Silik çizgi görme hastalığına yakalananlar buraya lütfen 😂

Tatlışlar bugün sabah 5 sularında abooow... maalesef regl oldum bekliyordum birkaç gündür zaten şimdi neden böyle geciktiğini çözeceğim 3. Günü hormon testi yaptıracağım

Tatlışlar bugün sabah 5 sularında abooow... maalesef regl oldum bekliyordum birkaç gündür zaten şimdi neden böyle geciktiğini çözeceğim 3. Günü hormon testi yaptıracağım
Neyseki en azından rahatlamışsındır inş tes vakitte sağlıkla nasip etsin rabbim

O hafif çizgiyi bende görmüştüm erken gebelik testinde ise negatifti. Yarın son kez test yapacağım kan vermeye kalkmadan önce hayırlısı olur inş isteyenlere

Aynen öyle valla nolcak bizim bu belirsizlikler Şeytan diyo git kan testi yaptır kurtul ya
Sabahki ilk ve şimdiki beynimi yiyior bu testler bişi olmasa cıkmaz diyorum ama bu testlere zerre güvenim kalmıyor

Eklentiler

• Screenshot_20190816_115426_com.android.gallery3d.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_20190816_144355.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 89
Valla ben kan veremem 2 cimcime rahat vermez laboquick siparişi vericem bu akşam en sevdigim test o valla 2 kızımıda onla öğrendim ve innovita strip te iyi
Hımm inşallah gittikçe koyulaşırr testlerimiz ben 2 gün sonra yapmayı düşünüyorum testi bakalımm benimki oncomed sence güvenilirmi internetten onu almıştımda

Ayy keşke öyle olsa ya hiç umudum yok adet ağrıların başladı test de aldırmam eşime umutlanır durduk yere adeti beklicem
Bencede bekle canım benim gecikmemin 2. Günü olmasına rağmen çok çok silik çıktı bende 2 gün beklicem olmazsam testi tekrarlıcam bakalım

Bencede bekle canım benim gecikmemin 2. Günü olmasına rağmen çok çok silik çıktı bende 2 gün beklicem olmazsam testi tekrarlıcam bakalım
Test yaptınmı canım bir daha ben son testimi yaptım dünküyle aynı cıktı ve ben testlerin oyunu diyorum hala adet olmadım gerçi 1 hafta önce lekelenme geçirdim 3 4 damla
Ptesi için laboquick siparişi verdim ptesiyi beklicem

Bende yaptım canım bugün sanki benimkide bi öncekiyle aynı gibi bi gün daha beklicem bende adt olmazsam hafta içi kan vermeyi düşünüyorum. Seninki yerleşme kanaması gibi bence ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…