İnşallah yerleşme falandır yaAllah hepimize nasip etsin inşallah benim şimdilik daha peceteye silince geliyor pede hiç gecmedi
İnşallah Rabbim gönlümüze göre versin35 evet ilk olursa olacak inşallah bizde 11 aydır evliyiz 10 aydır deniyoruz
Aynen de yaşdan dolayı biraz erken istiyorum sürekli lavaboya gidiyorum yaİnşallah Rabbim gönlümüze göre versinsizde yeni evlisiniz daha
Tamam ablam doktorumla goruseyim o on görürse artık yaotiririzBurda aşılama yaptıranlarda var o sayfalara bak bi istersen abla bi yada doktorunla konuş çok bi ücret çıkmıyor diye biliyorum devlette rapor falan çıkarttırıyorlar heralde
Olmadın demi regl. Bak kuruyunca daha net çıktı çizgiAynen de yaşdan dolayı biraz erken istiyorum sürekli lavaboya gidiyorum ya
Gerek kalmaz inşallah abla güzel haberler veririz birbirimizeTamam ablam doktorumla goruseyim o on görürse artık yaotiririz
Hangi marka bu testOlmadın demi regl. Bak kuruyunca daha net çıktı çizgi
Kuzum çizgi var ya inşallah bebişin vardır yaOlmadın demi regl. Bak kuruyunca daha net çıktı çizgi
Prodoctor çok iç açıcı olmadığını biliyorum ama işte elimizdeki buydu MalesefOlmadın demi regl. Bak kuruyunca daha net çıktı çizgi
İnşallah canım yaAwox alıyım da yarın net olur inşallah kesin sonuca varırızKuzum çizgi var ya inşallah bebişin vardır ya
Bende sipariş ettim de bakalım ne olacakİnşallah canım yaAwox alıyım da yarın net olur inşallah kesin sonuca varırız
Leken devam etti mi ne durumdasınTamam ablam doktorumla goruseyim o on görürse artık yaotiririz
Çok heyecanlı oluyor yaBende sipariş ettim de bakalım ne olacak
Sorma sorma duş aldım belki reglim sökülür sıcak su iyi gelir diye tık yok kesin sabah erken işe hazırlanırken vuracak bana pusu kuruyor vücudumÇok heyecanlı oluyor ya
Belirtiler bir anda uçtu gitti demiSorma sorma duş aldım belki reglim sökülür sıcak su iyi gelir diye tık yok kesin sabah erken işe hazırlanırken vuracak bana pusu kuruyor vücudumay bide göğüsüm de sıfır ağrı yok regl başlangıcına bu da işaret
Sabah yine lekelenme vardı biraz ağrım başladı ya sökülemedim halaBelirtiler bir anda uçtu gitti demi
Zor mu sökülürsün normalde deSabah yine lekelenme vardı biraz ağrım başladı ya sökülemedim hala
Elemedim büyük ihtimalle kahve pembe leke geldi Regle dönüyor malesef inşallah gruptaki diğer kızlar hamiledirZor mu sökülürsün normalde de
İnşallah canımmmElemedim büyük ihtimalle kahve pembe leke geldi Regle dönüyor malesef inşallah gruptaki diğer kızlar hamiledir
Ben elendim canm sabah kırmızılar göründü bu ay olmadı bizimLeken devam etti mi ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?