- 27 Haziran 2018
- 665
- 483
- 33
- 37
- Konu Sahibi Sadece02matilda
-
Labaquik i begenmedim oncomed daha iyi benceKesinlikle haklısın netten laboquik testi sipariş ettim . Ama işte diğer yaptığım aş bi de hiç çıkmayınca çıkıyor gibi olunca umut .
Al bi miratech oben kullandım ama al bi çok yanıltıyor sanırımBen
Labaquik i begenmedim oncomed daha iyi bence
İnşallah hamilesindir canımBu arada ben henüz adet olmadım. Bel ve bacak agrisi başladı. Birde kremsi akinti var ama daha su gibi. Test icin kargo bekliyorum
en sonuncuda var gibiBenim de bir gün arayla baktığım testler
Onu dün akşam yaptım canım hayırlısı . Al bi testi ne kadar güvenilir bilmiyorumen sonuncuda var gibi
1 ekimse senin çok var daha. erken gebelik testi alsaydın keşke internetten.Onu dün akşam yaptım canım hayırlısı . Al bi testi ne kadar güvenilir bilmiyorum
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız canım ben de o yüzden almadım pahalı eczane de . Netten sipariş verdim bekliyorum ben de1 ekimse senin çok var daha. erken gebelik testi alsaydın keşke internetten.
ben neden erken gebelik testi yapmadım
Çünü internette 15 TL olan test bizim eczanede 37 TL açıkçası çok geldi bu kadar fark vermek istemedim. normal testin tanesi de yine internette 1,5 tl iken eczane 6 TL ye satıyor ki bence bu farkta çok yersiz.
her neyse ben normal testlerimi bekliyorum. markası oncomed. yarın elimde olur çarşamba günü de yaparım sabah uyanınca.
internetten aldığın normal test mi erken gebelik testi mi?İnşallah hayırlı sonuçlar alırız canım ben de o yüzden almadım pahalı eczane de . Netten sipariş verdim bekliyorum ben de
Erken bir tane var diğerleri normal burda 5 10 tl vereceğime fazla olsun dediminternetten aldığın normal test mi erken gebelik testi mi?
Benim de bir gün arayla baktığım testler
Evet gebelikgebelik testimi bunlar
Varsa inşallah çıkar kuzumiyi bari erken gebelik testi almışsın. onda dah net çıkar
Evet gebelik
Allah duysun canım benim inşallah vardır ya geçen ay da çıktı ama kanda negatifti . O yüzden pek bel bağlamıyorum . İnşallah vardır anne adayı olmuşuzdurBenımde bat 1 ekim daha idrar testi yapmaya başlamadım. yumurtlama ne zaman oldu :) ben direk kan testi verme taraftarıyımsilik ama var bence senın testte. hayırlısı olsun inşallah. ay bendede 1 tane var yapsammıki heyecanlandırdın benıde
Allah duysun canım benim inşallah vardır ya geçen ay da çıktı ama kanda negatifti . O yüzden pek bel bağlamıyorum . İnşallah vardır anne adayı olmuşuzdur
Aminn inşallahama idrar testinde çıkması için çok erken yinede vardır inşallah çizgi görünüyor :) benım kızım var 2,5 yaş. bende yarın evdeyim yapamam ama çarşamba kesin test yapıcam hakkımızda hayırlısı olsun
Aminn inşallahOyy maşallah Allah bağışlasın. Benim nasip olursa ilk olacak inşallah. Yapınca ben de haber bekliyorum inşallah vardır . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?