- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 113
- 30
- Konu Sahibi Dilandilan
-
Neyseki en azından rahatlamışsındır inş tes vakitte sağlıkla nasip etsin rabbimTatlışlar bugün sabah 5 sularında abooow...maalesef regl oldum bekliyordum birkaç gündür zaten şimdi neden böyle geciktiğini çözeceğim 3. Günü hormon testi yaptıracağım
Aynen canım rahatladım tabi inşallah hayırlısıyla olur :)Neyseki en azından rahatlamışsındır inş tes vakitte sağlıkla nasip etsin rabbim
Ben çok hafif çizgi görüyorum.
Benimde testim böyleydi Cuma günü post açmıştım hatta. Saati saatine olan regl 4 gün gecikti kan testi yaptım 0.1 çıktı ertesi gün regl oldum zaten. En iyisi kan verip kesinleştirmek testler maalesef yanıltıcı olabiliyor
Aynen öyle valla nolcak bizim bu belirsizliklerMuallakta bırakıyor bu testler bizi bakalım ben iyice affaladım testler yüzüne
Valla ben kan veremem 2 cimcime rahat vermez laboquick siparişi vericem bu akşam en sevdigim test o valla 2 kızımıda onla öğrendim ve innovita strip te iyiAynen öyle valla nolcak bizim bu belirsizliklerŞeytan diyo git kan testi yaptır kurtul ya
Sabahki ilk ve şimdiki beynimi yiyior bu testlerAynen öyle valla nolcak bizim bu belirsizliklerŞeytan diyo git kan testi yaptır kurtul ya
Hımm inşallah gittikçe koyulaşırr testlerimiz ben 2 gün sonra yapmayı düşünüyorum testi bakalımm benimki oncomed sence güvenilirmi internetten onu almıştımdaValla ben kan veremem 2 cimcime rahat vermez laboquick siparişi vericem bu akşam en sevdigim test o valla 2 kızımıda onla öğrendim ve innovita strip te iyi
Ben burda okumuştum bi konuda ovu eğer bat günü çizgi olursa gebelik olabilirmişEki Görüntüle 2298888
Ya bugün benim bat günüm ovu vardı evde onu yaptım böyle çıktı normalmi ki
Bence güvenilir ben almıştım negatif çıkmıştı adet olmuştumHımm inşallah gittikçe koyulaşırr testlerimiz ben 2 gün sonra yapmayı düşünüyorum testi bakalımm benimki oncomed sence güvenilirmi internetten onu almıştımda
Teşekkürler canımBence güvenilir ben almıştım negatif çıkmıştı adet olmuştum
Ayy keşke öyle olsa ya hiç umudum yok adet ağrıların başladı test de aldırmam eşime umutlanır durduk yere adeti beklicemBen burda okumuştum bi konuda ovu eğer bat günü çizgi olursa gebelik olabilirmişama tabi siz bence hamilelik testide yapın
Bencede bekle canım benim gecikmemin 2. Günü olmasına rağmen çok çok silik çıktı bende 2 gün beklicem olmazsam testi tekrarlıcam bakalımAyy keşke öyle olsa ya hiç umudum yok adet ağrıların başladı test de aldırmam eşime umutlanır durduk yere adeti beklicem
Hasta oldum zaten üzülmicem dedim ama yine üzüldüm yaBencede bekle canım benim gecikmemin 2. Günü olmasına rağmen çok çok silik çıktı bende 2 gün beklicem olmazsam testi tekrarlıcam bakalım
İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalırsınHasta oldum zaten üzülmicem dedim ama yine üzüldüm ya
Test yaptınmı canım bir daha ben son testimi yaptım dünküyle aynı cıktı ve ben testlerin oyunu diyorum hala adet olmadım gerçi 1 hafta önce lekelenme geçirdim 3 4 damlaBencede bekle canım benim gecikmemin 2. Günü olmasına rağmen çok çok silik çıktı bende 2 gün beklicem olmazsam testi tekrarlıcam bakalım
Bende yaptım canım bugün sanki benimkide bi öncekiyle aynı gibi bi gün daha beklicem bende adt olmazsam hafta içi kan vermeyi düşünüyorum. Seninki yerleşme kanaması gibi bence yaTest yaptınmı canım bir daha ben son testimi yaptım dünküyle aynı cıktı ve ben testlerin oyunu diyorum hala adet olmadım gerçi 1 hafta önce lekelenme geçirdim 3 4 damla
Ptesi için laboquick siparişi verdim ptesiyi beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?