Silik çizgi uzmanı arkadaşlarım bakabilirler mii

tgce888

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2023
133
41
18
30
Kızlar sat 1 mayıs bat 3 haziran gibi görünüyor uygulamada ama ben ovülasyon testi ile 15 mayısta pik yakaladım ve öncesi sonrasını değerlendirdim. Adetime 10 gün var ve göğüslerim dolgunlaşmaya acımaya başladı dün yürürken bacaklarıma vuran kasık ağrısı olunca bugün çok da erken olduğunu bildiğim halde test yaptım beni en iyi siz anlarsınız testim bu şekilde çıktı var mı sizce bir şeyler ??

Eklentiler

• IMG_1027.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 281
Gözüküyp erken gebelik ile deneseydin keşke

Ben görüyorum. Bat geçince kan verin bence. O zamana kadar da kaset testlerdeki koyulaşmayı iki günde bir takip edersiniz

Uygulamaya göre 10 gün var ama buradan bir arkadaş yumurtlama tarihime göre siklusuna 6 gün var dedi yani ben de tam bilmiyorum ama 15 mayıs yumurtlama
benimde yaklaşık senin gibi bir sürede kasık ağrılarım başlamıştı. bence hamilesin ama takip et kimyasalda olabilir. ayrıca erken gebelik testi yap varsa daha net çıkar. ben sonra amannn diyim bıraktım test yapmayı regli günüm 1 gün falan geçinde testte kırmızı çıktı sonra kan verdim 376 ile öğrendim .

Hayirli olsun ben goruyorum silik cizgi

8 ay önce bir kimyasalım oldu ondan beri de deniyoruz ama olmamıştı en iyisi erken gebelik testi yapmak sanırım tabi sonra da sabırla beklemek

Bende uzun zamandır gebelik düşünüyorum pkos olduğum için malesef olmadı bu ay ovitrelle kulandim bu 12 günüm ara ara kasıklarima kramp girmesi dişinda belirtim yok dayanamadım bugün test yaptım sizce ilacın etkisimidir

Eklentiler

• IMG_20240523_081242.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 262
Silik çıkmış olabilir canım

Bende pcosluyum ama ilaç kullanmadım yan etkileri hakkında yorum yapmayayım ama silik çizgi var kan verin isterseniz belki gebeliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…