- 16 Mayıs 2025
- 230
- 44
- 13
- 40
Canm elendim ben kırmızılar geldi İnşallah sizlerde vardırLeken devam etti mi ne durumdasın
Benim hala göğüs ağrım var miğde bulantim var halsizligim var ama tabi bunlar regden dolayında olabilirSorma sorma duş aldım belki reglim sökülür sıcak su iyi gelir diye tık yok kesin sabah erken işe hazırlanırken vuracak bana pusu kuruyor vücudumay bide göğüsüm de sıfır ağrı yok regl başlangıcına bu da işaret
Awox u kaldırmış eczane ya Softec vardı mecbur aldım sinirim bozuldu mecbur bundan yapacam zaten 2 gün kaldı olmazsam kan veririmElemedim büyük ihtimalle kahve pembe leke geldi Regle dönüyor malesef inşallah gruptaki diğer kızlar hamiledir
Elendim bende canım malesefBenim hala göğüs ağrım var miğde bulantim var halsizligim var ama tabi bunlar regden dolayında olabilir
Bende internetten sipariş verdim artık bi dahaki aya denerim inşallah senin pozitiftirAwox u kaldırmış eczane ya Softec vardı mecbur aldım sinirim bozuldu mecbur bundan yapacam zaten 2 gün kaldı olmazsam kan veririm
İnşallah kuzum olmasada kürler bekliyor daha sonuç belli olmadan hazırlık yaptım resmenBende internetten sipariş verdim artık bi dahaki aya denerim inşallah senin pozitiftir
Softec aldım bugün mecburen canım bunda da silik çıktı sabah ilk idrarla yapayım bide çarşamba regl olmam lazım artık testler yalan mı dolan mı belli olur o günP prensoglum canım senin ovilasyon testin freely marka mıydı?
Hayırlısı olsun canm hakimizda hepmizinElendim bende canım malesef
Yok canm artmed di bidaha onuda almam artmedP prensoglum canım senin ovilasyon testin freely marka mıydı?
Bugün benimde reglime 6 gün kaldı freely ovilasyon var deneyim demiştim de koyu çıkınca acaba markada mı sıkıntı var dedimYok canm artmed di bidaha onuda almam artmed
İnşallah sende vardır canm benim olmadı bu ayBugün benimde reglime 6 gün kaldı freely ovilasyon var deneyim demiştim de koyu çıkınca acaba markada mı sıkıntı var dedim
Keşkeeeee.İnşallah sende vardır canm benim olmadı bu ay
Kızzz bende softec yaptım ama doğru mu ? Yalancı mı bilemedimKızlar Softec böyle çıktı ama bugün ama bunun hassasiyeti düşükmüş ya beta 25 ten sonrasını gösteriyormuş oyüzden çok bulanık bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?