Silik çizgi görme hastalığına yakalananlar buraya lütfen 😂

Merhaba arkadaşlar. Kaç günden beri bende sizleri takip ediyorum.benimde sat 8 temmuz ama hala hasta olmadım. Dilandilan bende senin gibi çizgiler görüyorum. Elimdeki testler de bitti. Şimdi öylece bekliyorum.

Eklentiler

• 20190811_123339.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 136
Merhaba arkadaşlar. Kaç günden beri bende sizleri takip ediyorum.benimde sat 8 temmuz ama hala hasta olmadım. Dilandilan bende senin gibi çizgiler görüyorum. Elimdeki testler de bitti. Şimdi öylece bekliyorum.
Bu maalesef hatalı bir sonuç. Yeni bir test yapmalısınız

Evet bende öyle düşündüm ve umutlandım açıkçası. Şu an yeni bir test alma şansım yok en erken çarşamba alabilirim. Çok teşekkürler.bu yorum bile yetti

Canım diğer arkadaşların dediği gibi bu testte bi sıkıntı olmuş net birşey demek mümkün değil valla benim de canıma yetti bugün eşime dedim İzmit’e döner dönmez kan testi yaptıracağım eğer negatifse hemen adet olurum çünkü bilinçaltım hamile olduğuma inandığı için adetim gelmiyo bence öğrenince hemen oluveriyorsun

Dün leke geldi açık pembe ardından 2 3 damla kahve sonrası yok ağrım arada oluyor ama gelen giden yok testim böyle cıktı sizde görüyonuzmu kızlar herkese hayırlı bayramlar
Diyorum ya ben olumlu düşündüğüm için çizgi görüyorum ama böylesi bizlere eziyet kızlar perşembe ilk iş kan vermek :)

Benim de bugün geldi reglm yine başka aya kaldı. Inşallah benim gibi çaresiz bekleyenlerin olumlu olur sonucları. Allah bir an önce sabırla bekleyen herkese sağlıklı bebekler versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…