merhaba sizin pik ve çatlama zamanınız tam olarak neydi?Bu sabahta böle
Yorumlayabilir misiniz ? Rica etsemSabah yaptım aslında çıplak gözle pembe telde hayalet gibi duruyor bir daat sonra çıktı kızı okula bırakıp geldim böle su da tuttum gitmedi tabi hiç bişey yemeden erken ve tekrar aynı test marka yaptım onlarda hiç bişey yok anlayamadim kan vermeyi düşünüyorum göğüslerim çok sızlıyor
Gebesin canım hayırlı olsun ama çok yeniYorumlayabilir misiniz ? Rica etsem
Yumurtlama günüm ve yumurtlama çatlama gunummerhaba sizin pik ve çatlama zamanınız tam olarak neydi?
Benim de boyle silik cikmisti gebelik testim ama benim hemen belirmisti bir saat sonra degil. Testlerimiz benziyor ama sizde epey gec belirmis3 Keredir hayalet çizgi ya da silik çizgi( ayrı marka teslerde, 45 dk 1 saat sonrasında beliriyor ) ile karşılaşıyorum, düzensiz adet durumum var, belirtiler var, aynı zamanda ovulasyon testine devam ediyorum bu şekilde gebelik oluşan var mı ? ovulasyon testiniz ne durumdaydı?
Test bozuk gibi tekrar yapınKızlar banada yardimci olurmusunuz adetim 5 gün gecikti
2 gün sonra yapacağım tekrardan sağolunTest bozuk gibi tekrar yapın
Bugün tekrar yaptım yarın kan vericem inşallahTest bozuk gibi tekrar yapın
Buradaki çizgi baya netBugün tekrar yaptım yarın kan vericem inşallah
Adet öncesi ise silik çıkabilirMerhaba arkadaşlar benimde adetime 5 gün var. Bugün test yaptım bu şekilde çıktı. Ben çıplak gözle baktığımda hayalet çizgi görebiliyordum. Siz görebiliyormusunuz ?
Ama birkaç saat sonra teste tekrar baktığımda o hayalet çizgi de kaybolmuş. Sizce varmıdır ?Eki Görüntüle 3148598
Erken gebelik testi mi bu ? Evet kan ver kesinleşsin canımBugün tekrar yaptım yarın kan vericem inşallah
Evet canım yarın kan verecem inşallahErken gebelik testi mi bu ? Evet kan ver kesinleşsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?