silik çizgi var mı sizce?

testten teste değişiyordur belki hiç anlamadm ki ben de var mı yok mu... ben de öyle yapacağım yoksa çekiir gibi değil bu durum
Biraz okudum yazdıklarını canım 16 gün idrarada geçerdi bence daha hassas testlerden alıp yap kan verip de bir de onun için stres.yaşama ben olmadığını düşünüyorum göremedim de çizgiyi

Canım çok teşekkür ederim birazdan gidip alacağım test

Aynen canım nereden bildin normalde zayıf bi insan değilim ama o kadar iştahsızım ki bişey istemiyo canım hatta bu da belirtisi diye bundan da çok korkmuştum, aynen canım ya seninki benimkinden de çok belirginmiş. Allah gönlüne göre versin inşallah senin de..

aslinda en garantisi kan testi özelde bir saate cikiyor canim rabbim bilir işini madem boyle bi korku yasiyosun sana tavsiyem dogum kontrol hapi kullan en garantisi cok saglikli boylede sitres etmezsin hem...
Çok haklısın canım birazdan gidip erken gebelik testi yapacağım galiba

Biraz okudum yazdıklarını canım 16 gün idrarada geçerdi bence daha hassas testlerden alıp yap kan verip de bir de onun için stres.yaşama ben olmadığını düşünüyorum göremedim de çizgiyi
Canım inşallah yoktur ya yumurtlama günüm de 22 ağustostu hesaplamalarıma göre, şimdiye bence de belli olması lazımdı ama bu testler kafamı karıştırdı işte

Kızlar merhaba ben iki eczaneye gittim ikisinde de yoktu çok çaresiz kaldım artık bu belirsizliği gerçekten yaşamak istemiyorum tam karşısında sağlık ocağı vardı cesaretimi topladım ve geldim şimdi kan verdim dört gibi çıkar dediler hepinizin dualarını bekliyorum kızlar

Rabbim yardım etsin korkma kan tahlili kesin sonuç bişe yoktur da en azından için rahat etsin bu kork sana baya büyük ders olmuştur yukarıda da arkadaşın dediği gibi doğum kontrol hapı fln kullan :)

vallahi burda herkes yala söylediğimi düşünecek ama imam nikahımız var günah işlemedim yani ama şu an gerçekten olmaması gerekiyor (
Yahu kimseyi ilgilendirmez senin özel hayatın. İmam nikahın olabilir ya da olmayabilir. Bu tamamen senin tercihin isteğin sevabın ya da günahın. Her koyun kendi bacağından asılır canım.

kızlar, ilginiz dualarınız, tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim herkesten, her şey için sağolun. aldım sonucumu. negatif gebelik görünmüyor dedi doktor. ve gerçekten d eiçim rahatlar rahatlamaz mide bulantım durdu. bakın bu da sonuç kağıdım. en altta betahgc. Allah herkesin gönlüne göre versin, isteyenine bir an önce kavuştursun inşallah. Rabbim yardımcınız olsun.

Eklentiler

• 1472735978441.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 119
c
canim cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…