- 31 Ekim 2013
- 21.659
- 72.855
- 798
- 41
- Konu Sahibi ArtemisAsigi
-
abartmıyor musunuz?Ben niye yapayım ? Eskort diyorum o kadınlara herkesin ortasında zateno kadınlar zarar görse sevinir halay çekerim...
Sen nesin bir kadın degilmi?Bahsettiğiniz gibi kadınlar çoğunlukta ise siz azınlık kısımda kalarak müthiş bir iş başardığınız için tebrik mi edelim?herkese merhaba, ben son zamanlarda gerek iş gerek okul hayatı illallah ettim. Sıkışınca dişiliğini kullanan kadınlara napıyoruz ? Şu sutyeni çıkartır bi müdüre gösteririm kafasında olandan tutun da Fingirdek, kıçı başı ayrı oynayıp , bu sayede hayatta kademe atlamaya çalışan kadınlara kin duydum. Her yer mi böyle derseniz çoğu yer böyle ve çoğu kadında kendini pazarlıyor, napıyorsunuz bu durumda sessiz mi kalıyorsunuz ?
hayır bozamazİşte sanmıyorum onu. Herkesin farklı karakteri sevgisini gösterme şekli vs var ... toplumda fesattan geçilmediği için her an herkes herşeyi yapabilir , en güzel sevgiyi bile bozabilir :)
Muhendislikte 2 kiz var birinden ben guzelim, digeri benden yağuşuklu :)))
Ben niye yapayım ? Eskort diyorum o kadınlara herkesin ortasında zateno kadınlar zarar görse sevinir halay çekerim...
Ya zaten mühendislik deyince akan sular duruyor ben de . Ne kadar bayan mühendis arkadaşım varsa hepsi uzun boylu , geneli makyajsız , kafada baret , dişilik kesinlikle ön planda değil . :)ogrencilik ve calisma hayatinda hic boyle kisilere rast gelmedim.
muhendislik departmanindan selamlar
Yok öyleler gerçekten :) niye sevelim destekleyelim ki fingirdek kadınları ? Kadın herkese pas veriyor, aynı zamanda iş konusunda ayak kaydırmaya çalışıyor...
ogrencilik ve calisma hayatinda hic boyle kisilere rast gelmedim.
muhendislik departmanindan selamlar
Vay sütyensizler vay
"Sütyenimi çıkarır bir müdüre gösteririm." Bu nasıl bir hayalgücü ya?
15 yılı aşkın kurumsal iş yaşantımdazbahsettiginiz tipte kadınlar ile karşılaşmadım. Ancak muhasebe şefi müdür yardımcısı bir kadın için böyle bir itham da bulmuştu. Kadını da tanıyorum hiç öyle bir kadın değildi. Pazarlama departmanında pek çok hoş kadın yönetici oldu bu yıllar içinde. Çoğu dekolte giyinmeyi severdi. Ancak orası da kadın yöneticilerin çoğunlukta olduğu bir ortamdi. Terfileri de kadın bir direktör yapıyordu. Yani bana söyledikleriniz kendi deneyimlerime göre gerçek dışı geliyor.herkese merhaba, ben son zamanlarda gerek iş gerek okul hayatı illallah ettim. Sıkışınca dişiliğini kullanan kadınlara napıyoruz ? Şu sutyeni çıkartır bi müdüre gösteririm kafasında olandan tutun da Fingirdek, kıçı başı ayrı oynayıp , bu sayede hayatta kademe atlamaya çalışan kadınlara kin duydum. Her yer mi böyle derseniz çoğu yer böyle ve çoğu kadında kendini pazarlıyor, napıyorsunuz bu durumda sessiz mi kalıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?