Hafif silik gördüm canım. Başlamışsın yine erkenden testlereSelaam. Awoxla yaptım regle 8-9 gün var ne düşünüyorsunuz
Ahahahah huyum kurusunHafif silik gördüm canım. Başlamışsın yine erkenden testlere
Canım yaAhahahah huyum kurusun
Ben bırakamıyorum bu bir batak shshshsh bak bu da novacheck meselaCanım yabıraktım ben test işini bu ay almıycam hiç hevesimi kırdı baya
Var gibi vallaBen bırakamıyorum bu bir batak shshshsh bak bu da novacheck mesela
Kuzu az bi bakar mısın şuna ya şimdi yaptımVar gibi valla
Çok çok silik kuzumKuzu az bi bakar mısın şuna ya şimdi yaptım
Bebeğim bunlarda silik sanki çok zor gözüküyor iki gün sonra daha iyi çıkar varsa
Ya şey sorcam ben kuzum regl kısa sürerse yumurtlama erken mi olur geçen ay iki gün sürmüştü regl takvime göre bu ayın 10 unda ovilasyon gözüküyor ama bana göre 8 indeydi çünkü o gün yumurtlama akıntısı geldi
Ya şey sorcam ben kuzum regl kısa sürerse yumurtlama erken mi olur geçen ay iki gün sürmüştü regl takvime göre bu ayın 10 unda ovilasyon gözüküyor ama bana göre 8 indeydi çünkü o gün yumurtlama akıntısı gel
Akıntıdan hiç bir zaman anlayamadım aşkım değerlendirdin mi 8’i ?Ya şey sorcam ben kuzum regl kısa sürerse yumurtlama erken mi olur geçen ay iki gün sürmüştü regl takvime göre bu ayın 10 unda ovilasyon gözüküyor ama bana göre 8 indeydi çünkü o gün yumurtlama akıntısı geldi
ÇıldıracağımBebeğim bunlarda silik sanki çok zor gözüküyor iki gün sonra daha iyi çıkar varsa
Değerlendirim kuzum. Yapışkan bir akıntı geliyor ondan anlıyorum önceden bende anlamıyordum takip edince anlamaya başladımAkıntıdan hiç bir zaman anlayamadım aşkım değerlendirdin mi 8’i ?
Sakin ol biliyorum testler daha çok strese sokuyor biraz ara ver bence öyle tekrarla regl ne zamanÇıldıracağım
Bende öyle düşünüyorum kısa sürdü çünkü regl yumurtlama da erken olur mantıkenGaliba öyle oluyor canm benimde takvimden önce oluyor hep yumurtlama
5 gün kaldı işte ama adet olacakmışım gibi ağrı gelip gidiyo arada. Batma ve yanma var rahim çevremde. Baloncuk patlıyormuş gibi oluyor içimde kasıklarımda. Ben anlamadım valla bişey. Yapacam bu gece de yapacam test. Yarın sabahta.Sakin ol biliyorum testler daha çok strese sokuyor biraz ara ver bence öyle tekrarla regl ne zaman
O bende de oluyor batma arada ağrı giriyor belime kasıklarıma bide benim reglime 10 gün var daha5 gün kaldı işte ama adet olacakmışım gibi ağrı gelip gidiyo arada. Batma ve yanma var rahim çevremde. Baloncuk patlıyormuş gibi oluyor içimde kasıklarımda. Ben anlamadım valla bişey. Yapacam bu gece de yapacam test. Yarın sabahta.
Enfeksiyon olsa idrardan sonra yanma olmaz mı ?O bende de oluyor batma arada ağrı giriyor belime kasıklarıma bide benim reglime 10 gün var dahayanma nasıl yani enfeksiyon mu var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?