Sıkışınca Dişiliğini Kullanan Kadınlar

Eee o zaman adam demek ki hoşlanmıyormuş sizden.
Gerçekten adamın duyguları sağlam olsaydı onun bunun lafına bakmaz,sizle kendi gelip konuşurdu di mi?
İşte sanmıyorum onu. Herkesin farklı karakteri sevgisini gösterme şekli vs var ... toplumda fesattan geçilmediği için her an herkes herşeyi yapabilir , en güzel sevgiyi bile bozabilir :)

aynı fikirdeyim

nedense hep kadınlara yüklenmiş hemcinsimiz olan konu sahibi

bu tarz kadınlara destek prim veren adamlar için tek satır bile yazmamış

toplumda hep kadın şuçludur zaten hep hem de

Onda ki meme de sende ki arpacik soganimi. Sende cikar bu kadar ise yariyorsa sutyensizlik.

Ayrica Hayatim boyunca karisinda ki insanlara senin gibi ithamlarda bulunan insanlarin başarısızlıklarinin kiskancligini boyle insanlar hakkinda konusarak cikArdigini gozlemledim. Akli basinda hic bir insan 2 meme gordu diye bir isi daha iyi yapabilecek olan varken memeye bakmaz.

Valla öyle bir yazmışsın ki sanki başka bir yerde çalışıyorsunuz ....sirket ismi değil de ne üzerine çalışıyorsunuz? Hiç böyle bir çevrem olmadı bu arada.

Erkekler de malak gibi bakmayacak bir yerleri sulana sulana o zaman... kadınlar da çözmus olayı ordan yürüyor. Alan memnun satan memnun malesef.

Dişiliğini kullanmak illaki seksiliğini ön plana çıkararak olmuyor.Ağlayan bir kadın toplumdan sempati toplayabiliyor mesela.Kendi hayatımda hiç bir zaman ayrıcalık talep etmedim.Biraz erkek mentalitesine sahip bceiriyim sanırım.Böyle kadınlar benim de hiç anlamadığım hatta zaman zaman nefret ettiğim tipler

Hocadan not talep etmeye giderken derin dekolteyle gidenler
Ağlayarak cezalı olma durumundan kurtulanlar
İş hayatında duygu sömürüsü yaparak üstlerinin sempatisini kazanmaya çalışanlar

İşte sanmıyorum onu. Herkesin farklı karakteri sevgisini gösterme şekli vs var ... toplumda fesattan geçilmediği için her an herkes herşeyi yapabilir , en güzel sevgiyi bile bozabilir :)

Tamam o zaman.
Dediğim gibi her toplumda iyisi,kötüsü var.
Kişi kendine sahip çıkamadıktan sonra nerede kaldı hür irademiz,nefsimiz,karakterimiz?
Ama herkes birbirine uyarak yanlış adım atacaksa uzaya taşınalım o zaman.

Eee o zaman adam demek ki hoşlanmıyormuş sizden.
Gerçekten adamın duyguları sağlam olsaydı onun bunun lafına bakmaz,sizle kendi gelip konuşurdu di mi?

ben de konusahibinin kıskançlıktan ve çekememezlikten konuyu çok yanlış aksettirdiğini hatta iftira filan attığını düşünüyorum şuan tam olarak böyle bi izlenim verdi bana. Çok tehlikeli bi kadınmış gibi geldiniz bunlar nasıl söylemler konusahibi,hayretle okuyorum.

Ve evet erkek olan gerçek birşey hissetse gözü sadece sizi görürdü,insanları mutlu ve birlikte görmeye tahammül edemiyor olabilir misiniz?

Senin destek alman lazım arkadaşım geçen de iş yerindeki kadınlar şöyle böyle dedin canını yakmışlar sandım yorum yazdım ama sen baya baya takmışsın.

Ben niye yapayım ? Eskort diyorum o kadınlara herkesin ortasında zaten o kadınlar zarar görse sevinir halay çekerim...
Şu çok ayıp ve günah değil mi ya?
Birisi size bu şekilde itham etse hoş mu?
O işi yapana bile öyle denmez bana göre.

Ben niye yapayım ? Eskort diyorum o kadınlara herkesin ortasında zaten o kadınlar zarar görse sevinir halay çekerim...
Ben de sadece iş hayatında değil bütün hayatta sizin gibi kadınlardan korkuyorum. Uyumsuz huysuz olursunuz sosyal hayatınız vasattır sıcakkanlı sevilen kadınlara fingirdek deyip kendinizi avutursunuz. İşte ilerleyemezsiniz ilerleyenleri eskortlukla itham edersiniz. İlişkiniz yürümez sizden hoşlanmaz ya da sevmez bunun suçunu da erkeğe değil çevredeki Kadınlara atarsınız. diliniz de çirkin düşünceleriniz de

Allaha havale ediyorum susup geri çekiliyorum, zira karakteri olan kişiliğini karakteri olmayan dişiliğini ortaya koyarmış. Karaktersiz biri için bir saniyemi harcamam, çünkü beyin hücrelerime yazık :)

yaa o değil de sizin kadınlarla alıp-veremediğiniz nedir? Tüm konularınız kadınlarla ilgili de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…