- 20 Ağustos 2023
- 1.708
- 742
- 43
- 29
Evde testlerim var ama hiiiçççç yapasım yok . Hamile kalasım var kiloda korkutmuyor değil (86)beyin errorvalaTeşekkür ederim canımvarsa bile bu kadar erken çıkmaz bence hiç kendini strese sokma bak benim 7 gün geçti üstünden ve bir sürü belirtim var ona rağmen negatif çıktı ben hâlâ var olduğunu düşünüyorum bilmiyorum sanırım en iyisi regl gününü beklemek
Ayy ne güzel düşünmüşsün gönlüne göre olsun her şey inşallahhhEvde testlerim var ama hiiiçççç yapasım yok . Hamile kalasım var kiloda korkutmuyor değil (86)beyin errorvalasen silik gördüm deyince gaza geldim bende galiba bat 1-2 Haziran . Birde benim 12 Haziran doğum günüm eğer olursa o zamana kadar saklıycam o zaman söylerim ayyy Allahım hepimize kocaman amin
Oğlum 3,5 yaşında . 2 gündür karnımı öpüp kardeş Burda diyorAyy ne güzel düşünmüşsün gönlüne göre olsun her şey inşallahhh
Oy kurban olurum inşallah hayal kırıklığı olmaz da kardeşini öper doğduğundaOğlum 3,5 yaşında . 2 gündür karnımı öpüp kardeş Burda diyor
İnşAllah bebegimOy kurban olurum inşallah hayal kırıklığı olmaz da kardeşini öper doğduğunda
Bugün ilacı içmemin 4. GünüİnşAllah bebegim2 gündür acayip baş dönmesi yaşıyorum ilk defa başım. Öyle dönüyor . Doktorum yımurtlamamdan son estrofem ve Progestan verdi ilk ne akla hizmet aç karnına içtim normalde bir lokma ekmek alıp 4”5 dk sonra içerdim acelem olursa diye .ilaçtan dedim dün ama bugün de aynısı oldu
Belki deee ilaçtan değildirİnşAllah bebegim2 gündür acayip baş dönmesi yaşıyorum ilk defa başım. Öyle dönüyor . Doktorum yımurtlamamdan son estrofem ve Progestan verdi ilk ne akla hizmet aç karnına içtim normalde bir lokma ekmek alıp 4”5 dk sonra içerdim acelem olursa diye .ilaçtan dedim dün ama bugün de aynısı oldu
Sanırım hemsireyim demiştin bebegim , bata 1 hafta kala böyle belirtiler olabilir miBelki deee ilaçtan değildirinşallahh bebiş gönderiyordur başını kuzum
Kuzum kelin ilacı olsa başına sürer acildeyim ben kadın doğumda falan hiç çalışmadım ki hiç bilmiyorum o yüzden de buraya koşup başından gebelik geçmiş tecrübelilere soruyorum ben deSanırım hemsireyim demiştin bebegim , bata 1 hafta kala böyle belirtiler olabilir mi
YaaaaKuzum kelin ilacı olsa başına sürer acildeyim ben kadın doğumda falan hiç çalışmadım ki hiç bilmiyorum o yüzden de buraya koşup başından gebelik geçmiş tecrübelilere soruyorum ben de
Akşam yapmışsın, sabah belki daha belirgin olurdu. Ama diğerindeki çizgi de hemen çıkmamış. İnşaAllah kuruma çizgisi değildirDayanamadım sabahki erken testten yaptım ama hiç çizgi falan göremedim ama göğüslerim o kadar ağrıyor ve sürekli bir kasık ağrım var ki bide bel ağrım eklendi var mı yok mu anlayamadım
İki yumurtlama olunca regl günü hangisine göre hesaplanıyorHayırlı olsun canımbenimde 8 gün yada 7 gün var 1-2 gün sarkıyor bende 17 mayısta yumurtlama bide 21 mayısta yumurtlama gördüm 2 gündür sağ kaşığımda batma oluyor ve sabah fark ettim göğüs uçlarım birden beliriyor acıyır tişörte değince evde çamaşır takmıyorum bende yapsam mı test
İnşallah kuzum çok umutlandım bu seferAkşam yapmışsın, sabah belki daha belirgin olurdu. Ama diğerindeki çizgi de hemen çıkmamış. İnşaAllah kuruma çizgisi değildir
Benim de satım 3 Mayıs ve batım 31 Mayıs ile 1 Haziran gibi görünüyor, 17 Mayıs göründü dü bende de bi kaç gündür sol tarafımda karnımda ağrılar var, dünden beri göğsümde hassasiyet başladı az önce yere eğildim ve kalkınca sol tarafım batmaya başladı test için erken diyordum ama tarihlerimiz çok yakın az da olsa umutlandımKızlar sat 1 mayıs bat 3 haziran gibi görünüyor uygulamada ama ben ovülasyon testi ile 15 mayısta pik yakaladım ve öncesi sonrasını değerlendirdim. Adetime 10 gün var ve göğüslerim dolgunlaşmaya acımaya başladı dün yürürken bacaklarıma vuran kasık ağrısı olunca bugün çok da erken olduğunu bildiğim halde test yaptım beni en iyi siz anlarsınıztestim bu şekilde çıktı var mı sizce bir şeyler ??
Amin kuzum benim çok teşekkür ederimAllah size de kolaylık versin çok kutsal bir mesleği yapıyorsunuz Rabbim sizide hayırlı hastalarla karşılaştırsın
Kızlar sat 1 mayıs bat 3 haziran gibi görünüyor uygulamada ama ben ovülasyon testi ile 15 mayısta pik yakaladım ve öncesi sonrasını değerlendirdim. Adetime 10 gün var ve göğüslerim dolgunlaşmaya acımaya başladı dün yürürken bacaklarıma vuran kasık ağrısı olunca bugün çok da erken olduğunu bildiğim halde test yaptım beni en iyi siz anlarsınıztestim bu şekilde çıktı var mı sizce bir şeyler ??
Beraber bekleyelim inşallah güzel haberlerimizi alırızBenim de satım 3 Mayıs ve batım 31 Mayıs ile 1 Haziran gibi görünüyor, 17 Mayıs göründü dü bende de bi kaç gündür sol tarafımda karnımda ağrılar var, dünden beri göğsümde hassasiyet başladı az önce yere eğildim ve kalkınca sol tarafım batmaya başladı test için erken diyordum ama tarihlerimiz çok yakın az da olsa umutlandım
Ben de bilemedim de işte bu kadar belirti olunca çıkar mı acaba dedim sabırsızlık işteAdete 10 gün kala çıkan çizgiler nekadar güvenilir olur bilemem.
Adetten bir kaç gün sonra yapmak en mantıklısı.
Okuduğum kadarıyla ilk yumurtlamadan 14 gün sayıyorsun . İkinci yumurtlama tarihinden de 14 gün sayıyorsun canım kafadan 1 ay beklemekle geçiyorİki yumurtlama olunca regl günü hangisine göre hesaplanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?