Silikon pismanligi

Evet dokulara zarar veriyormus baskı yaptığı için minder gibi aralara oturduğu için ele geliyor dedi sağol canım... inanılmaz mutluyum...

Bu konuyu okudukça korkularım artıyor. Pişman olmaktan deli gibi korkuyorum. :-( Ne hayallerle yaptırılıyor bu ameliyatlar.

Evet canım en fazla 10 sene sonra değiştirme mecburiyetide cabasi.... Demet akalın 9 kez bu ameliyatı geçirmiş mesela bende duyunca urpermistim inşallah herkes mutlu sona erer...

Benimde elime.geliyor kas altı yapıldı bi sene oldu yag.enjekte yaptırabilirim deformosyon olmasın.diye ameliyatım3 saat sürmüştü uçtan dikleştirme yapmıştı drm

Eğer yağ enjeksiyonunu göze alamazsan bazı bitkisel yaglarinda çok faydası var hemen toparliyo benim eski halinden daha dik duruyor şuan ama dediğim gibi yağ enjektesi kalıcı olmuyo malesef sürdüğüm yağların çok faydasını gördüm...

Ben bukadar deneyimimde şunu gördüm... ya komple kurtulmak gerekiyor bu illetten yada ara ara değişimi göze almak gerekiyor daha hiç 10 sene kullanan görmedim duymadım... herşeyin bir bedeli var gerçekten...

Ben bukadar deneyimimde şunu gördüm... ya komple kurtulmak gerekiyor bu illetten yada ara ara değişimi göze almak gerekiyor daha hiç 10 sene kullanan görmedim duymadım... herşeyin bir bedeli var gerçekten...

Bu iletten komple kurtulmak mı?
Ben taktırmayı düşünüyorum ama? Bence size kas altı daha ufak bir protez takılsa ele gelmez ve mutsuz da hissetmezdiniz. Ayrıca forumda 8 yıl kullananları da okudum.

Tercih meselesi diyelim ozaman.. inşallah dilediğin gibi olur.. ama herşeyi göze almalısın ayrıca kasaltindanda hissediliyor malesef

Valla "her şeyi göze almalısın" oldukça yakıcı bir etki bırakıyor karar aşamasında genç bir kadında.

Ben sizin yerinizde olmadım ama siz benim yerimde oldunuz. Siz de iki çocuk emzirdiniz ve eriyen doku kaybı sonrası görüntünün ne kadar üzücü olduğunu biliyorsunuz. Böyle de öyle mutsuzum ki. Aynaya baktıkça üzülüyorum.

Yaptırmasam da mı pişman olsam? Yaptırsam da mı pişman olsam? dışında kendime bir çözüm bulmam gerek. :(((

Anlıyorum seni ama her halükarda herşeyi göze alman gerekiyor işte bende çok büyük umutlarla oldum bu ameliyatı risk aldım herşeyi göze aldım ve kocaman bir pişmanlık kaldı geriye bunu anlatmaya çalışıyorum hem maddi hem manevi cektigim sıkıntılarıda gectim artık şimdi izlerimle başbaşa kaldım... yine söylüyorum tercih meselesi... inşallah herşey umduğun gibi olur

şu 30 sayfayi okurken resmen olmayan memelerim kan ağladı ayhhh vallahi içim şişti :KK42: bu nasıl bir iş ... şu halimle mutlu değilim hatta kadin gibi bile değilim.. tamam saglikliyim ama eksiğim. . iki ucu şeyli değnek :cry:
yaptirdigimda mutlu olma ihtimalimde var ama acida cekecegim belki aylarca
yaptirmasam agrim yok ama cok mutsuzum ..... oooooofffff ooofffff :KK42:

beynim bulandi hatta midemde bulandi ...

NAPICAZ ŞİMDİ BİZ ......

şu 30 sayfayi okurken resmen olmayan memelerim kan ağladı ayhhh vallahi içim şişti :KK42: bu nasıl bir iş ... şu halimle mutlu değilim hatta kadin gibi bile değilim.. tamam saglikliyim ama eksiğim. . iki ucu şeyli değnek :cry:
yaptirdigimda mutlu olma ihtimalimde var ama acida cekecegim belki aylarca
yaptirmasam agrim yok ama cok mutsuzum ..... oooooofffff ooofffff :KK42:

beynim bulandi hatta midemde bulandi ...

NAPICAZ ŞİMDİ BİZ ......
Çok araştırınca da bulanıyo kafa karışıyo

32 sayfayi tek tek not ala ala okudum. Bende hep 250 olsun biraz olsun bana yeter kafasindaydim ama kucuk konulsada biyle sorunlar cikar mi endisesindeyim.

Ben sayfalari hergun kontrol ediyorum ama olumlu yazanlar olumsuz yazanlar bende cok kararsiz kaldim. Ama butun olumsuz yorumlari okusamda hep aklima ameliyat olup göğüslerimin büyüdüğü hayali geliyor nedense:KK15:ama bir yandanda ya 2.ameliyata gerek kalırsa maddi durum yok 1.ameliyata zaten zorlaniyro insan. Uf :KK43:

Ben sayfalari hergun kontrol ediyorum ama olumlu yazanlar olumsuz yazanlar bende cok kararsiz kaldim. Ama butun olumsuz yorumlari okusamda hep aklima ameliyat olup göğüslerimin büyüdüğü hayali geliyor nedense:KK15:ama bir yandanda ya 2.ameliyata gerek kalırsa maddi durum yok 1.ameliyata zaten zorlaniyro insan. Uf :KK43:
Can'ım meme büyütme ameliyatı, estetik cerrahinin hastayı en Mutlu eden ameliyatlarından biri. Ama kararı vermek zor. Çok da riskli. Hem uzun vadede hem de kısa vadede bir çok sıkıntı çıkabilir.

Ben 36 yaşında bu ameliyatı oldum. Dümdüzdüm, tahta gibiydim, sadece 1 cm lik çıkıntısı olan uçlarım vardı. Eşim benzerim yoktu yani :KK70: benim için çok gerekliydi, organ nakli gibi oldu. Ben kusursuz görüntüyü yakalamak veya seksi olmak için bu ameliyatı olmadım. Ben hiç olmayan birşeye sahip olmak için ameliyat oldum. Bu yüzden her riski göze aldım. Bir avuç memem olsaydı ASLA BU KADAR RİSKİ GÖZE ALMAZDIM. Sağlam Eti'mi kestirmezdim. Araştırdım ve doğru Dr U bulduğuma inandım. 1 yılı tamamladım, çok şükür Bi problem yaşamadım. Bundan sonra da hiçbirimiz yaşamayalım.

Eğer meme dokum varsa, yeterliyse, gerek yok bence.

benımde aynı sekılde cok az dokum var yattıgımda dumduz oluyor cok az var :) dolgulu sutyen almakdan bıkıyor ınsan bır sure, herkes sutyene az para verırken sen dolgulu aldıgı ıcın tonlarca para verıyosun. olmak ıstıyorum ben ınsaallah dogru bır doktor secımı yaparım. duanızda benıde unutmayınız, :KK54:

Can'ım meme büyütme ameliyatı, estetik cerrahinin hastayı en Mutlu eden ameliyatlarından biri. Ama kararı vermek zor. Çok da riskli. Hem uzun vadede hem de kısa vadede bir çok sıkıntı çıkabilir.

Ben 36 yaşında bu ameliyatı oldum. Dümdüzdüm, tahta gibiydim, sadece 1 cm lik çıkıntısı olan uçlarım vardı. Eşim benzerim yoktu yani :KK70: benim için çok gerekliydi, organ nakli gibi oldu. Ben kusursuz görüntüyü yakalamak veya seksi olmak için bu ameliyatı olmadım. Ben hiç olmayan birşeye sahip olmak için ameliyat oldum. Bu yüzden her riski göze aldım. Bir avuç memem olsaydı ASLA BU KADAR RİSKİ GÖZE ALMAZDIM. Sağlam Eti'mi kestirmezdim. Araştırdım ve doğru Dr U bulduğuma inandım. 1 yılı tamamladım, çok şükür Bi problem yaşamadım. Bundan sonra da hiçbirimiz yaşamayalım.

Eğer meme dokum varsa, yeterliyse, gerek yok bence.

benımde aynı sekılde cok az dokum var yattıgımda dumduz oluyor cok az var :) dolgulu sutyen almakdan bıkıyor ınsan bır sure, herkes sutyene az para verırken sen dolgulu aldıgı ıcın tonlarca para verıyosun. olmak ıstıyorum ben ınsaallah dogru bır doktor secımı yaparım. duanızda benıde unutmayınız, :KK54:

Benim her türlü dümdüzdü :KK70:

Back
X