Kimyasal nasıl oluyor kiYerleşiyor olabilir. Ve buna yapılacak bişey yok. Maalesef bu sancıları çekeceksin. Sakin ol korkulcak endişe edilecek bişey yok. İnşallah bebeğin vardır kuzum.
Yok hayır kimyasal geçiriyorum ben her ay hobi oldu artık bende
inşallah hayırlısıyla Rabbim hepimize evlat nasip etsinKimyasal nasıl oluyor ki
Yani yaşattığı psikolojik şey inanılmaz sinir bozucu. Her ay aynı şey. Evet hamile kalıyorum çok şüküt ama kan değerim hep çok düşük çıkıyor. Sonra zaten hep düşüyor. Artık bi beklentim yok galiba ya.Tedavisi yokmuş zaten bunun her kadında da olabilirmiş gebeliğe engel olmadığı için önemli değil deniliyor araştırdım da biraz
Sperm ve yumurta birleşiyor ama rahme tutunamıyor. Kanamayla gidiyor.Kimyasal nasıl oluyor ki
Geçmiş olsun cnm Rabbim şafi ismiyle şifa nasip etsinSperm ve yumurta birleşiyor ama rahme tutunamıyor. Kanamayla gidiyor.
Çok var daha regline döllenme bile gerçekleşmemiştir varsaDayanamadım test yaptım 13 gün var normalde adetime test negatif çıktı
Belirtilerden dolayı düşünmüştüm . Arkadaşım sonuç verir dedi diye yaptım. Ki zaten bence de yokturÇok var daha regline döllenme bile gerçekleşmemiştir varsa
Ne yapayım canm olmadı yine bekliyorum artık Ekim ayını Kısmet artık bıraktım olursa olur olmazsa olmaz takmıyorum artıkCanım sen naptın
Ya kızlar sizce var mı cuma günü kan testi yaptım ama sonuçlar hafta sonuna denk geldiği için çıkmadıNe yapayım canm olmadı yine bekliyorum artık Ekim ayını Kısmet artık bıraktım olursa olur olmazsa olmaz takmıyorum artık
Çok net var canımYa kızlar sizce var mı cuma günü kan testi yaptım ama sonuçlar hafta sonuna denk geldiği için çıkmadı
Oo maşallah kuzum hayırlı olsunKızlar evet var ilk 7.1 sonra 47 ye yükseldi 2 günde
Hayırlı olsun canmKızlar evet var ilk 7.1 sonra 47 ye yükseldi 2 günde
Sor canmMerhaba hanımlar iyi akşamlar birşey soracaktım
Sonuç ne oldu acaba gebemisinizSeffaf berrakti. Ve sümüksü tarzı sünüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?