Kan testi yaptırdım 2 gün önce negatif çıktıHayırlısı olsun canm sanırım mevsim geçişlerinden az oluyoruz ama sen bı test yap istersen
Bende verdim negatifti doktorum biraz bekleyelim bir hafta içinde tekrar bakalım dediBende bu ay az oldum yarım gün kanama sonrası kahverengi oldu ve normalde uzun süren adetim daha kısa sürdü ve bitti. 2 gün önce kan verdim negatifti bende birsey anlamadım
Bi kaç ay önce bende de yalancı pozitif çıkardı abla bu marka bundan daha belliydi oyüzden bişey diyemiyorumBen bugün dayanayip test yaptım ablam bak böyle cikti daha adetime çok var days doctor ama buda hep yalancı pozitif veriyor yazmışlar o yüzden çok bilemedim yine güvenim yok da adet gunune kadar ama silik cikti yalancı pozitif tır büyük ihtimalle
Sizinde adet gününüzde mi oldu kanamanız varmıydı yoksa az mı oldunuzBende verdim negatifti doktorum biraz bekleyelim bir hafta içinde tekrar bakalım dedi
Bir gün geciktim 2 gün kanama oldu pede gelmiyordu lavaboda geliyorduSizinde adet gününüzde mi oldu kanamanız varmıydı yoksa az mı oldunuz
Bir gün geciktim 2 gün kanama oldu pede gelmiyordu lavaboda geliyordu
Canm ozaman yokturdur kanda net belli oluyor çünkü haktan hayırlısı olsun canm biraz daha bekle bakalım yerleşme kanamasından en az 6 7 gün sonra idrarda belli oluyor diyorlar ama tabi kan testi negatifse yok dur bekle bakalım biraz dahaKan testi yaptırdım 2 gün önce negatif çıktı
Tabiki kanda yoksa yoktur ama bu ay niye böyle oldu anlamadım bendeCanm ozaman yokturdur kanda net belli oluyor çünkü haktan hayırlısı olsun canm biraz daha bekle bakalım yerleşme kanamasından en az 6 7 gün sonra idrarda belli oluyor diyorlar ama tabi kan testi negatifse yok dur bekle bakalım biraz daha
Zaten testlere güvenmiyorum ablam da işte duramıyorum gene hayırlısı artık hakkımızdaBi kaç ay önce bende de yalancı pozitif çıkardı abla bu marka bundan daha belliydi oyüzden bişey diyemiyorum
Kuruyuncada böyle olmusZaten testlere güvenmiyorum ablam da işte duramıyorum gene hayırlısı artık hakkımızda
Ovülasyon zamanı geçti mi abla seninKuruyuncada böyle olmus
Geçti ablam 4 Eylül du bakalım bu ay nasıl olcakOvülasyon zamanı geçti mi abla senin
Erken test yapmışsın abla 4 Eylül iseGeçti ablam 4 Eylül du bakalım bu ay nasıl olcak
Bende 2 gün oldum test yaptım iki farklı marka ama negatif çıktı bidaha kesinlikle test almama kararı aldım gebeysem gecikirim bişey olur kan veririm saçma sapan strese sokuyor beni stresten bile olmaz zaten olacağı varsa daAynen ablam adet az oldum bu ay o yüzden yaptım aslında fazla olmadım bu ay da öylesine yaptım zaten ablam günüm geçmeden yapmam artık test
Aynen öyle canm stres yapıyoruz kendimizi yipratiyoruzBende 2 gün oldum test yaptım iki farklı marka ama negatif çıktı bidaha kesinlikle test almama kararı aldım gebeysem gecikirim bişey olur kan veririm saçma sapan strese sokuyor beni stresten bile olmaz zaten olacağı varsa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?