İnanki bende anlamadım kafam bir milyon araştırdım biraz markayı çoğu iyi diyor kimisi değil ama çoğunluk iyi diyor. Benim prodoctorlar daha belirgindi bu beta 25 üzerini gösteriyormuş belki ondan silik çıkıyorKızzz bende softec yaptım ama doğru mu ? Yalancı mı bilemedim
Awox deneyeceğim ben yarın anlaşılırİnanki bende anlamadım kafam bir milyon araştırdım biraz markayı çoğu iyi diyor kimisi değil ama çoğunluk iyi diyor. Benim prodoctorlar daha belirgindi bu beta 25 üzerini gösteriyormuş belki ondan silik çıkıyor
mor Awox perşembe yapmıştık sonra prodoctor la devam ettim Awox yoktu prodoctor hepsinin yalancı pozitif çıkaracağını düşünmüyorum da aslında awoxun devamı bideKızzz bende softec yaptım ama doğru mu ? Yalancı mı bilemedim
Softec nasıl acaba buralarda araştırdın mı kimisind yalancı çıkarmış kimisi doğru diyorAynen dene bi canım valla regl olursam yarın Awox a da güvenim kalmaz
Benim regle 5 gün var awox gelseydi bi denerdim doğru mu diye belkide yalancıYanlız seninki benimkinden daha belli
Ne zaman Kan vermeyi düşünüyorsunBen yarın regl olursam awoxa da güvenme
Bir de elinde ovilasyon testin var mı ?Ben yarın regl olursam awoxa da güvenme
Naptın canım var mı gelişmeYok canım kullanmıyorum ovülasyon
Benimde böyle durumlarYok canım kullanmıyorum ovülasyon
Ooooooo baya var yaniBenimde böyle durumlartekrar test yaptın mı
4 gün sonraOoooooo baya var yanine zamandı regl. Yapmadım bidaha test regl oladar test yaptım pozitif gördüm yeter artık test test olmam lazımdı bugün yarında olmazsam cuma kan vericem ama bel kasık ağrım var ara ara regl ağrısı gibi olmam lazımdı bu ağrılar gelince olmadım
Benim de sonucum böyle sizce var mı ?İnşallah kuzum birbirimize güzel haberler veririz umarım
Çok ince bi çizgi var gibi geldi sen görüyor musunBenim de sonucum böyle sizce var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?