Teşekkür ederim ama can derdi aile parasızlık gibi gibi birçok derdim var bu şehirde yaşanmış çok kötü anılar o yüzden düşüncelerimde değişse çıkamıyorum bu bataktanDüşüncelerinizi değiştirirseniz hayatınız değişir. Yoksa hiçbi şey çözüm olamaz.
Olabilir çünkü balığın gönlü çöle vuruldu derlerya bide burda heryerde bi kötü anı haklısınız yaniYasadigin yer disinda, baska bi yerde, baska bi hayatta mutlu olabilecegine inaniyosun ve o hayata yetismek istiyosun bence, o yuzden sıkışmışlik hissi olabilir. Diger hayati kacirma duygusu
Ne oldu ki orda?Olabilir çünkü balığın gönlü çöle vuruldu derlerya bide burda heryerde bi kötü anı haklısınız yani
Bana psikologum ya adım atacaksın değiştirmek istediğin şeyler için ya da kabullenip iyi yönlerine odaklanacaksın, arada kalmanın sana zararı var faydası yok demişti. Tabi sağlık vs değiştiremediğimiz şeyler var onlarda da yapabileceğimizi yapıp tevekkül etmek gerek.Teşekkür ederim ama can derdi aile parasızlık gibi gibi birçok derdim var bu şehirde yaşanmış çok kötü anılar o yüzden düşüncelerimde değişse çıkamıyorum bu bataktan
Sağlıksızlık sürekli huzursuzluk aile ici şiddet parasızlık zaten evden dışarı da çıkmıyorum hiç çıksam daha kötü oluyorum yani bi tane yok birçok var nefret ediyorum bulunduğum yerden ama gidemiyorum da sizin dediğiniz gibi gitmek istiyorum ama olmuyorNe oldu ki orda?
Teşekkür ederim ama olumlu taraf yok sürekli kendimi savaştaki insanlar gibi ne zaman bomba patlıyacak diye bekliyorumBana psikologum ya adım atacaksın değiştirmek istediğin şeyler için ya da kabullenip iyi yönlerine odaklanacaksın, arada kalmanın sana zararı var faydası yok demişti. Tabi sağlık vs değiştiremediğimiz şeyler var onlarda da yapabileceğimizi yapıp tevekkül etmek gerek.
Yasin kac? Alternatifin var mi?Sağlıksızlık sürekli huzursuzluk aile ici şiddet parasızlık zaten evden dışarı da çıkmıyorum hiç çıksam daha kötü oluyorum yani bi tane yok birçok var nefret ediyorum bulunduğum yerden ama gidemiyorum da sizin dediğiniz gibi gitmek istiyorum ama olmuyor
Yaş 22 alternatif varda piskolojim izin vermiyor bide aileden dolayı kendimi sürekli savaş alanında ne zaman bomba patlıcak diye bekliyorum buda elimi kolumu bağlıyorYasin kac? Alternatifin var mi?
Bombayi sana mi atiyolar direkt, yoksa arada sen mi kayniyosun?Yaş 22 alternatif varda piskolojim izin vermiyor bide aileden dolayı kendimi sürekli savaş alanında ne zaman bomba patlıcak diye bekliyorum buda elimi kolumu bağlıyor
Yok neden yok can derdim iş bulmama müsait değil ama sınava girmeyi düşünüyorumAlternatiften kastim, pandemi bitince iş bulmak, şehir degistirmek, kendine bi ev, bi hayat kurmak, okuyosan okulu bitirmek
Can derdin ?ben koronadan bahsediyosun sandim.Yok neden yok can derdim iş bulmama müsait değil ama sınava girmeyi düşünüyorum
Bana atıyorlar çünkü annemin babam yüzünden piskolojisi bozuk ne olsa lafı bana getiriyor baba denilen ... zaten üstüme yürür deli haraketler hakaretler laflarBombayi sana mi atiyolar direkt, yoksa arada sen mi kayniyosun?
Sağolun dediklerinizi anlıyorum ama bi yere kadar yaşadıklarımı omuzluyabiliyorumHayatinda affedemediklerini azad et...
Dünya cok güzel.
Bakış açısı onu guzel ve cirkin yapar.
Kötü gören siyah beyaz gören kişinin bakışıdir.
Hey!
Gökkuşağına çevirmek bakış açıma bağlı!
Yok corona değilim dizler ayaklar başka şeyler de varCan derdin ?ben koronadan bahsediyosun sandim.
Sırtındaki yükler sana ağırlık yapmıyor mu?Sağolun dediklerinizi anlıyorum ama bi yere kadar yaşadıklarımı omuzluyabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?