Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum pıhtılı değil sulu geliyor hasta oldum mu olmadım mı anlamadım valla sökülcem mi bilemedim ama sabah kan damlasından sonra kahverengi gelmeside tuhaf
Eğer ki leke kesilirse iki gün sonra tekrar test yap yavrum. Kırmızı ve pıhtılı olmadığı sürece sıkıntı yok

Ya abla 2 gün regl oldum bittim ben anlamadım ne oldu demin test yaptım çok silik çıktı doktor da 10 gün izine ayrılmış
Hayırlısı olsun canm benimde bu ay 2 gün normal 2 az 4 günde bitti normalde 7 gün sürer adetim ama hala goguslerimde ağrı var ama ben test yapmadım bidaha hayırlısı bakalım inşallah bu ay olur

Hayırlısı olsun canm benimde bu ay 2 gün normal 2 az 4 günde bitti normalde 7 gün sürer adetim ama hala goguslerimde ağrı var ama ben test yapmadım bidaha hayırlısı bakalım inşallah bu ay olur
Havalardan falan mı böyle oldu ki anlamadım

Diğer arkadaşı söylüyorum abla vardıya
Ben bugün dayanayip test yaptım ablam bak böyle cikti daha adetime çok var days doctor ama buda hep yalancı pozitif veriyor yazmışlar o yüzden çok bilemedim yine güvenim yok da adet gunune kadar ama silik cikti yalancı pozitif tır büyük ihtimalle

Eklentiler

• IMG_20250905_081703.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20250905_081444.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20250905_081420.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 19
Ya abla 2 gün regl oldum bittim ben anlamadım ne oldu demin test yaptım çok silik çıktı doktor da 10 gün izine ayrılmış
Bende bu ay az oldum yarım gün kanama sonrası kahverengi oldu ve normalde uzun süren adetim daha kısa sürdü ve bitti. 2 gün önce kan verdim negatifti bende birsey anlamadım

Bende bu ay az oldum yarım gün kanama sonrası kahverengi oldu ve normalde uzun süren adetim daha kısa sürdü ve bitti. 2 gün önce kan verdim negatifti bende birsey anlamadım
Hayırlısı olsun canm sanırım mevsim geçişlerinden az oluyoruz ama sen bı test yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…