silik çizgi var mı sizce?

Aynen sıkıntılı bir durum olursa burada elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

catamam canım destekleriniz için .allah hepinizden razı olsun gerçekten hepinizin gönlüne göre versin, Allah içimi biliyor bizim buralarda nişanda imam nikahı kıyılır, bizim imam nikahımız da var ama işte yine de yapmamam gerekiyordu bilşyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun....

İmam nikahı varsa Allah katında zaten evlisiniz demektir. Üzülme .. :)

ben de öyle düşünüp içimi ferah tutmaya çalışıyorum sonra bu testler kafamı allak bulak ediyor, inanın aynı hesapları yaptım ama ne bileyim Allah isteyince hiçbir hesaba uymuyor tabi ki... yarın kan testi yapacağım inşallah

yok canım yapmadım, geç vakit bende de başka test yoktu, başka nasıl anlaşılır bilmiyorum ki dün tüm cesaretimi toplayıp ele olanı bile yaptım..
Valla canım bende 5 haftalık hamileyim bende belirtisi aşırı derece de sol kasık ağrısı ayağıma vuruyo neredeyse göğüslerde şişlik aşırı iştah. Öyle mide bulantısı genelde senin ki kadar erken başlamaz. Bence stresten oluyordur sıkma canını Rabbim gönlüne göre verir inşallah istediğiniz bi vakitte

oh canım içime su serptin biraz ya gün içine o kadar midem bulanıyor ki sürekli aklımda bu düşünce bi an olsun aklımdan çıkmıyor ki.. canım Allah razı olsun sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin inşallah Rabbim tüm isteyenlere verir inşallah sende çok takma Allah korusun hasta olursun bu arada canım test yaparsan sonucu muhakkak haberdar et

Öyle küçük yerlerde daha sıkıntı olur test olayları sen erken gebelik testi alıp sabah aç karnına ilk idrar la tekrar la hastaneye gitmeni çok önermem
canım korkuttun şimdi beni ( mahvoldum günlerdir uyku uyuyamıyorum kesin bi yolu yok mu bunun ya

canım korkuttun şimdi beni ( mahvoldum günlerdir uyku uyuyamıyorum kesin bi yolu yok mu bunun ya
Tatlım işte kesin yolu 15 tl fln Mahallenize yakın olmayan bi yerden alıcaksın erken gebelik testi sabah ilk idrarla yapıcaksın. Korkma yoktur gebelik fln ama ben için rahatlasın diye diyorum. Bide artık bilgisayarlarda ne zman hangi hastaneye gittiğin hangi tahlilleri yaptırdığın çıkıyo onun için ya özel e git . Ya da dediğim gibi evde tekrar et testi

canim meraba yazilari bastan sona okudum gonlunu ferah tut bulanti 6.haftadan sonra baslar o stersten cok kafaya taktin ya istahsizsinda miyden almiyo dimi yiyemiyosun bilirim o stresleri benin testimi gosteriyim sana testi yaptigim oylen adet oldum bak ne kadar belirgin yapar yapmaz cikti bide geçen ayda boyle cikmiştı

aslinda en garantisi kan testi özelde bir saate cikiyor canim rabbim bilir işini madem boyle bi korku yasiyosun sana tavsiyem dogum kontrol hapi kullan en garantisi cok saglikli boylede sitres etmezsin hem...

Slm kizlr Bende testte iki saat snra slik cizgi cikmisti kana gttm negatif adetm dort gn gckti hala olmdm bakalm beklemedym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…