Silik çizgi uzmanı arkadaşlarım bakabilirler mii

Evde testlerim var ama hiiiçççç yapasım yok . Hamile kalasım var kiloda korkutmuyor değil (86)beyin errorvala sen silik gördüm deyince gaza geldim bende galiba bat 1-2 Haziran . Birde benim 12 Haziran doğum günüm eğer olursa o zamana kadar saklıycam o zaman söylerim ayyy Allahım hepimize kocaman amin

Ayy ne güzel düşünmüşsün gönlüne göre olsun her şey inşallahhh

Oy kurban olurum inşallah hayal kırıklığı olmaz da kardeşini öper doğduğunda
İnşAllah bebegim 2 gündür acayip baş dönmesi yaşıyorum ilk defa başım. Öyle dönüyor . Doktorum yımurtlamamdan son estrofem ve Progestan verdi ilk ne akla hizmet aç karnına içtim normalde bir lokma ekmek alıp 4”5 dk sonra içerdim acelem olursa diye .ilaçtan dedim dün ama bugün de aynısı oldu

Bugün ilacı içmemin 4. Günü

Belki deee ilaçtan değildir inşallahh bebiş gönderiyordur başını kuzum

Sanırım hemsireyim demiştin bebegim , bata 1 hafta kala böyle belirtiler olabilir mi
Kuzum kelin ilacı olsa başına sürer acildeyim ben kadın doğumda falan hiç çalışmadım ki hiç bilmiyorum o yüzden de buraya koşup başından gebelik geçmiş tecrübelilere soruyorum ben de

Kuzum kelin ilacı olsa başına sürer acildeyim ben kadın doğumda falan hiç çalışmadım ki hiç bilmiyorum o yüzden de buraya koşup başından gebelik geçmiş tecrübelilere soruyorum ben de
Yaaaa Rabbim sana da gönlünde ne geçiyor ise onu nasip etsin bebeğim inşAllah çok güzel hayırlı haberler alırız

Dayanamadım sabahki erken testten yaptım ama hiç çizgi falan göremedim ama göğüslerim o kadar ağrıyor ve sürekli bir kasık ağrım var ki bide bel ağrım eklendi var mı yok mu anlayamadım
Akşam yapmışsın, sabah belki daha belirgin olurdu. Ama diğerindeki çizgi de hemen çıkmamış. İnşaAllah kuruma çizgisi değildir

Allah size de kolaylık versin çok kutsal bir mesleği yapıyorsunuz Rabbim sizide hayırlı hastalarla karşılaştırsın

İki yumurtlama olunca regl günü hangisine göre hesaplanıyor

Benim de satım 3 Mayıs ve batım 31 Mayıs ile 1 Haziran gibi görünüyor, 17 Mayıs göründü dü bende de bi kaç gündür sol tarafımda karnımda ağrılar var, dünden beri göğsümde hassasiyet başladı az önce yere eğildim ve kalkınca sol tarafım batmaya başladı test için erken diyordum ama tarihlerimiz çok yakın az da olsa umutlandım

Adete 10 gün kala çıkan çizgiler nekadar güvenilir olur bilemem.
Adetten bir kaç gün sonra yapmak en mantıklısı.

Beraber bekleyelim inşallah güzel haberlerimizi alırız

İki yumurtlama olunca regl günü hangisine göre hesaplanıyor
Okuduğum kadarıyla ilk yumurtlamadan 14 gün sayıyorsun . İkinci yumurtlama tarihinden de 14 gün sayıyorsun canım kafadan 1 ay beklemekle geçiyor hadi bile geç döllenme olursa 5-6 haftalıkken öğrenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…