Silik çizgi görme hastalığına yakalananlar buraya lütfen 😂

Bende yaptım canım bugün sanki benimkide bi öncekiyle aynı gibi bi gün daha beklicem bende adt olmazsam hafta içi kan vermeyi düşünüyorum. Seninki yerleşme kanaması gibi bence ya
Ptesi belli olucak canım testlerim gelsin de
İnş koyulaşır git gide seninkide başka marka ilede deneyebilirsin inş vardır

İyi canım ozaman hadi inş kanda pozitif cıkarsa bigkit tövbe ettim daha bebetime in yan ürünüymüş bu
Canım sağol inşallah ikimizde pozitifi görürüzz Sağol bende almıyım bildiğim iyi oldu bişey sorucam belirtin var mı hiç ya. Benim ateşim biraz yüksek sağ kasığım ağrıyo başkada bişey yok öyle

Uyku egilimi var ama havalara bağlıyorum kızı da emzirdiğimden hassasiyet filan bakmıyorum
Dün gece pıt pıt bir atış hissettim rahimde kalp atışı gibi durdu sonra okadar cnm belirti cok yok eşim hamilesin deyip duruyor
2 kızımıda hissetmişti
Bu diyo erkek kesin isim bile bulmuş
Ptesiyi iple çekiyorum vallahi

Ayy ne güzel zaman çabuk geçsede öğrensek ya benim 1 hafta öncesinde daha çok belirtim vardı baş dönmesi, akıntı falan adt günü yaklaştıkça yokoldu belirtilermesela normalde hep adt öncesi göğüslerim ağrır bu sefer ağrı hiç yok

Belirti piskolojik canım bence yani ögle hissetmek istiyorsun beyin ona yoruyor

Dilandilan adet olmana çok üzüldüm.hayirlisi değilmiş diyelim. Bende önümüzdeki haftalarda vakit bulursam senin gibi hormon testi yaptırmayı düşünüyorum. Reglim 2 gün geldi diğer günler sulu kanlı akıntı gibi tuhaf geldi. Acaba üzerine mi gördüm dedim sat 8 temmuz olmasına rağmen testler yine negatif cıktı. Ama göğüslerde sızlama şişkinlik inmedi akıntı çoğaldı. Midem sürekli dönüyor gaz yapıyor. Az bisi yesem ağzıma gelecek gibi oluyor. Resmen vucudum benimle dalga geçiyor. Kasık batması başladı şimdi de sanki damarlarım çekiliyor. Tuhaf tuhaf şeyler işte. İşin garip yani adetim ilk defa bel ve karın ağrısız geçti. Acaba başka benim gibi böyle olan var mi bilmiyorum.

Adet oldum canım cok planlı bişi değildi ztn olursa olsun modundaydık
Rabbim isteyenlere versin sen nasılsın yaptınmı test resim atarsın
Canım sanırım bende bugün adt oluyorum ya. Aynen bizimde planlı değildi hatta korunuyorduk ama 5 gün gecikince baya şüphelendim tabi. adet geciktirici kullanmıştım geçen ay o yaptı sanırım Cuma gününe dr randevu aldım bi hormonlara baktırayım merak içindeyim neler oluyor bilmiyorum

Testlerin koyulaşıyordu en son demiştin cnm
Bigkit bir daha asla ama asla kullanmıcam laboquick aldım kalsın kenarda bende doktora gidicem smear için korunma yöntemi sorucam derse dkh uygundur onla devam edicem inş sonuc ların iyi çıkar bak hormonlarına ne oluyor ne bitiyor diye

Evet canım kesinlikle testlerden dolayı böyle düşündüm ama kimyasal gebelik falanda olabilir hala o kadar az leke geliyor ki bi türlü olamadm adt sinirlerim çok bozuk

Evet olabilir çünkü burdada çok dengesiz havalar bi yağmurlu bi güneşli insanın psikolojisi bile alt üst oluyor
Mevsimseldir yani piskolojik olarak etkileniyoruz kışı yaşayamadık yazı hiç yaşamadık gibi yani dengesiz oldu herşey yediğimiz içtiğimiz hormonlu ztn bünye allak bullak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…