Silik hayalet çizgiye denk gelenler?

Hayırlısı diyelim benimkine benziyor aslında
Sabah yaptım aslında çıplak gözle pembe telde hayalet gibi duruyor bir daat sonra çıktı kızı okula bırakıp geldim böle su da tuttum gitmedi tabi hiç bişey yemeden erken ve tekrar aynı test marka yaptım onlarda hiç bişey yok anlayamadim kan vermeyi düşünüyorum göğüslerim çok sızlıyor

Eklentiler

• IMG20220927100239.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 160
Üçüncüde görünüyor baya 5 dk sonra dimi?

Merhaba, benim de farklı markalardan yaptığım testler hep silik çıktı hatta 5 gün üst üste test yapmama rağmen çizgi hiç koyu olmadı ama kan testimde değer sürekli artış gösterdi. Ben yumurtlama günümü ovülasyon testiyle hesapladım ovülasyon testimde koyu çizgiyi gördükten sonra koyu çizgi 2 gün kalıyor sonra silikleşiyordu.

Sonuç hamilesiniz dimi

Peki hcg testleri kac dakika sonra çift çizgioldu

Peki hcg testleri kac dakika sonra çift çizgiold

Peki hcg testleri kac dakika sonra çift çizgioldu
Bir kaç dakika sonra ben baktım baktım çizgi yok artık çıkarken bir daha baltığımda silik gördüm inanılmaz silik ama fotoğrafta gözükmeyecek şekilde o yüzden üst üste sürekli yaptım 5. Günün sonunda en net olanon resmini paylaşıyorum

Adetimin gecikmesinin 3. Günü test yaptığım 5. Gün.

Eklentiler

• IMG_20211109_073228.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 153
  • IMG_20211109_073228.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 147
Ben dis gebelik gecirdim ama adetten 6 gun once test yaptigimda saatler sonra silik cizgi vardi adet gunume kadar test yaptim ve hep sonradan cizgi cikti. Adetim 4 gun gecikince tam cift cizgi gordum. Ama hamile olmadigim zamanlarda da sonradan cizgi ciktigi oluyordu. Yani gununuz gecmeden pek saglikli olmaz yorum yapmak.gonlunuze gore olsun

Düzensizlik olduğundan gün çok karışık, amin teşekkür ederim

Yumurtlama tarihini biliyosan eger 14 gun koy ustune bilmiyosan az daha sabir
4 eylülü yumurtlamam sonrasındaki testleri atıyorum ama en erken 40 dk önce çıktı

Eklentiler

• IMG_20220923_182414.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20220923_175710.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20220923_173042.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20220926_000250.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 80
Kan verebilirsin aslinda artik duzenli olan birine gore adetin gecikmis sayiliyo.
Bir kere daha test deneyim diyorum aynı zaman da ovulasyon testi yapıyorum onunla hcg pozitifse o da koyu pozitif olur diyenler var olmaz diyenler var kafam karışık sizin bir bilginiz var mı?

Bir kere daha test deneyim diyorum aynı zaman da ovulasyon testi yapıyorum onunla hcg pozitifse o da koyu pozitif olur diyenler var olmaz diyenler var kafam karışık sizin bir bilginiz var mı?
Ben hic denemedim ama evet ovulasyon da hormon takip ettigi icin olabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…