- 14 Mart 2016
- 72
- 26
- 38
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bukadar deneyimimde şunu gördüm... ya komple kurtulmak gerekiyor bu illetten yada ara ara değişimi göze almak gerekiyor daha hiç 10 sene kullanan görmedim duymadım... herşeyin bir bedeli var gerçekten...
Çok araştırınca da bulanıyo kafa karışıyoşu 30 sayfayi okurken resmen olmayan memelerim kan ağladı ayhhh vallahi içim şiştibu nasıl bir iş ... şu halimle mutlu değilim hatta kadin gibi bile değilim.. tamam saglikliyim ama eksiğim. . iki ucu şeyli değnek
yaptirdigimda mutlu olma ihtimalimde var ama acida cekecegim belki aylarca
yaptirmasam agrim yok ama cok mutsuzum ..... oooooofffff ooofffff
beynim bulandi hatta midemde bulandi ...
NAPICAZ ŞİMDİ BİZ ......
Can'ım meme büyütme ameliyatı, estetik cerrahinin hastayı en Mutlu eden ameliyatlarından biri. Ama kararı vermek zor. Çok da riskli. Hem uzun vadede hem de kısa vadede bir çok sıkıntı çıkabilir.Ben sayfalari hergun kontrol ediyorum ama olumlu yazanlar olumsuz yazanlar bende cok kararsiz kaldim. Ama butun olumsuz yorumlari okusamda hep aklima ameliyat olup göğüslerimin büyüdüğü hayali geliyor nedenseama bir yandanda ya 2.ameliyata gerek kalırsa maddi durum yok 1.ameliyata zaten zorlaniyro insan. Uf
![]()
Can'ım meme büyütme ameliyatı, estetik cerrahinin hastayı en Mutlu eden ameliyatlarından biri. Ama kararı vermek zor. Çok da riskli. Hem uzun vadede hem de kısa vadede bir çok sıkıntı çıkabilir.
Ben 36 yaşında bu ameliyatı oldum. Dümdüzdüm, tahta gibiydim, sadece 1 cm lik çıkıntısı olan uçlarım vardı. Eşim benzerim yoktu yanibenim için çok gerekliydi, organ nakli gibi oldu. Ben kusursuz görüntüyü yakalamak veya seksi olmak için bu ameliyatı olmadım. Ben hiç olmayan birşeye sahip olmak için ameliyat oldum. Bu yüzden her riski göze aldım. Bir avuç memem olsaydı ASLA BU KADAR RİSKİ GÖZE ALMAZDIM. Sağlam Eti'mi kestirmezdim. Araştırdım ve doğru Dr U bulduğuma inandım. 1 yılı tamamladım, çok şükür Bi problem yaşamadım. Bundan sonra da hiçbirimiz yaşamayalım.
Eğer meme dokum varsa, yeterliyse, gerek yok bence.
Benim her türlü dümdüzdübenımde aynı sekılde cok az dokum var yattıgımda dumduz oluyor cok az var :) dolgulu sutyen almakdan bıkıyor ınsan bır sure, herkes sutyene az para verırken sen dolgulu aldıgı ıcın tonlarca para verıyosun. olmak ıstıyorum ben ınsaallah dogru bır doktor secımı yaparım. duanızda benıde unutmayınız,![]()