Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben artık ne belirtilere inanırım ne testlere günüm geçerse direk kan tamam su testlerre verdiğimiz para bı dünya para vallahi artık günüm geçerse yaparım inanmıyorum artık kesinlikle

Benim hala göğüs ağrım var miğde bulantim var halsizligim var ama tabi bunlar regden dolayında olabilir

Elemedim büyük ihtimalle kahve pembe leke geldi Regle dönüyor malesef inşallah gruptaki diğer kızlar hamiledir
Awox u kaldırmış eczane ya Softec vardı mecbur aldım sinirim bozuldu mecbur bundan yapacam zaten 2 gün kaldı olmazsam kan veririm

Bende internetten sipariş verdim artık bi dahaki aya denerim inşallah senin pozitiftir
İnşallah kuzum olmasada kürler bekliyor daha sonuç belli olmadan hazırlık yaptım resmen bende sipariş vericem regl olursam artık burda Awox bulacağım yer kalmadı

Kızlar bu testlerde neden böyle fiyat yazıyor ben şok

Eklentiler

• IMG_2931.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar Softec böyle çıktı ama bugün ama bunun hassasiyeti düşükmüş ya beta 25 ten sonrasını gösteriyormuş oyüzden çok bulanık bence

Eklentiler

• IMG_6066.webp
    4 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar Softec böyle çıktı ama bugün ama bunun hassasiyeti düşükmüş ya beta 25 ten sonrasını gösteriyormuş oyüzden çok bulanık bence
Kızzz bende softec yaptım ama doğru mu ? Yalancı mı bilemedim

Eklentiler

• IMG_2943.webp
    94,3 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_2942.webp
    161 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…