Merhaba3 Keredir hayalet çizgi ya da silik çizgi( ayrı marka teslerde, 45 dk 1 saat sonrasında beliriyor ) ile karşılaşıyorum, düzensiz adet durumum var, belirtiler var, aynı zamanda ovulasyon testine devam ediyorum bu şekilde gebelik oluşan var mı ? ovulasyon testiniz ne durumdaydı?
İlk 15 dkdan sonraki sonuçlar geçersiz maalesef3 Keredir hayalet çizgi ya da silik çizgi( ayrı marka teslerde, 45 dk 1 saat sonrasında beliriyor ) ile karşılaşıyorum, düzensiz adet durumum var, belirtiler var, aynı zamanda ovulasyon testine devam ediyorum bu şekilde gebelik oluşan var mı ? ovulasyon testiniz ne durumdaydı?
Silik çıkması doğal daha 5 gün var inşallah vardır testin fotosu var mıMerhaba
Bende bugün test yaptım bazı belirtilerim var. 5 dk içinde silik çizgi çıktı. Pekte ümitlenmek istemiyorm. Reglime 5 gün var
Silik çıkması doğal daha 5 gün var inşallah vardır testin fotosu var mı
inşallah dilediğiniz gibi olur 5 dk güzel bir zamanMerhaba
Bende bugün test yaptım bazı belirtilerim var. 5 dk içinde silik çizgi çıktı. Pekte ümitlenmek istemiyorm. Reglime 5 gün var
İnsallah ya allahım isteyen herkese nasip etsininşallah dilediğiniz gibi olur 5 dk güzel bir zaman
geçersiz olduğunu biliyorum bir ümit sadece, bu şekilde karşılaşanlar var, farklı markalarda var mı onu merak ettimİlk 15 dkdan sonraki sonuçlar geçersiz maalesef
Fotoğraf geldi mi acaba şu an göremiyorumSilik çıkması doğal daha 5 gün var inşallah vardır testin fotosu var mı
Bende de aynısı oldu fakat bir süre sonra test bozuluyor o yüzden çıkıyor ümitlenmiştim boş çıktı testi yenileyin sabahtan istersenizgeçersiz olduğunu biliyorum bir ümit sadece, bu şekilde karşılaşanlar var, farklı markalarda var mı onu merak ettim
Yok gelmediFotoğraf geldi mi acaba şu an göremiyorum
Buda benim testimYok gelmedi
Evet çizgi var ins gebesindirBuda benim testim
Sende yolla gelsin bakalım inşallah vardırBugün bende yaptım reglm düzensiz bazen 25 bazen 27 günde oluyor ovulosyon testi kullandım ve pikimi gördükten sonra baya uğraş olduama hayalet cizgi var yok arası ya 29 regl olurum yada 1 Ekim nasip sabah idarariyla yapicam 1 ekime kadar devam teste rabbim anne olmak isteyenlere anne olma duygusunu tattirsin 10 yaşında kızım var ama tekrar anne olmak istiyorum
Umarım tekrar o duyguyu tadarsınız.. bizede dua edinBugün bende yaptım reglm düzensiz bazen 25 bazen 27 günde oluyor ovulosyon testi kullandım ve pikimi gördükten sonra baya uğraş olduama hayalet cizgi var yok arası ya 29 regl olurum yada 1 Ekim nasip sabah idarariyla yapicam 1 ekime kadar devam teste rabbim anne olmak isteyenlere anne olma duygusunu tattirsin 10 yaşında kızım var ama tekrar anne olmak istiyorum
Hayalet cizgi duruyor
Var gibi ama çok gölgeli testin gölgesi düşmüş üzerineBuda benim testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?