- 3 Ağustos 2022
- 198
- 98
- 13
- 35
TabiSende yolla gelsin bakalım inşallah vardır
Ederim tabi insallahUmarım tekrar o duyguyu tadarsınız.. bizede dua edin
Evet ama çok silik maalesef 2 gün sonra tekrarlayacağım boşuna ümitlenmek istemiyorum bu gibi durumlarda en iyisi 2 gün sonra sabahtan tekrarHayalet cizgi duruyor
İnsallah vardır çokta ümitlenmek istemiyorm. Negatif test görmekten umutlanmaktan bıktımVar gibi ama çok gölgeli testin gölgesi düşmüş üzerine
Bende aynı şekilde maalesef ama umut var yani sende 2 gün sonra sabah ilk idrarla tekrarla inşallah netleşmiş olurİnsallah vardır çokta ümitlenmek istemiyorm. Negatif test görmekten umutlanmaktan bıktım
İnsallah ya rabbim isteyen herkese nasip etsinBende aynı şekilde maalesef ama umut var yani sende 2 gün sonra sabah ilk idrarla tekrarla inşallah netleşmiş olur
aminİnsallah ya allahım isteyen herkese nasip etsin
Evet yüklenmediResim yüklenmedi tekrar denicem
bende birisini 2 gün üst üste yaptım diğerini 3 gün sonra yine hayalet silik çıktı, inşallah dilediğin gibi olurEvet ama çok silik maalesef 2 gün sonra tekrarlayacağım boşuna ümitlenmek istemiyorum bu gibi durumlarda en iyisi 2 gün sonra sabahtan tekrar
Pik ti ovulosyonum canım ama bizde senin durumundayız malesef allh büyük bakalım3 Keredir hayalet çizgi ya da silik çizgi( ayrı marka teslerde, 45 dk 1 saat sonrasında beliriyor ) ile karşılaşıyorum, düzensiz adet durumum var, belirtiler var, aynı zamanda ovulasyon testine devam ediyorum bu şekilde gebelik oluşan var mı ? ovulasyon testiniz ne durumdaydı?
resimlerde bazen görünmüyorVala fotoda gozukmuor gibi bide şu tittum kuruma mi die ama çıplak gözle görüyorum kafa paranoyak oldum
ovulasyonum standart ortadan az koyu benimde hiç tek olmuyor zaten benimPik ti ovulosyonum canım ama bizde senin durumundayız malesef allh büyük bakalım
Çok belirgin degil zaten. Yine de insallah nasip olurVala fotoda gozukmuor gibi bide şu tittum kuruma mi die ama çıplak gözle görüyorum kafa paranoyak oldum
İnsan vücudunda lh hep oluyor peki pik yakaladın miovulasyonum standart ortadan az koyu benimde hiç tek olmuyor zaten benim
Ben biraz daha bekleyecek gibi duruyorum 3 tane sonradan hayaletten sonra, düzensizlik olunca bideNasip bakalım ya ovulosyon testi sonra gebelik testi napcamizi şaşırdık sabah yapicam uyandığımda o zaman belki belli olur
Amin canım insallhÇok belirgin degil zaten. Yine de insallah nasip olur
yakaladım piki ayın 1-2-3-4 gibi ama hangisi tam pik bilemedim olsunda hangi gün olduğu fark etmez canımİnsan vücudunda lh hep oluyor peki pik yakaladın mi
Ben biraz daha bekleyecek gibi duruyorum 3 tane sonradan hayaletten sonra, düzensizlik olunca bide
Elinde duruyor mu. Testler kuzumyakaladım piki ayın 1-2-3-4 gibi ama hangisi tam pik bilemedim olsunda hangi gün olduğu fark etmez canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?