Tamamen sökülmeden üzülme sakın belki yerleşmedirDemin kan geldi bir damla galiba regl olucam
Pıhtılı değilse hala ihtimal varAy bilmiyorum ki ya ne olduğunu o damladan sonra kahverengi geldi ara ara geliyor leke şeklinde
Yok kuzum pıhtılı değil sulu geliyor hasta oldum mu olmadım mı anlamadım valla sökülcem mi bilemedim ama sabah kan damlasından sonra kahverengi gelmeside tuhafPıhtılı değilse hala ihtimal var
Eğer ki leke kesilirse iki gün sonra tekrar test yap yavrum. Kırmızı ve pıhtılı olmadığı sürece sıkıntı yokYok kuzum pıhtılı değil sulu geliyor hasta oldum mu olmadım mı anlamadım valla sökülcem mi bilemedim ama sabah kan damlasından sonra kahverengi gelmeside tuhaf
Ne yaptın canm sonuç ne oldu sendedeHadi hayırlısı bakalım kuzum
Ya abla 2 gün regl oldum bittim ben anlamadım ne oldu demin test yaptım çok silik çıktı doktor da 10 gün izine ayrılmışNe yaptın canm sonuç ne oldu sendede
Hayırlısı olsun canm benimde bu ay 2 gün normal 2 az 4 günde bitti normalde 7 gün sürer adetim ama hala goguslerimde ağrı var ama ben test yapmadım bidaha hayırlısı bakalım inşallah bu ay olurYa abla 2 gün regl oldum bittim ben anlamadım ne oldu demin test yaptım çok silik çıktı doktor da 10 gün izine ayrılmış
Havalardan falan mı böyle oldu ki anlamadımHayırlısı olsun canm benimde bu ay 2 gün normal 2 az 4 günde bitti normalde 7 gün sürer adetim ama hala goguslerimde ağrı var ama ben test yapmadım bidaha hayırlısı bakalım inşallah bu ay olur
Burdayım canm test falan yapmadım yumurtlama döneminde yım değerlendiriyoruz yine bakalım inşallah bu ay olurCanım kayboldun ne oldu senin sonuç ya
Diğer arkadaşı söylüyorum abla vardıyaBurdayım canm test falan yapmadım yumurtlama döneminde yım değerlendiriyoruz yine bakalım inşallah bu ay olur
He ondan ses cikmdi sanırım o hamile heraldeDiğer arkadaşı söylüyorum abla vardıya
Ben bugün dayanayip test yaptım ablam bak böyle cikti daha adetime çok var days doctor ama buda hep yalancı pozitif veriyor yazmışlar o yüzden çok bilemedim yine güvenim yok da adet gunune kadar ama silik cikti yalancı pozitif tır büyük ihtimalleDiğer arkadaşı söylüyorum abla vardıya
Diğer arkadaşı söylüyorum abla vardıya
Bende bu ay az oldum yarım gün kanama sonrası kahverengi oldu ve normalde uzun süren adetim daha kısa sürdü ve bitti. 2 gün önce kan verdim negatifti bende birsey anlamadımYa abla 2 gün regl oldum bittim ben anlamadım ne oldu demin test yaptım çok silik çıktı doktor da 10 gün izine ayrılmış
Hayırlısı olsun canm sanırım mevsim geçişlerinden az oluyoruz ama sen bı test yap istersenBende bu ay az oldum yarım gün kanama sonrası kahverengi oldu ve normalde uzun süren adetim daha kısa sürdü ve bitti. 2 gün önce kan verdim negatifti bende birsey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?