- 26 Şubat 2016
- 698
- 523
- 53
Evet bende de öyle ama sebebini bilmiyorumkesinlikle canım mide bulantım bir dakika durmuyor devamlı halde..
Biraz okudum yazdıklarını canım 16 gün idrarada geçerdi bence daha hassas testlerden alıp yap kan verip de bir de onun için stres.yaşama ben olmadığını düşünüyorum göremedim de çizgiyitestten teste değişiyordur belki hiç anlamadm ki ben de var mı yok mu... ben de öyle yapacağım yoksa çekiir gibi değil bu durum
Canım çok teşekkür ederim birazdan gidip alacağım testTatlım işte kesin yolu 15 tl fln Mahallenize yakın olmayan bi yerden alıcaksın erken gebelik testi sabah ilk idrarla yapıcaksın. Korkma yoktur gebelik fln ama ben için rahatlasın diye diyorum. Bide artık bilgisayarlarda ne zman hangi hastaneye gittiğin hangi tahlilleri yaptırdığın çıkıyo onun için ya özel e git . Ya da dediğim gibi evde tekrar et testi
Aynen canım nereden bildin normalde zayıf bi insan değilim ama o kadar iştahsızım ki bişey istemiyo canım hatta bu da belirtisi diye bundan da çok korkmuştum, aynen canım ya seninki benimkinden de çok belirginmiş. Allah gönlüne göre versin inşallah senin de..canim meraba yazilari bastan sona okudum gonlunu ferah tut bulanti 6.haftadan sonra baslar o stersten cok kafaya taktin ya istahsizsinda miyden almiyo dimi yiyemiyosun bilirim o stresleri benin testimi gosteriyim sana testi yaptigim oylen adet oldum bak ne kadar belirgin yapar yapmaz cikti bide geçen ayda boyle cikmiştıEki Görüntüle 1879415 Eki Görüntüle 1879415
Çok haklısın canım birazdan gidip erken gebelik testi yapacağım galibaaslinda en garantisi kan testi özelde bir saate cikiyor canim rabbim bilir işini madem boyle bi korku yasiyosun sana tavsiyem dogum kontrol hapi kullan en garantisi cok saglikli boylede sitres etmezsin hem...
Canım inşallah yoktur ya yumurtlama günüm de 22 ağustostu hesaplamalarıma göre, şimdiye bence de belli olması lazımdı ama bu testler kafamı karıştırdı işteBiraz okudum yazdıklarını canım 16 gün idrarada geçerdi bence daha hassas testlerden alıp yap kan verip de bir de onun için stres.yaşama ben olmadığını düşünüyorum göremedim de çizgiyi
Rabbim yardım etsin korkma kan tahlili kesin sonuç bişe yoktur da en azından için rahat etsin bu kork sana baya büyük ders olmuştur yukarıda da arkadaşın dediği gibi doğum kontrol hapı fln kullan :)Kızlar merhaba ben iki eczaneye gittim ikisinde de yoktu çok çaresiz kaldım artık bu belirsizliği gerçekten yaşamak istemiyorum tam karşısında sağlık ocağı vardı cesaretimi topladım ve geldim şimdi kan verdim dört gibi çıkar dediler hepinizin dualarını bekliyorum kızlar
Kan testinde de kesin sonuç çıkmaz mı yaRabbim yardım etsin korkma kan tahlili kesin sonuç bişe yoktur da en azından için rahat etsin bu kork sana baya büyük ders olmuştur yukarıda da arkadaşın dediği gibi doğum kontrol hapı fln kullan :)
Kesin sonuç çıkar canımKan testinde de kesin sonuç çıkmaz mı ya(
Kusura bakma canım heyecandan yanlış okumuşumKesin sonuç çıkar canım
Tatlım şey sorucam kan tahlili isterken gebelik için diye söyledin mi çünkü eğer söylemezsen o tahlil çıkmıyo söylemen gerekiyor.Kusura bakma canım heyecandan yanlış okumuşum
Yahu kimseyi ilgilendirmez senin özel hayatın. İmam nikahın olabilir ya da olmayabilir. Bu tamamen senin tercihin isteğin sevabın ya da günahın. Her koyun kendi bacağından asılır canım.vallahi burda herkes yala söylediğimi düşünecek ama imam nikahımız var günah işlemedim yani ama şu an gerçekten olmaması gerekiyor(
Valla bende çok merak ettim inşallah sonucu istediği gibidir
Çok stresliydi aklımda kalmışValla bende çok merak ettim inşallah sonucu istediği gibidir
söyledim canım gebelik şüphesi var diyeTatlım şey sorucam kan tahlili isterken gebelik için diye söyledin mi çünkü eğer söylemezsen o tahlil çıkmıyo söylemen gerekiyor.
Canım çok sevindim :) hadi gözün aydın daha dikkatli ol :)söyledim canım gebelik şüphesi var diye
canim cok sevindimkızlar, ilginiz dualarınız, tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim herkesten, her şey için sağolun. aldım sonucumu. negatif gebelik görünmüyor dedi doktor. ve gerçekten d eiçim rahatlar rahatlamaz mide bulantım durdu. bakın bu da sonuç kağıdım. en altta betahgc. Allah herkesin gönlüne göre versin, isteyenine bir an önce kavuştursun inşallah. Rabbim yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?