Gözüküyp erken gebelik ile deneseydin keşkeKızlar sat 1 mayıs bat 3 haziran gibi görünüyor uygulamada ama ben ovülasyon testi ile 15 mayısta pik yakaladım ve öncesi sonrasını değerlendirdim. Adetime 10 gün var ve göğüslerim dolgunlaşmaya acımaya başladı dün yürürken bacaklarıma vuran kasık ağrısı olunca bugün çok da erken olduğunu bildiğim halde test yaptım beni en iyi siz anlarsınıztestim bu şekilde çıktı var mı sizce bir şeyler ??
Aslında elimde vardı ama sonradan aklıma geldi sanırım onunla da deneyeceğimGözüküyp erken gebelik ile deneseydin keşke
Uygulamaya göre 10 gün var ama buradan bir arkadaş yumurtlama tarihime göre siklusuna 6 gün var dedi yani ben de tam bilmiyorum ama 15 mayıs yumurtlamaben böyle öğrenmiştim tabi ciddiye almamıştım . regle kaç gün var?
benimde yaklaşık senin gibi bir sürede kasık ağrılarım başlamıştı. bence hamilesin ama takip et kimyasalda olabilir. ayrıca erken gebelik testi yap varsa daha net çıkar. ben sonra amannn diyim bıraktım test yapmayı regli günüm 1 gün falan geçinde testte kırmızı çıktı sonra kan verdim 376 ile öğrendim .Uygulamaya göre 10 gün var ama buradan bir arkadaş yumurtlama tarihime göre siklusuna 6 gün var dedi yani ben de tam bilmiyorum ama 15 mayıs yumurtlama
Hayirli olsun ben goruyorum silik cizgiKızlar sat 1 mayıs bat 3 haziran gibi görünüyor uygulamada ama ben ovülasyon testi ile 15 mayısta pik yakaladım ve öncesi sonrasını değerlendirdim. Adetime 10 gün var ve göğüslerim dolgunlaşmaya acımaya başladı dün yürürken bacaklarıma vuran kasık ağrısı olunca bugün çok da erken olduğunu bildiğim halde test yaptım beni en iyi siz anlarsınıztestim bu şekilde çıktı var mı sizce bir şeyler ??
8 ay önce bir kimyasalım oldu ondan beri de deniyoruz ama olmamıştı en iyisi erken gebelik testi yapmak sanırım tabi sonra da sabırla beklemekbenimde yaklaşık senin gibi bir sürede kasık ağrılarım başlamıştı. bence hamilesin ama takip et kimyasalda olabilir. ayrıca erken gebelik testi yap varsa daha net çıkar. ben sonra amannn diyim bıraktım test yapmayı regli günüm 1 gün falan geçinde testte kırmızı çıktı sonra kan verdim 376 ile öğrendim .
Zaten hemşireyim ama kan vermeye çekindim bu kadar erkenGözüküyor birkaç gün sonra tekrarlayıp kan verebilirsiniz net sonuç için
Etiketle beni deAslında elimde vardı ama sonradan aklıma geldi sanırım onunla da deneyeceğim
Kız erken gebelik testim bozuk çıktı yaEtiketle beni de
Silik çıkmış olabilir canımKızlar sat 1 mayıs bat 3 haziran gibi görünüyor uygulamada ama ben ovülasyon testi ile 15 mayısta pik yakaladım ve öncesi sonrasını değerlendirdim. Adetime 10 gün var ve göğüslerim dolgunlaşmaya acımaya başladı dün yürürken bacaklarıma vuran kasık ağrısı olunca bugün çok da erken olduğunu bildiğim halde test yaptım beni en iyi siz anlarsınıztestim bu şekilde çıktı var mı sizce bir şeyler ??
Ayy hayırlısı olsun haberdar edin bizi de umarım güzel haberler alırsınızZaten hemşireyim ama kan vermeye çekindim bu kadar erken3 gün sonraki nöbetimde dayanamayıp vericem sanırım
Siklus ne oluyor bir yerde daha okudum anlamadımUygulamaya göre 10 gün var ama buradan bir arkadaş yumurtlama tarihime göre siklusuna 6 gün var dedi yani ben de tam bilmiyorum ama 15 mayıs yumurtlama
Silik çıkmış olabilir canım
Bende pcosluyum ama ilaç kullanmadım yan etkileri hakkında yorum yapmayayım ama silik çizgi var kan verin isterseniz belki gebeliktirBende uzun zamandır gebelik düşünüyorum pkos olduğum için malesef olmadı bu ay ovitrelle kulandim bu 12 günüm ara ara kasıklarima kramp girmesi dişinda belirtim yok dayanamadım bugün test yaptım sizce ilacın etkisimidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?