Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gece yaşadığım o genitalde bolgemin ustunde bişey varmış gibi his gündüz kaç defa oldu
gündüzde vardı. Sanki baloncuk patlar gibi pıt pıt. Ara ara gelip gidiyordu. Gece uyurken. Gündüz uyanıkken. İş yaparken. Yürürken. Uzanırken. Hep gelip gitti. Son ilişki tarihinle yumurtlama günün birbiriyle tutuyor mu mesela ben bu ay 1 eylülde birlikte olabildim sadece ve yumurtlamamı 3 eylülde pik gördüm. Rahim duvarım kalınlaştı. Göğüslerim inanılmaz büyüdü. Acıdı. Kasıklarımda sanki bişeyler oluyordu. Oldu. Ama tutunamadı. Bu benimle alakalı ama. Sen daha dikkatli ol. Yat bi yere kalkma. Suyunu bile başkası getirsin. Ağır kaldırma. Uzun süre yürüme. Bol bol su iç. Vitaminlerini kontrol et.

Ben de mesela halsizlik ve uyku hali de çok oluyordu kafamı yastıktan kaldıramıyorum bu süreçte Allah eşimden razı olsun suyumu bile o getirdi. Yani gözümü açamıyordum.

Yaa adetime 13 gün var daha bide adet olacakmisim gibi sancım var ve çatı kemiğim ağrıyor . Yani yumurtlama dönemini pek bilmem ben . Şöyle anlatayım 6 Eylül'de oldum 10 Eylül'de bitti. Ve biz 3 4 gün sonra birlikte olduk

Ve öyle bir baskı varki uyurken ayaklarimla üzerimdeki pikeyi iteliyorum. Sancım şiddetli değil ilk adet olacağın zaman gelen hafif sancı

Beyazımsı gibi de geldi ama hiç kötü koku olmadı. Evdekilere de diyorum bana üşüttun yada enfeksiyon diyorlar. Ya daha önce geçirdim enfeksiyon ve bı kaç hafta önce ürolojiye de gittim enfeksiyon yok temiz dedi. Ve olduğunda zaten kötü koku oluyor

Umutlandırmak istemiyorum ama sanırım bebeğin şuan rahmine doğru yolda inşallah böyledir canım benim ama bak hemen umutlanma bol bol dua et kendine de çok dikkat et bebiş tutunsun
Test yapmak istemiyorum hemen . Geçen ay ve ondan önceki ay hep hüsranla bitti ve adetten sonra sürekli denememize rağmen

Umutlandırmak istemiyorum ama sanırım bebeğin şuan rahmine doğru yolda inşallah böyledir canım benim ama bak hemen umutlanma bol bol dua et kendine de çok dikkat et bebiş tutunsun
O şeffaf sümüksü tarzı olan yumurtlama için olan değil mi. Bebiş oldugunda mi oluyormuş o ay ben herşeyi yanlış biliyorum

Test yapmak istemiyorum hemen . Geçen ay ve ondan önceki ay hep hüsranla bitti ve adetten sonra sürekli denememize rağmen
Tamam zaten yapma şimdi. Muhtemelen negatif çıkar. Regline 1-2 gün kala yap hatta regl gününde yap. Anlayacaksın zaten. O sancı regl sancısı gibi değil.
O şeffaf sümüksü tarzı olan yumurtlama için olan değil mi. Bebiş oldugunda mi oluyormuş o ay ben herşeyi yanlış biliyorum
Dur endişelenme yahu. Herkes herşeyi yanlış bilebilir. Benim söylediğimde yanlış olabilir. Bende bilmiyordum burada okuyarak öğrendim ve ilk kez bu ay takip ettim. Kan değerim düşmeye yakın akıntım katılaştı. Rengi değişti. Sancım regl sancısına döndü falan. Her şey yolunda. Sadece test yapma neler yaşıyor hissediyorsan yaz. Benim bu ay 3 eylülden beri kasıklarım ağrıdı durdu. Adet günüme yakın olacakmışım gibi hissettim ama o sancı o sancı değildi. Kan verdim ve pozitif çıktı. Senden benim hiç yapamadığım bişeyi yapmanı istiyorum. Sakin kal ve asla test yapma. Varsa günün sonunda öğreneceksin zaten.

13 gün var daha adetime istesem de sonuç alamam . Ama belirtiler bu şekilde . O bişey oluyormuş gibi genital bölgedekini anlayamadum bi turlu sadece

Hamile misiniz yani suan

Yerleşiyor olabilir. Ve buna yapılacak bişey yok. Maalesef bu sancıları çekeceksin. Sakin ol korkulcak endişe edilecek bişey yok. İnşallah bebeğin vardır kuzum.

Yok hayır kimyasal geçiriyorum ben her ay hobi oldu artık bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…