- 13 Nisan 2007
- 33.864
- 103.343
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi ArtemisAsigi
-
Eee o zaman adam demek ki hoşlanmıyormuş sizden.İşte sevgilisi var demişler bu da inanmış...
İşte sanmıyorum onu. Herkesin farklı karakteri sevgisini gösterme şekli vs var ... toplumda fesattan geçilmediği için her an herkes herşeyi yapabilir , en güzel sevgiyi bile bozabilir :)Eee o zaman adam demek ki hoşlanmıyormuş sizden.
Gerçekten adamın duyguları sağlam olsaydı onun bunun lafına bakmaz,sizle kendi gelip konuşurdu di mi?
kim olduğu önemli değil, hiçbir hemcinsim adına bu söylemleri kullanmayarak başlıyorum ben işe.
Pazarlamak, fingirdemek.. bu ve bu kelimeler bence çok çirkin. Ziyadesiyle çirkin.
Polemik için yazmıyorum, sadece rahatsız olup söyleme gereği duydum.
Bende hiç tanık olmadım etrafımdada yok cevrenizi değiştirin benceŞanslısınız çoğu kadın böyle gözlemlerime göre. İş yerinde bile bir sürü evli olmasına rağmen evlilik dışı ilişki var
İşte sanmıyorum onu. Herkesin farklı karakteri sevgisini gösterme şekli vs var ... toplumda fesattan geçilmediği için her an herkes herşeyi yapabilir , en güzel sevgiyi bile bozabilir :)
Eee o zaman adam demek ki hoşlanmıyormuş sizden.
Gerçekten adamın duyguları sağlam olsaydı onun bunun lafına bakmaz,sizle kendi gelip konuşurdu di mi?
herkese merhaba, ben son zamanlarda gerek iş gerek okul hayatı illallah ettim. Sıkışınca dişiliğini kullanan kadınlara napıyoruz ? Şu sutyeni çıkartır bi müdüre gösteririm kafasında olandan tutun da Fingirdek, kıçı başı ayrı oynayıp , bu sayede hayatta kademe atlamaya çalışan kadınlara kin duydum. Her yer mi böyle derseniz çoğu yer böyle ve çoğu kadında kendini pazarlıyor, napıyorsunuz bu durumda sessiz mi kalıyorsunuz ?
Şu çok ayıp ve günah değil mi ya?Ben niye yapayım ? Eskort diyorum o kadınlara herkesin ortasında zateno kadınlar zarar görse sevinir halay çekerim...
Ben de sadece iş hayatında değil bütün hayatta sizin gibi kadınlardan korkuyorum. Uyumsuz huysuz olursunuz sosyal hayatınız vasattır sıcakkanlı sevilen kadınlara fingirdek deyip kendinizi avutursunuz. İşte ilerleyemezsiniz ilerleyenleri eskortlukla itham edersiniz. İlişkiniz yürümez sizden hoşlanmaz ya da sevmez bunun suçunu da erkeğe değil çevredeki Kadınlara atarsınız. diliniz de çirkin düşünceleriniz deBen niye yapayım ? Eskort diyorum o kadınlara herkesin ortasında zateno kadınlar zarar görse sevinir halay çekerim...
Allaha havale ediyorum susup geri çekiliyorum, zira karakteri olan kişiliğini karakteri olmayan dişiliğini ortaya koyarmış. Karaktersiz biri için bir saniyemi harcamam, çünkü beyin hücrelerime yazık :)herkese merhaba, ben son zamanlarda gerek iş gerek okul hayatı illallah ettim. Sıkışınca dişiliğini kullanan kadınlara napıyoruz ? Şu sutyeni çıkartır bi müdüre gösteririm kafasında olandan tutun da Fingirdek, kıçı başı ayrı oynayıp , bu sayede hayatta kademe atlamaya çalışan kadınlara kin duydum. Her yer mi böyle derseniz çoğu yer böyle ve çoğu kadında kendini pazarlıyor, napıyorsunuz bu durumda sessiz mi kalıyorsunuz ?
sanki azıcık kıskanıyormusun ne..yada endişelenmek mi desem:)Ben niye yapayım ? Eskort diyorum o kadınlara herkesin ortasında zateno kadınlar zarar görse sevinir halay çekerim...
Muhendislikte 2 kiz var birinden ben guzelim, digeri benden yağuşuklu :)))ogrencilik ve calisma hayatinda hic boyle kisilere rast gelmedim.
muhendislik departmanindan selamlar
yaa o değil de sizin kadınlarla alıp-veremediğiniz nedir? Tüm konularınız kadınlarla ilgili de?herkese merhaba, ben son zamanlarda gerek iş gerek okul hayatı illallah ettim. Sıkışınca dişiliğini kullanan kadınlara napıyoruz ? Şu sutyeni çıkartır bi müdüre gösteririm kafasında olandan tutun da Fingirdek, kıçı başı ayrı oynayıp , bu sayede hayatta kademe atlamaya çalışan kadınlara kin duydum. Her yer mi böyle derseniz çoğu yer böyle ve çoğu kadında kendini pazarlıyor, napıyorsunuz bu durumda sessiz mi kalıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?