- 27 Şubat 2017
- 77
- 45
- 88
- Konu Sahibi Dilandilan
-
Bu maalesef hatalı bir sonuç. Yeni bir test yapmalısınızMerhaba arkadaşlar. Kaç günden beri bende sizleri takip ediyorum.benimde sat 8 temmuz ama hala hasta olmadım. Dilandilan bende senin gibi çizgiler görüyorum. Elimdeki testler de bitti. Şimdi öylece bekliyorum.
Canım diğer arkadaşların dediği gibi bu testte bi sıkıntı olmuş net birşey demek mümkün değil valla benim de canıma yetti bugün eşime dedim İzmit’e döner dönmez kan testi yaptıracağım eğer negatifse hemen adet olurum çünkü bilinçaltım hamile olduğuma inandığı için adetim gelmiyo bence öğrenince hemen oluveriyorsunMerhaba arkadaşlar. Kaç günden beri bende sizleri takip ediyorum.benimde sat 8 temmuz ama hala hasta olmadım. Dilandilan bende senin gibi çizgiler görüyorum. Elimdeki testler de bitti. Şimdi öylece bekliyorum.
Diyorum ya ben olumlu düşündüğüm için çizgi görüyorum ama böylesi bizlere eziyet kızlar perşembe ilk iş kan vermek :)Dün leke geldi açık pembe ardından 2 3 damla kahve sonrası yok ağrım arada oluyor ama gelen giden yok testim böyle cıktı sizde görüyonuzmu kızlar herkese hayırlı bayramlar
Amin canım allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahBenim de bugün geldi reglmyine başka aya kaldı. Inşallah benim gibi çaresiz bekleyenlerin olumlu olur sonucları. Allah bir an önce sabırla bekleyen herkese sağlıklı bebekler versin.
Sanık 1 de var gıbıHava karanlık olduğu için normal ışıkla hiçbir
şey belli olmuyor mecburen flaşlı çektim ama orda bi çizgi olduğuna yemin edebilirim
Canım şu an yoldayım evime gidiyorum gidince bir test yapacağım haber vereceğim size deDilandilan senin sonuç ne oldu. Umarım hamissindir..... cevaplarsan sevinirim
Merhaba sonucunuz nedir acaba hamilemisinizCanım şu an yoldayım evime gidiyorum gidince bir test yapacağım haber vereceğim size de
Merak ettim canım inş vardır haber et bizedeCanım şu an yoldayım evime gidiyorum gidince bir test yapacağım haber vereceğim size de
Senin durum ne canım seninle testimiz çok benziyorMerak ettim canım inş vardır haber et bizede
Bu sabah yine silik çıktı ya test bozuk yada benim hormonlar sapıttıSenin durum ne canım seninle testimiz çok benziyor
Muallakta bırakıyor bu testler bizi bakalım ben iyice affaladım testler yüzüneBenimde böyle ya bilmiyorum gecikmenin 2. Günü bugünEki Görüntüle 2298866
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?