Hayırlısı diyelim benimkine benziyor aslındaBu sabahta böle
Sabah yaptım aslında çıplak gözle pembe telde hayalet gibi duruyor bir daat sonra çıktı kızı okula bırakıp geldim böle su da tuttum gitmedi tabi hiç bişey yemeden erken ve tekrar aynı test marka yaptım onlarda hiç bişey yok anlayamadim kan vermeyi düşünüyorum göğüslerim çok sızlıyorHayırlısı diyelim benimkine benziyor aslında
Üçüncüde görünüyor baya 5 dk sonra dimi?Sabah yaptım aslında çıplak gözle pembe telde hayalet gibi duruyor bir daat sonra çıktı kızı okula bırakıp geldim böle su da tuttum gitmedi tabi hiç bişey yemeden erken ve tekrar aynı test marka yaptım onlarda hiç bişey yok anlayamadim kan vermeyi düşünüyorum göğüslerim çok sızlıyor
Merhaba, benim de farklı markalardan yaptığım testler hep silik çıktı hatta 5 gün üst üste test yapmama rağmen çizgi hiç koyu olmadı ama kan testimde değer sürekli artış gösterdi. Ben yumurtlama günümü ovülasyon testiyle hesapladım ovülasyon testimde koyu çizgiyi gördükten sonra koyu çizgi 2 gün kalıyor sonra silikleşiyordu.3 Keredir hayalet çizgi ya da silik çizgi( ayrı marka teslerde, 45 dk 1 saat sonrasında beliriyor ) ile karşılaşıyorum, düzensiz adet durumum var, belirtiler var, aynı zamanda ovulasyon testine devam ediyorum bu şekilde gebelik oluşan var mı ? ovulasyon testiniz ne durumdaydı?
Yok kuzum ya bir saat sonra çıktı ,Üçüncüde görünüyor baya 5 dk sonra dimi?
Sonuç hamilesiniz dimiMerhaba, benim de farklı markalardan yaptığım testler hep silik çıktı hatta 5 gün üst üste test yapmama rağmen çizgi hiç koyu olmadı ama kan testimde değer sürekli artış gösterdi. Ben yumurtlama günümü ovülasyon testiyle hesapladım ovülasyon testimde koyu çizgiyi gördükten sonra koyu çizgi 2 gün kalıyor sonra silikleşiyordu.
Peki hcg testleri kac dakika sonra çift çizgiolduMerhaba, benim de farklı markalardan yaptığım testler hep silik çıktı hatta 5 gün üst üste test yapmama rağmen çizgi hiç koyu olmadı ama kan testimde değer sürekli artış gösterdi. Ben yumurtlama günümü ovülasyon testiyle hesapladım ovülasyon testimde koyu çizgiyi gördükten sonra koyu çizgi 2 gün kalıyor sonra silikleşiyordu.
Evet hamileydim şimdi bebeğim 2 aylık. Bu süreç herkeste farklılık gösteriyor ben de çok uğraşlar sonucu hamile kaldım ama hepsi bir şekilde halloluyor ve bir gün o çift çizgiyi görüyorsunuzSonuç hamilesiniz dimi
Peki hcg testleri kac dakika sonra çift çizgiold
Bir kaç dakika sonra ben baktım baktım çizgi yok artık çıkarken bir daha baltığımda silik gördüm inanılmaz silik ama fotoğrafta gözükmeyecek şekilde o yüzden üst üste sürekli yaptım 5. Günün sonunda en net olanon resmini paylaşıyorumPeki hcg testleri kac dakika sonra çift çizgioldu
Ben dis gebelik gecirdim ama adetten 6 gun once test yaptigimda saatler sonra silik cizgi vardi adet gunume kadar test yaptim ve hep sonradan cizgi cikti. Adetim 4 gun gecikince tam cift cizgi gordum. Ama hamile olmadigim zamanlarda da sonradan cizgi ciktigi oluyordu. Yani gununuz gecmeden pek saglikli olmaz yorum yapmak.gonlunuze gore olsun3 Keredir hayalet çizgi ya da silik çizgi( ayrı marka teslerde, 45 dk 1 saat sonrasında beliriyor ) ile karşılaşıyorum, düzensiz adet durumum var, belirtiler var, aynı zamanda ovulasyon testine devam ediyorum bu şekilde gebelik oluşan var mı ? ovulasyon testiniz ne durumdaydı?
Ne mutlu sizeAdetimin gecikmesinin 3. Günü test yaptığım 5. Gün.
Düzensizlik olduğundan gün çok karışık, amin teşekkür ederimBen dis gebelik gecirdim ama adetten 6 gun once test yaptigimda saatler sonra silik cizgi vardi adet gunume kadar test yaptim ve hep sonradan cizgi cikti. Adetim 4 gun gecikince tam cift cizgi gordum. Ama hamile olmadigim zamanlarda da sonradan cizgi ciktigi oluyordu. Yani gununuz gecmeden pek saglikli olmaz yorum yapmak.gonlunuze gore olsun
Yumurtlama tarihini biliyosan eger 14 gun koy ustune bilmiyosan az daha sabirDüzensizlik olduğundan gün çok karışık, amin teşekkür ederim
Ne mutlu size
Darısı tüüm isteyenlere inşallah ama en önemlisi içinizi ferah tutun bana söylediklerinde hep kızardım ama gerçekten öyleymişNe mutlu size
4 eylülü yumurtlamam sonrasındaki testleri atıyorum ama en erken 40 dk önce çıktıYumurtlama tarihini biliyosan eger 14 gun koy ustune bilmiyosan az daha sabir
Aminn teşekkür ederim yok ne kızmasıDarısı tüüm isteyenlere inşallah ama en önemlisi içinizi ferah tutun bana söylediklerinde hep kızardım ama gerçekten öyleymiş
Kan verebilirsin aslinda artik duzenli olan birine gore adetin gecikmis sayiliyo.4 eylülü yumurtlamam sonrasındaki testleri atıyorum ama en erken 40 dk önce çıktı
Bir kere daha test deneyim diyorum aynı zaman da ovulasyon testi yapıyorum onunla hcg pozitifse o da koyu pozitif olur diyenler var olmaz diyenler var kafam karışık sizin bir bilginiz var mı?Kan verebilirsin aslinda artik duzenli olan birine gore adetin gecikmis sayiliyo.
Ben hic denemedim ama evet ovulasyon da hormon takip ettigi icin olabilir benceBir kere daha test deneyim diyorum aynı zaman da ovulasyon testi yapıyorum onunla hcg pozitifse o da koyu pozitif olur diyenler var olmaz diyenler var kafam karışık sizin bir bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?