniz hapiste gidemezde, öfkelenir fln. onlar inkar ederler. sonucu nereye varır bilmiyorum.

ama birde şöyle bir durum var. siz hiçbişey yapmasanız bu sefer de fırsattan istifade kv yuvanızı sarsacak hatta yıkacak.
bir de bi adam nası oluyoda anasıgille bir olup karısını arayıp sormuyo ya, yani erkekler ne ara bu kadar şerefsizleşti..
siz hapis fln dinlemeyip kocanızı bekliyosunuz onun yaptığına bak.
Allah bilir durum sizin başınıza gelmiş olsa nolurdu. heralde çokdan mahkemelik olmuştunuz boşanma davası için...
yazık diyorum ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…