Bence acele karar verme ama zıyaretıne gıdıp görüşüp üzgün olduğunu dile getirmeni tavsiye ederim..
Cok gecmis olsun
Annesinin resimlerini çekip gösterme daha kötü olur
Esın ve kv den hatta gorunceniz sana hirslanirr isler karışır
Sen zararlı çıkarsın
Eşinin ziyaretine git üzgünüm kusura bakma de
Sanıyorum ki cezası 1 kac aydır
Çıkınca konus herseyi
Kv Ni yanına al, karsına degil
Kk da genelde bundan sıkıntı yaşıyor kadinlar
Onlar hatalı belki ama sen alttan al kazanan sen olursun
günlerdir düşünüyorum eşim ve ailesini kalbim şuan ciddi anlamda çok ağrıyor,kas gevşetici içtim belki iyi gelir,kalpten gidicem bu gidişle,
ne olur bir fikir verin..
polise mukamevetten cezaevinde olan eşimle herşey yolunda gidiyordu..ta ki annesi yüzünden aram açılıncaya kadar..
eşim elinden geldiği kadar arar halimi hatırımı sorar,harçlığımı eksik etmezdi...
annesiyle tartıştık daha doğrusu bana iftira attı,eşimlede nasıl olsa ayrıyız cezasından dolayı,kaynanamın amacıda boşanmamızı sağlamak,fırsattan istifade..
neyse aylar geçti bu olaylardan eşim dediki hiç annemi arıyor musun?hayır aramıyorum dedim..teli kapatınca ara dedi..tamam senın hatırın için arıcam..evi aradım torunu açtı annem nerde dedim dışarda,sonra kapattım 2 kez cebini aradım kaynanamın açmadı..
neyse 1 hafta sonra eşim aradı ne yaptın annemi aradınmı dedi,evet açmadı bile dedim konu kapandı...
eşim annesini sürekli arıyor soruyor,peki sen annene sordun mu hiç gelinin arıyor musun bir eksiği var mı anasının evinde beni bekliyor bir ihtiyacı olur ilgilendin mi diye sordun mu dedim,yok sormadım tamam gülüm dedi konuyu geçiştirdi..anasına gelince hiç tık diyemiyor..
neyse gene sustum...epey zaman geçti
eşim cezaevinde dilediği yeri arama hakkı kazandı açığa çıkınca,bekledim günlerdir belki annemleride arar diye,ses yok günler geçti,eşim kız kardeşinin kocasına yiyenlerine kadar aramış..bekledim hala bizimkilerden bahsetmiyor..sonunda patladım..benimde bir ailem var ağaç kovuğunda yetişmedim damadınızı arıcağına öncelik benim annem babamdı dedim..öyle mi senin annen baban HZ. Allah mı oldu dedi,suratıma pat telefonu kapattı,1 haftadır aramıyor..öyle gücüme gitti ki..
bende mektup atsam gönlünü alsam yazıktır diye üzülüyorum benımlede konuşmuyo sıkılıyordur diyordum meğersem benimkisi günlük anasıyla danasıyla saat başı konuşuyormuş...öyle kalbim kırıldı ki ben ne yaptım ona...o içerde diye bende onu evde beklıyorum dışarı bile sayılı çıktım,çıkacağı günün hayallerini kuruyordum..anası ise bir gün bile evde oturmaz hergün çarşı pazar gezmeler,yeni izmirden geldi,2 gün sonra gene şehir dışına çıkacakmış..eşimin arkasından iş çeviriyorlar..afedersiniz kızlar ama kaynanam kızına yandaşlık yapıyo kızı erkeklerle buluşuyor şehir dışlarında nereden biliyorsun derseniz? birisi resimlerini çekmiş bana verdi,şeytan diyor eşime yolla gerçek yüzlerini görsün...eşim çünkü anam namazında abdestinde adını ağzına alma der birşey demeye kalksam..
Vallahi sabahtan beri kalbimin ağrısından duramıyorum ...çok kötü haldeyim kızlar,boşanmak bile geçiyor aklımdan ben haketmedim bunları sizce ne yapayım??ne olur yalvarıyorum yardım doğru yolu düşünemiyorum
bune istir arkadas?!?! sen hapiste olan oglunu bekle anasi gelsin bide sizi bosamaza kalksin..kalkip sana dua edecegi yerde bide kötülükmü yapiyo..sen oglunu bekliyorsun kiim yapar bunu yaa???
demiyoki, bu kadin mecburmu oglumu beklemeye, kendine bi hayat kurabilir vs. ama sen bekliyorsun bide üstelik disari falanda pek cikmiyormussun.. yani pesss...
senin yerinde olsamm esinede anasinada hicbirseye mecbur olmadigini göster...
yollama bence şüphe etmesınden zıyade zaten ıçeride sıkıntıda olan bır ınsanı dahada sıkıntıya sokmuş olacaksın. bence gerek yok cnm
arama konusundada arama derim. kadınlar alttan aldıkça eziliyolar.burda kabahatlı olan sen değilsin ki arayasın. insan aman ben yokum eşim yalnız kalmasın başına bırşey gelmesın benden vazgeçmesin diye daha çok ustune duşer. senınkı tam tersını yapıyo. arama sorma hatasını anlasın anlamazsada kendı yoluna devam et.... hiç olmazsa sağlığından olmazsın
Cok gecmis olsun
Annesinin resimlerini çekip gösterme daha kötü olur
Esın ve kv den hatta gorunceniz sana hirslanirr isler karışır
Sen zararlı çıkarsın
Eşinin ziyaretine git üzgünüm kusura bakma de
Sanıyorum ki cezası 1 kac aydır
Çıkınca konus herseyi
Kv Ni yanına al, karsına degil
Kk da genelde bundan sıkıntı yaşıyor kadinlar
Onlar hatalı belki ama sen alttan al kazanan sen olursun
katılıyorum arkadasa iyilik yapmak herzaman kazandırır
hepiniz söylediklerinizde haklısınız arkadaşlar....
şu yazıyı yazarken bile parmaklarım zor basıyor klavyeye ..gücüm dermanım kalmadı..insan haketmediği ağır seylerı görünce böyle oluyor demek ki..
kaynanam Allahtan belasını isytiyor galiba..
geçen eşimin bir akrabası bana dedi ki bunca olaydan sana ettikleri zulumden sonra neyi beklıyorsun çocuğunda yok yerinde olsam boşanırım sen çok iyilere layıksın dedi.
eşimin beni deli gibi sevdiğini biliyordum 1 haftadır aramıyor başka yerleri arıyor demek ki beni artık sevmiyor buradan bu kanıya vardım..
resimleri yollasam benden bilinir mi eşimin direk aklına ben gelirmiyim ki,aram yok şuan ,benden şüphelenir mi kızlar?
şuanda sizden bilicektir ama intikam soğuk yenir bence aranızı düzeltin ama ilk adımı eşiniz atsın bekleyin hemen üstüne atlamayın aranız düzeldikten sonra hiç kayınvaldeinize muhalefet olduğunuzu belli etmeyin belli zaman sonra yaparsanız sizden bilmez benden biliceğini düşünür yapmazdım benden nasıl beklersin gibi safa yatarsınız :)
aylardır elımde resımler hıc yollamıcaktım taki canımı bu derece yakıncaya kadar..şimdi ohh hergün anasını arıyor yağlı ballılar,bana karşı eşimi birgüzel dolduruyor..nelerr dediyse beni hiç aramıyor..
resimleri şimdi yollamakta ki amacım ise sürekli şehir dışındalar,sıcağı sıcağına yollasam etki eder diye düşünmem..sonra yollasam onlar çok şeytan bunun altından kalkarlar hatta photoshop bile derler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?