silik çizgi var mı sizce?

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
ne demek canim bundan sonra hap kullanirsin ama ona adetinin 3gunu baslamalisin surekli devam et adet olcagina yakin birakiyorsun sakin olmadim diyede korkma :)hemen olmuyosun 4veya 5gunu buluyor kafan rahat olur canim allah tamamina erdirsin hep mutlu olun inş...

Kızlar testim silik çıktı sizce hamilemiyim ben mi yanlış görüyorum çok silik çizgi sanki rica etsem sizde bakarmısınız

Eklentiler

• image.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 95
Rengi koyu yaptım sanırım böyle daha belirgin

Eklentiler

• image.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 100
Her kadında HCG hormonu bir miktarda var ama hamileyken 3 yılda salgılanan hormonu 1 günde salgılıyoruz o testlerin bir süre sonra silik de olsa çizgi çıkmasının sebebi o.
Ben 25 Ekimde evlendim 26 Ekimde regl oldum o ay hamile kalmışım bebek daha haftalık dedikçe kaç aylık diye sordular insan haliyle utanıyo. Sonra bebeğim düşük oldu ama erken doğacak diye çok korktum. Bizim bi akraba var 35 yaşında sanırsam benden büyük biliyorum annesi evlendiğinde ona hamileymiş hala lafı ediliyo. Velhasıl çevren böyle şeyleri kaldırmayan bir çevreyse korunman gerek canım.

Can'ım tekrar baktım daha yarım saat olmamıştı çizgi böyle olmuş hamilemiyim sence evliyim zaten Bebek istiyoruz biz

Eklentiler

• image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 106
Can'ım tekrar baktım daha yarım saat olmamıştı çizgi böyle olmuş hamilemiyim sence evliyim zaten Bebek istiyoruz biz
Sen bariz hamilesin canım benim regl 4 gün geçtiğinde böyle çıkmıştı ki zaten testlerde genelde böyle çıkıyo erken olduğundan. Tebrikler

Sen bariz hamilesin canım benim regl 4 gün geçtiğinde böyle çıkmıştı ki zaten testlerde genelde böyle çıkıyo erken olduğundan. Tebrikler
Yaaa ciddimisin yarım saat de olsa çıkan çizgi doğrudur değilmi eğer hamile olmasam çıkmaz dı hiç değilmi kalbim duracak şimdi heyecandan

Yaaa ciddimisin yarım saat de olsa çıkan çizgi doğrudur değilmi eğer hamile olmasam çıkmaz dı hiç değilmi kalbim duracak şimdi heyecandan
Hamile olmasan o resimdeki gibi hayalet çizgi çıkar ama seninki hayalet çizgi değil ki bariz silik çizgi. Bi kan ver istersen emin olmak için ben kendimden söyleyim benimki de böyle çıkmıştı.

Hamile olmasan o resimdeki gibi hayalet çizgi çıkar ama seninki hayalet çizgi değil ki bariz silik çizgi. Bi kan ver istersen emin olmak için ben kendimden söyleyim benimki de böyle çıkmıştı.
Eşim okulda şuan gelsin hemen gidecem zaten idrar testimle süpriz yapayım önce eşime sonrada hastaneye gideriz. Adetime 5 gün var bide benim :)))

Can'ım sonuç 35,10 çıktı doktor karından iğne vurulmam için iğne verdi

Can'ım sonuç 35,10 çıktı doktor karından iğne vurulmam için iğne verdi
Hamilesin işte gözün aydın iğneyi kan sulandırmak için vermiştir. Ben çok şükür bebe aspiriniyle idare ediyorum ama progestan canıma okuyo yeteri kadar hem de 200 mg günde 2 defa alıyorum. Napalım evlatlarımız için katlanıcaz.

Aynen Can'ım evlatlarımız için elbette katlanıcaz bende aspirin progestan folik asit ve şimdide iğneyi kullanıyorum her yerim ilaç 2 düşüğüm olduğu için doktorum temkinli davranıyor

Aynen Can'ım evlatlarımız için elbette katlanıcaz bende aspirin progestan folik asit ve şimdide iğneyi kullanıyorum her yerim ilaç 2 düşüğüm olduğu için doktorum temkinli davranıyor
Doktorun doğrusunu yapıyor, ilaçlardan çok halsizleşeceksin ben bi de çalışıyorum ölüyodum halsizlikten ama geçiyo yavaş yavaş ben tatlı acılar diyorum.
Bu arada elimde folikasit var yarım kutu ki günde 3 tane alıyodum ben epeyce var yani ihtiyacı olan varsa ücretini istemiyorum kargo ücreti alıcıya ai olmak şartıyla gönderebilirim.

Aynen Can'ım progestan beni mahvediyor ayrıca iğnede fena bu tatlı acılar elbette göbeğim morardı iğne vurulan yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…