- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi Sadece02matilda
-
Testim yok elimde şuan netten sipariş verdim . Almadım da başka eczaneden .inşallah allah gönlümüze göre versin :) sen hergün bu testleri yapmaya devammı edeceksin :)
Testim yok elimde şuan netten sipariş verdim . Almadım da başka eczaneden .
Elindeki marka için iyi diyorlar . Dene istersen bi :) İnşallah alalım artık :):) hadi inşallah güzel haberlerini alalım :) bende giderken alayım bari eczaden hangi marka güvenilir sence peki. bende laboquick var normal gebelik testi. 1 tane var ama giderken alayım 3 5 daha
Elindeki marka için iyi diyorlar . Dene istersen bi :) İnşallah alalım artık :)
Valla canım adete ne kadar var inşallah çıkar . Üzülmek çok kötü çünküdur bi hemen elimdekini gidip yapıp gelim o zaman
Valla canım adete ne kadar var inşallah çıkar . Üzülmek çok kötü çünkü
Kimilerinin bir hafta önce de çıkıyor canım . İçinden nasıl geçiyorsa öyle yap :)1 ekim bat. yapmasammı
Kimilerinin bir hafta önce de çıkıyor canım . İçinden nasıl geçiyorsa öyle yap :)
Yapınca buraya da atozaman ovi testi yapım :) sabırsızlıktan deli gibi davrananlar
Yapınca buraya da at
Pes etme tabi hem daha sonra bakalım tekrar :)atacak bişe çıkmadıhem ovü yaptım hem gebelik ikiside bembeyaz. ama ben pes etmedim peçeteye sarıp çantama koydum. bi kaç saat sonra koyulaşan varmışya
Canım var büyük ihtimalleEki Görüntüle 2191961 Kızlar bat a 2 gün var, böle çıktı benimkide
Canım var büyük ihtimallegörülüyor Kan testi ver istersen hatta bat günü yaparsan daha belirgin çıkar . :)
Kizlar bendede boyle cikti adetim 10 gun gecikti.Yaaaaaaaaa Çok teşekkür ederim inşallah vardır2 gün sabredicem o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?