Sıkıştırılma

Lina23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
240
58
13
27
Nasıl anlatsam bilmiyorum ama sürekli zihnim kalbim beynim sıkışıyor sürekli sanki bir yere yetişmem gerek hissi ruhumun gitme isteği zamanın gerisinde kalma hissi çok tuhaf bi durum belki hayatım kötü olduğundandır çünkü bulunduğum yerden mutsuzum ve boğuluyorum burda sanki yeşili yeşil gibi değil yaşamıyorum zaten ama bu anlamlandıramadığım sıkışmışlık hissi sizce nedendir hissedenler ne gibi çözüm öneriniz var

Düşüncelerinizi değiştirirseniz hayatınız değişir. Yoksa hiçbi şey çözüm olamaz.

Yasadigin yer disinda, baska bi yerde, baska bi hayatta mutlu olabilecegine inaniyosun ve o hayata yetismek istiyosun bence, o yuzden sıkışmışlik hissi olabilir. Diger hayati kacirma duygusu

Düşüncelerinizi değiştirirseniz hayatınız değişir. Yoksa hiçbi şey çözüm olamaz.
Teşekkür ederim ama can derdi aile parasızlık gibi gibi birçok derdim var bu şehirde yaşanmış çok kötü anılar o yüzden düşüncelerimde değişse çıkamıyorum bu bataktan

Yasadigin yer disinda, baska bi yerde, baska bi hayatta mutlu olabilecegine inaniyosun ve o hayata yetismek istiyosun bence, o yuzden sıkışmışlik hissi olabilir. Diger hayati kacirma duygusu
Olabilir çünkü balığın gönlü çöle vuruldu derlerya bide burda heryerde bi kötü anı haklısınız yani

Teşekkür ederim ama can derdi aile parasızlık gibi gibi birçok derdim var bu şehirde yaşanmış çok kötü anılar o yüzden düşüncelerimde değişse çıkamıyorum bu bataktan
Bana psikologum ya adım atacaksın değiştirmek istediğin şeyler için ya da kabullenip iyi yönlerine odaklanacaksın, arada kalmanın sana zararı var faydası yok demişti. Tabi sağlık vs değiştiremediğimiz şeyler var onlarda da yapabileceğimizi yapıp tevekkül etmek gerek.

Ne oldu ki orda?
Sağlıksızlık sürekli huzursuzluk aile ici şiddet parasızlık zaten evden dışarı da çıkmıyorum hiç çıksam daha kötü oluyorum yani bi tane yok birçok var nefret ediyorum bulunduğum yerden ama gidemiyorum da sizin dediğiniz gibi gitmek istiyorum ama olmuyor

Teşekkür ederim ama olumlu taraf yok sürekli kendimi savaştaki insanlar gibi ne zaman bomba patlıyacak diye bekliyorum

Yasin kac? Alternatifin var mi?

Alternatiften kastim, pandemi bitince iş bulmak, şehir degistirmek, kendine bi ev, bi hayat kurmak, okuyosan okulu bitirmek

Yaş 22 alternatif varda piskolojim izin vermiyor bide aileden dolayı kendimi sürekli savaş alanında ne zaman bomba patlıcak diye bekliyorum buda elimi kolumu bağlıyor
Bombayi sana mi atiyolar direkt, yoksa arada sen mi kayniyosun?

Hayatinda affedemediklerini azad et...
Dünya cok güzel.
Bakış açısı onu guzel ve cirkin yapar.
Kötü gören siyah beyaz gören kişinin bakışıdir.
Hey!
Gökkuşağına çevirmek bakış açıma bağlı!

Bombayi sana mi atiyolar direkt, yoksa arada sen mi kayniyosun?
Bana atıyorlar çünkü annemin babam yüzünden piskolojisi bozuk ne olsa lafı bana getiriyor baba denilen ... zaten üstüme yürür deli haraketler hakaretler laflar

Sağolun dediklerinizi anlıyorum ama bi yere kadar yaşadıklarımı omuzluyabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…