Silik hayalet çizgiye denk gelenler?

3 ve dört gibi duruyor fakat pik oldugunda ikisi ya eşit renkte yada t bin c den daha koyu olması gerekiyor benim c den daha koyuydu imkanın varsa elinde testinde sen yapmaya devam etmeni tavsiye ederim

3 ve dört gibi duruyor fakat pik oldugunda ikisi ya eşit renkte yada t bin c den daha koyu olması gerekiyor benim c den daha koyuydu imkanın varsa elinde testinde sen yapmaya devam etmeni tavsiye ederim
devam ediyorum banada bunlardan biri değerlendirilcek gün gibi göründü

Eklentiler

• IMG_20220923_173042.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20220923_175710.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20220923_182414.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20220925_235504.webp
    22 KB · Görüntüleme: 121
Kan ver bence içinde rahat etsin en mantıklısı hakkımızda hayırlısı olsun insallh

bir de sonrada çıkan çizgiler ne kadar güvenilir
Pek güvenilirliği yok gercekten aslında çift kırmızı çizgi görüp kanda negatif çok insan var burda yaziolar meseela kimide hayalet görüp bir kc gün sonra veyatta kanda gebe oldugunu anlıyor

Sen bilirsin ama sabah yine sen test yap istersen bakalım belki kendini gös

Pek güvenilirliği yok gercekten aslında çift kırmızı çizgi görüp kanda negatif çok insan var burda yaziolar meseela kimide hayalet görüp bir kc gün sonra veyatta kanda gebe oldugunu anlıyor
keşke olsa ama erken geliyor işte en son 25 inde yine aynı görebilir gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…