Şuan bence yumurtlama başladı bende . 16 gün var daha adetimeKaç gün kaldı.o gün değerlendirseydin senin büyük ihtimal yumurtlamaydı
Adetim bittikten 4 gün sonra ilişkiye girdikŞuan bence yumurtlama başladı bende . 16 gün var daha adetime
Baya varmış canımŞuan bence yumurtlama başladı bende . 16 gün var daha adetime
Hadi inşallah yükselmiştir ablam benim olmadı bu ay da Kısmet artık bıraktım artık kendi haline her ay yoruldum artıkTekrar kan vericem bende sabah dua et abla
Benimde negatif maalesef heralde kistten lekelenmeHadi inşallah yükselmiştir ablam benim olmadı bu ay da Kısmet artık bıraktım artık kendi haline her ay yoruldum artık
Hakkımızda hayırlısı olsun ablam geç olsun güç olmasın Allah ne zaman Kısmet ederse ozaman olurBenimde negatif maalesef heralde kistten lekelenme
Amin inşallah abla onun bi vakti zamanı saati var demekkiHakkımızda hayırlısı olsun ablam geç olsun güç olmasın Allah ne zaman Kısmet ederse ozaman olur
Canım sen naptın
Ya garip garip şeyler oluyor banaBaya varmış canım
Ne gibiYa garip garip şeyler oluyor bana
Aşkım bu ayda kimyasal olduCanım sen naptın
Ya garip garip şeyler oluyor bana
Genital in üstünde sanki bişey geçiyor gibi böyle pıt pıt birşeyler oluyor.Ne gibi
Ve hafif adet olacak gibi sancım varGenital in üstünde sanki bişey geçiyor gibi böyle pıt pıt birşeyler oluyor.
Hayırlısı bakalım kuzum gelicek bir gün inanıyorum en azından gebelik oluyor iyi düşünelim güzel şeyler olsunAşkım bu ayda kimyasal oldu
Aşkım bu 3. Oldu bu ay delirecemHayırlısı bakalım kuzum gelicek bir gün inanıyorum en azından gebelik oluyor iyi düşünelim güzel şeyler olsun
Benimde böyleydi bu ay. Dikkat et ağır kaldırma. Tutunuyor olabilir. Dilerim bebektirGenital in üstünde sanki bişey geçiyor gibi böyle pıt pıt birşeyler oluyor.
Doktor ne diyor kuzumAşkım bu 3. Oldu bu ay delirecem
Hiç bişey inanır mısın hiç bir şeyDoktor ne diyor kuzum
Ciddimisin.. Ama bir defa ilişki yaşadıkBenimde böyleydi bu ay. Dikkat et ağır kaldırma. Tutunuyor olabilir. Dilerim bebektir
yumurtlamadan kaç gün önce ya da ne zaman ilişki yaşandı? Tam olarak önemli olan nokta bu çiçeğimCiddimisin.. Ama bir defa ilişki yaşadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?