Hayırlısı diyelim teşekkürlwr tekrarBen hic denemedim ama evet ovulasyon da hormon takip ettigi icin olabilir bence
Bebetime ise testiniz baska marka almanizi oneririm bebetime hep silik bi cizgi cikariyo
Sağlıkla alın insallh kucaginizaEvet hamileydim şimdi bebeğim 2 aylık. Bu süreç herkeste farklılık gösteriyor ben de çok uğraşlar sonucu hamile kaldım ama hepsi bir şekilde halloluyor ve bir gün o çift çizgiyi görüyorsunuz
Test tekrarlayabildinşz mi ne durumdasınız?
Kan testi yaptırdım 5 gün kala negatif şimdi 2 gün varTest tekrarlayabildinşz mi ne durumdasınız?
İnşallah dilediğin gibi olsunKan testi yaptırdım 5 gün kala negatif şimdi 2 gün var
Test yaptım dün yoktu tekrar baktığımda saatler sonra bu şekildeSen bilirsin ama sabah yine sen test yap istersen bakalım belki kendini gösterir minik
Saatler sonraysa geçersiz oluyor kuzum ya ilk hali var mı testinİnşallah dilediğin gibi olsunbende dün testi tekrarladım saatler sonra yine şöyle ekliyorum bir fikrin var mı
Yok gibi gördüm o an için fotoğrafı yok maalesefSaatler sonraysa geçersiz oluyor kuzum ya ilk hali var mı testin
Evet zaman kuralını biliyorumda böyle yaşayanlarda varmış pozitif sonuçluİlk 10 ve 5 dakika içinde geçerli oluyor benimde 1 sat snra oldu ama ikinci çizgi kan testinde negatif
Bence tekrar yap bize at canımYok gibi gördüm o an için fotoğrafı yok maalesef
O biraz şanstır bence denk gelmiştir yaniEvet zaman kuralını biliyorumda böyle yaşayanlarda varmış pozitif sonuçlu
Bnmde öyle oldu sizin sonuç nedirMerhaba
Bende bugün test yaptım bazı belirtilerim var. 5 dk içinde silik çizgi çıktı. Pekte ümitlenmek istemiyorm. Reglime 5 gün var
Sınucun ne canım hamilemiymişsin
Yok maalesef değilimSınucun ne canım hamilemiymişsin
Olsun üzülme canım rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsinYok maalesef değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?