- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 113
- 30
- Konu Sahibi Dilandilan
-
Merhaba hanımlarbat tarihinden bir gün önce test yapmıştım silik çizgi var gibiydi erken gebelik testi alıp yaptım negatif çıktı ben de hamile değilim demek ki dedim geçtim. Bat tarihinin üstünden 3 gün geçti bugün yine test yaptım elf gözlerim beni yanıltmıyorsa silik çizgi var sanki ne diyorsunuz güzel kızlar :)) 1. Test yazan 6 Ağustos 2.test yazan 10 Ağustos
Canım bnde göremedim ama inşallah vardır bak bnde silik çizgi görmüştüm ve hamileydim foto da koydum buraya ..Hava karanlık olduğu için normal ışıkla hiçbir
şey belli olmuyor mecburen flaşlı çektim ama orda bi çizgi olduğuna yemin edebilirim
Gecikti canım 3 günAdetin gecikti mi ben tam göremedim ama silik çizgi fotoda çıkmıyor zaten.
Umut fakirin ekmeği :)) ben artık umut kısmını geçtim bu belirsizlik mide bulandırmaya başladıBen bişey göremedim canım bende bugün yapmıştım test İlk hiç bişey yoktu sonra baktım incecik bi çizgi görüyo gibiyim gidip gelip bakıyorum
İnşallah canımCanım bnde göremedim ama inşallah vardır bak bnde silik çizgi görmüştüm ve hamileydim foto da koydum buraya ..
İkinciyi çok karanlık olduğu için flaşla çektim o yüzden belli olmuyor maalesef yaCanım ilk testte çok silik ama ben ikincide göremedim
İkincide yaklaştırınca gördüm ben sabah ilk idrarla tekrar deneyin derimMerhaba hanımlarbat tarihinden bir gün önce test yapmıştım silik çizgi var gibiydi erken gebelik testi alıp yaptım negatif çıktı ben de hamile değilim demek ki dedim geçtim. Bat tarihinin üstünden 3 gün geçti bugün yine test yaptım elf gözlerim beni yanıltmıyorsa silik çizgi var sanki ne diyorsunuz güzel kızlar :)) 1. Test yazan 6 Ağustos 2.test yazan 10 Ağustos
Başka şehirdeyim yarın da pazar nöbetçi eczane bulmam çok zor hiç bilmiyorum buraları eşime de söyleyip heveslendirmek istemiyorum bugün bile kırk yalanla eczaneye gittimİkincide yaklaştırınca gördüm ben sabah ilk idrarla tekrar deneyin derim
Kaybolur evet ben yaklaştırınca gördüm sabır edip bekleyeceksin çarşambayı ozaman hayırlısı olsun inş vardır gönlüne göre versin rabbim en önemli sağlıkla gelişsin çizgi görmekle kalmıyor cünküBaşka şehirdeyim yarın da pazar nöbetçi eczane bulmam çok zor hiç bilmiyorum buraları eşime de söyleyip heveslendirmek istemiyorum bugün bile kırk yalanla eczaneye gittimkeşke sabah yapsaydım testi, ama Çarşamba döneceğim eğer hala olmazsa kan testi yaptıracağım. Testi de atmadım sabah tekrar çekerim fotoğrafını ama o zamana kadar değişir vs güvenirliği kaybolacak
aynen öyle hayırlı zamanda sağlıkla olsun en büyük dileğim bu ama eşimin akrabalarına geldik öyle bir şişkinliğim var ki herkes hamile imalarında bulunuyor netleşse de kurtulsamKaybolur evet ben yaklaştırınca gördüm sabır edip bekleyeceksin çarşambayı ozaman hayırlısı olsun inş vardır gönlüne göre versin rabbim en önemli sağlıkla gelişsin çizgi görmekle kalmıyor cünkü
Kesesiydi kalbiydi cinsiyetiydi derken uzun bir serüven başlıyor
Çarşamba ya kadar değerin yükselir çizgin daha iyi olur sabır etmek lazım rabbim hayırlısı versin inş
Evet 1 gün sonra öğrendim cnm adet olacağım gün test silik cıkmıstıİnşallah canımbu çizgiyi gördükten sonra kan testisiyle mi öğrendin hamileliği
Ben çok hafif çizgi görüyorum.Merhaba hanımlarbat tarihinden bir gün önce test yapmıştım silik çizgi var gibiydi erken gebelik testi alıp yaptım negatif çıktı ben de hamile değilim demek ki dedim geçtim. Bat tarihinin üstünden 3 gün geçti bugün yine test yaptım elf gözlerim beni yanıltmıyorsa silik çizgi var sanki ne diyorsunuz güzel kızlar :)) 1. Test yazan 6 Ağustos 2.test yazan 10 Ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?