- 2 Temmuz 2019
- 851
- 1.554
- 28
- Konu Sahibi Dilandilan
-
Ptesi belli olucak canım testlerim gelsin deBende yaptım canım bugün sanki benimkide bi öncekiyle aynı gibi bi gün daha beklicem bende adt olmazsam hafta içi kan vermeyi düşünüyorum. Seninki yerleşme kanaması gibi bence ya
Zaten tek testim kaldı canım benimde başka almayı düşünmüyorum direk kan veremeye gidicem arkadaşım hemşire o yüzden şanslıyım birazcıkPtesi belli olucak canım testlerim gelsin de
İnş koyulaşır git gide seninkide başka marka ilede deneyebilirsin inş vardır
İyi canım ozaman hadi inş kanda pozitif cıkarsa bigkit tövbe ettim daha bebetime in yan ürünüymüş buZaten tek testim kaldı canım benimde başka almayı düşünmüyorum direk kan veremeye gidicem arkadaşım hemşire o yüzden şanslıyım birazcık
Canım sağol inşallah ikimizde pozitifi görürüzzİyi canım ozaman hadi inş kanda pozitif cıkarsa bigkit tövbe ettim daha bebetime in yan ürünüymüş bu
Uyku egilimi var ama havalara bağlıyorum kızı da emzirdiğimden hassasiyet filan bakmıyorumCanım sağol inşallah ikimizde pozitifi görürüzzSağol bende almıyım bildiğim iyi oldu bişey sorucam belirtin var mı hiç ya. Benim ateşim biraz yüksek sağ kasığım ağrıyo başkada bişey yok öyle
Ayy ne güzel zaman çabuk geçsede öğrensek yaUyku egilimi var ama havalara bağlıyorum kızı da emzirdiğimden hassasiyet filan bakmıyorum
Dün gece pıt pıt bir atış hissettim rahimde kalp atışı gibi durdu sonra okadar cnm belirti cok yok eşim hamilesin deyip duruyor
2 kızımıda hissetmişti
Bu diyo erkek kesin isim bile bulmuş
Ptesiyi iple çekiyorum vallahi
Belirti piskolojik canım bence yani ögle hissetmek istiyorsun beyin ona yoruyorAyy ne güzel zaman çabuk geçsede öğrensek yabenim 1 hafta öncesinde daha çok belirtim vardı baş dönmesi, akıntı falan adt günü yaklaştıkça yokoldu belirtiler mesela normalde hep adt öncesi göğüslerim ağrır bu sefer ağrı hiç yok
Anladım canım hayırlısı bakalım haberleşiriz yine gelişmelerdenBelirti piskolojik canım bence yani ögle hissetmek istiyorsun beyin ona yoruyor
Negatif canım çok kötü rahmim ağrıyor kazıyorlar sanki beni
Canım inşallah kötü bişeyin yoktur ve kısa zamanda 3. Meleğine kavuşursunNegatif canım çok kötü rahmim ağrıyor kazıyorlar sanki beni
2 3 damla leke geldi daha gelmedi başka
Senin adına sevindim bebegim smearım cıkmış muayne olucam bende yine
Adet oldum canım cok planlı bişi değildi ztn olursa olsun modundaydıkCanım inşallah kötü bişeyin yoktur ve kısa zamanda 3. Meleğine kavuşursun
Canım sanırım bende bugün adt oluyorum ya. Aynen bizimde planlı değildi hatta korunuyorduk ama 5 gün gecikince baya şüphelendim tabi. adet geciktirici kullanmıştım geçen ay o yaptı sanırımAdet oldum canım cok planlı bişi değildi ztn olursa olsun modundaydık
Rabbim isteyenlere versin sen nasılsın yaptınmı test resim atarsın
Testlerin koyulaşıyordu en son demiştin cnmCanım sanırım bende bugün adt oluyorum ya. Aynen bizimde planlı değildi hatta korunuyorduk ama 5 gün gecikince baya şüphelendim tabi. adet geciktirici kullanmıştım geçen ay o yaptı sanırımCuma gününe dr randevu aldım bi hormonlara baktırayım merak içindeyim neler oluyor bilmiyorum
Evet canım kesinlikle testlerden dolayı böyle düşündüm ama kimyasal gebelik falanda olabilir hala o kadar az leke geliyor ki bi türlü olamadm adt sinirlerim çok bozukTestlerin koyulaşıyordu en son demiştin cnm
Bigkit bir daha asla ama asla kullanmıcam laboquick aldım kalsın kenarda bende doktora gidicem smear için korunma yöntemi sorucam derse dkh uygundur onla devam edicem inş sonuc ların iyi çıkar bak hormonlarına ne oluyor ne bitiyor diye
Benim 10 gündür leke leke geldi hep bugün kırmızı geldi az havalardan olabilirmi acabaEvet canım kesinlikle testlerden dolayı böyle düşündüm ama kimyasal gebelik falanda olabilir hala o kadar az leke geliyor ki bi türlü olamadm adt sinirlerim çok bozuk
Evet olabilir çünkü burdada çok dengesiz havalar bi yağmurlu bi güneşli insanın psikolojisi bile alt üst oluyorBenim 10 gündür leke leke geldi hep bugün kırmızı geldi az havalardan olabilirmi acaba
Mevsimseldir yani piskolojik olarak etkileniyoruz kışı yaşayamadık yazı hiç yaşamadık gibi yani dengesiz oldu herşey yediğimiz içtiğimiz hormonlu ztn bünye allak bullak olduEvet olabilir çünkü burdada çok dengesiz havalar bi yağmurlu bi güneşli insanın psikolojisi bile alt üst oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?