Yaa Adetim bittikten 4 gün sonra yaşadıkyumurtlamadan kaç gün önce ya da ne zaman ilişki yaşandı? Tam olarak önemli olan nokta bu çiçeğim
Yumurtalı uyuşuyor mu ? Ben de bu ay yoğurtlamamadan iki gün önce birlikte oldum tuttu tutunamadı gerçiYaa Adetim bittikten 4 gün sonra yaşadık
Gece yaşadığım o genitalde bolgemin ustunde bişey varmış gibi his gündüz kaç defa olduyumurtlamadan kaç gün önce ya da ne zaman ilişki yaşandı? Tam olarak önemli olan nokta bu çiçeğim
Nasıl yani anlamadımYumurtalı uyuşuyor mu ? Ben de bu ay yoğurtlamamadan iki gün önce birlikte oldum tuttu tutunamadı gerçi
gündüzde vardı. Sanki baloncuk patlar gibi pıt pıt. Ara ara gelip gidiyordu. Gece uyurken. Gündüz uyanıkken. İş yaparken. Yürürken. Uzanırken. Hep gelip gitti. Son ilişki tarihinle yumurtlama günün birbiriyle tutuyor mu mesela ben bu ay 1 eylülde birlikte olabildim sadece ve yumurtlamamı 3 eylülde pik gördüm. Rahim duvarım kalınlaştı. Göğüslerim inanılmaz büyüdü. Acıdı. Kasıklarımda sanki bişeyler oluyordu. Oldu. Ama tutunamadı. Bu benimle alakalı ama. Sen daha dikkatli ol. Yat bi yere kalkma. Suyunu bile başkası getirsin. Ağır kaldırma. Uzun süre yürüme. Bol bol su iç. Vitaminlerini kontrol et.Gece yaşadığım o genitalde bolgemin ustunde bişey varmış gibi his gündüz kaç defa oldu
Yaa adetime 13 gün var daha bide adet olacakmisim gibi sancım var ve çatı kemiğim ağrıyor . Yani yumurtlama dönemini pek bilmem ben . Şöyle anlatayım 6 Eylül'de oldum 10 Eylül'de bitti. Ve biz 3 4 gün sonra birlikte oldukgündüzde vardı. Sanki baloncuk patlar gibi pıt pıt. Ara ara gelip gidiyordu. Gece uyurken. Gündüz uyanıkken. İş yaparken. Yürürken. Uzanırken. Hep gelip gitti. Son ilişki tarihinle yumurtlama günün birbiriyle tutuyor mu mesela ben bu ay 1 eylülde birlikte olabildim sadece ve yumurtlamamı 3 eylülde pik gördüm. Rahim duvarım kalınlaştı. Göğüslerim inanılmaz büyüdü. Acıdı. Kasıklarımda sanki bişeyler oluyordu. Oldu. Ama tutunamadı. Bu benimle alakalı ama. Sen daha dikkatli ol. Yat bi yere kalkma. Suyunu bile başkası getirsin. Ağır kaldırma. Uzun süre yürüme. Bol bol su iç. Vitaminlerini kontrol et.
Ve öyle bir baskı varki uyurken ayaklarimla üzerimdeki pikeyi iteliyorum. Sancım şiddetli değil ilk adet olacağın zaman gelen hafif sancıYaa adetime 13 gün var daha bide adet olacakmisim gibi sancım var ve çatı kemiğim ağrıyor . Yani yumurtlama dönemini pek bilmem ben . Şöyle anlatayım 6 Eylül'de oldum 10 Eylül'de bitti. Ve biz 3 4 gün sonra birlikte olduk
Seffaf berrakti. Ve sümüksü tarzı sünüyorduMuhtemelen yumurtlamaya denk geldi. Akıntın nasıldı hatırlıyomusun?
Umutlandırmak istemiyorum ama sanırım bebeğin şuan rahmine doğru yoldaSeffaf berrakti. Ve sümüksü tarzı sünüyordu
Test yapmak istemiyorum hemen . Geçen ay ve ondan önceki ay hep hüsranla bitti ve adetten sonra sürekli denememize rağmenUmutlandırmak istemiyorum ama sanırım bebeğin şuan rahmine doğru yoldainşallah böyledir canım benim ama bak hemen umutlanma bol bol dua et kendine de çok dikkat et bebiş tutunsun
O şeffaf sümüksü tarzı olan yumurtlama için olan değil mi. Bebiş oldugunda mi oluyormuş o ay ben herşeyi yanlış biliyorumUmutlandırmak istemiyorum ama sanırım bebeğin şuan rahmine doğru yoldainşallah böyledir canım benim ama bak hemen umutlanma bol bol dua et kendine de çok dikkat et bebiş tutunsun
Tamam zaten yapma şimdi. Muhtemelen negatif çıkar. Regline 1-2 gün kala yap hatta regl gününde yap. Anlayacaksın zaten. O sancı regl sancısı gibi değil.Test yapmak istemiyorum hemen . Geçen ay ve ondan önceki ay hep hüsranla bitti ve adetten sonra sürekli denememize rağmen
Dur endişelenme yahu. Herkes herşeyi yanlış bilebilir. Benim söylediğimde yanlış olabilir. Bende bilmiyordum burada okuyarak öğrendim ve ilk kez bu ay takip ettim. Kan değerim düşmeye yakın akıntım katılaştı. Rengi değişti. Sancım regl sancısına döndü falan. Her şey yolunda. Sadece test yapma neler yaşıyor hissediyorsan yaz. Benim bu ay 3 eylülden beri kasıklarım ağrıdı durdu. Adet günüme yakın olacakmışım gibi hissettim ama o sancı o sancı değildi. Kan verdim ve pozitif çıktı. Senden benim hiç yapamadığım bişeyi yapmanı istiyorum. Sakin kal ve asla test yapma. Varsa günün sonunda öğreneceksin zaten.O şeffaf sümüksü tarzı olan yumurtlama için olan değil mi. Bebiş oldugunda mi oluyormuş o ay ben herşeyi yanlış biliyorum
13 gün var daha adetime istesem de sonuç alamam . Ama belirtiler bu şekilde . O bişey oluyormuş gibi genital bölgedekini anlayamadum bi turlu sadeceTamam zaten yapma şimdi. Muhtemelen negatif çıkar. Regline 1-2 gün kala yap hatta regl gününde yap. Anlayacaksın zaten. O sancı regl sancısı gibi değil.
Dur endişelenme yahu. Herkes herşeyi yanlış bilebilir. Benim söylediğimde yanlış olabilir. Bende bilmiyordum burada okuyarak öğrendim ve ilk kez bu ay takip ettim. Kan değerim düşmeye yakın akıntım katılaştı. Rengi değişti. Sancım regl sancısına döndü falan. Her şey yolunda. Sadece test yapma neler yaşıyor hissediyorsan yaz. Benim bu ay 3 eylülden beri kasıklarım ağrıdı durdu. Adet günüme yakın olacakmışım gibi hissettim ama o sancı o sancı değildi. Kan verdim ve pozitif çıktı. Senden benim hiç yapamadığım bişeyi yapmanı istiyorum. Sakin kal ve asla test yapma. Varsa günün sonunda öğreneceksin zaten.
Hamile misiniz yani suanTamam zaten yapma şimdi. Muhtemelen negatif çıkar. Regline 1-2 gün kala yap hatta regl gününde yap. Anlayacaksın zaten. O sancı regl sancısı gibi değil.
Dur endişelenme yahu. Herkes herşeyi yanlış bilebilir. Benim söylediğimde yanlış olabilir. Bende bilmiyordum burada okuyarak öğrendim ve ilk kez bu ay takip ettim. Kan değerim düşmeye yakın akıntım katılaştı. Rengi değişti. Sancım regl sancısına döndü falan. Her şey yolunda. Sadece test yapma neler yaşıyor hissediyorsan yaz. Benim bu ay 3 eylülden beri kasıklarım ağrıdı durdu. Adet günüme yakın olacakmışım gibi hissettim ama o sancı o sancı değildi. Kan verdim ve pozitif çıktı. Senden benim hiç yapamadığım bişeyi yapmanı istiyorum. Sakin kal ve asla test yapma. Varsa günün sonunda öğreneceksin zaten.
Tedavisi yokmuş zaten bunun her kadında da olabilirmiş gebeliğe engel olmadığı için önemli değil deniliyor araştırdım da birazHiç bişey inanır mısın hiç bir şey
bu test laboquick mi?Kizlar benimde adetime 5 kala yaptım yani dün bakarmisiniz kuruma çizgisi böyle olurmu ilk fotoğraf kurumuş halı ikinci foto sabah yaptığım test dünkü bı fikir verirmisiniz bugün 4 gün kaldı regl günü ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?