Silik çizgi uzmanı arkadaşlarım bakabilirler mii

Okuduğum kadarıyla ilk yumurtlamadan 14 gün sayıyorsun . İkinci yumurtlama tarihinden de 14 gün sayıyorsun canım kafadan 1 ay beklemekle geçiyor hadi bile geç döllenme olursa 5-6 haftalıkken öğrenirsin
Yanii acaba hangisinde regl gelecek belli olmuyor mu yaa

Yanii acaba hangisinde regl gelecek belli olmuyor mu yaa
Hiç bilmiyorum canım . İkiside tutarsa ikiz olur onu biliyorum yada biri tutup diğeri tutmaz ise vücut eritiyor gibi okumuştum yanlışım varsa düzeltsin biri

Hiç bilmiyorum canım . İkiside tutarsa ikiz olur onu biliyorum yada biri tutup diğeri tutmaz ise vücut eritiyor gibi okumuştum yanlışım varsa düzeltsin biri
Ayyy o neymiş öyleee. Kötüyü düşünmeyelim

Uygulamaya göre 10 gün var ama buradan bir arkadaş yumurtlama tarihime göre siklusuna 6 gün var dedi yani ben de tam bilmiyorum ama 15 mayıs yumurtlama
6 günün kalmış adetine canım. Uygulama değil yumurtlama tarihin doğru olan. Çizgi hemen çıktıysa bence var

Ayyy o neymiş öyleee. Kötüyü düşünmeyelim
İnşAllah ben 2 aydır çift yumurtluyorum doktor ikiz dogurtmadan göndermeyeceğim seni diyor . Benim çift yumurta ikizim var erkek tabi o 2 gebeliğimde ikiz olma olasılıgı yüksek

İnşAllah ben 2 aydır çift yumurtluyorum doktor ikiz dogurtmadan göndermeyeceğim seni diyor . Benim çift yumurta ikizim var erkek tabi o 2 gebeliğimde ikiz olma olasılıgı yüksek
Ayy maşaAllah maşaAllah tü tü tü nazara gelme kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…