Silikonlu Meme Tarifi

İyi dayanmissin ben orada bozardim onu, honk diye kalırdı. Gövde gösterisi yapmış hava atıyor diğer erkeklere güya. Silikonlu meme ellemiş erkek sonuçta. Bu adamdan bir şey olmaz, egosunu sisireceksin sonra havaya salacaksın bunun gibileri. Gidebildiği kadar uzağa gitsin.

Yoruldum ya. Düşünmekten. Hayatima zorla giren adamlarin aslında beni dusunmemesinden. Yolun yarısına geldim bıktım ya biri de düzgün olsun bana benzesin. Ortama uysun ama beni de rencide etmesin. Aseksuel olucam artik en temizi.

Hayat gorusu azicik modern olanlar meme kivami muhabbetinin arkadas ortaminda rahatça yapabilenler bunu normal karsilayanlar mi oluyor

Kusura bakma hayat gorusum azicik modern degil benim. Hic degil hatta.

Geri aldim yorumumu

Canım ya sadece sacmalamis bence uzatma. Bazen hepimiz dangaliklar yapabiliyoruz üzme kendini sadece bir daha haddini bilsin yeter☺

Yoo.. bunun cozumu Turk olmayan erkekler...Neden olmasin.

Aynen oyle. Patlatsinlar o balonu. Beni üzüyorsun diye sizlaniyor ama bu cirkin hareketler beni daha cok üzüyor. Defoldu gitti zaten de hak ettigimi düşünmüyorum.

Modernliği tarifi sizin anlattığınız ortam değildir bence. Kimseyi yermeye çalışmayın.

Ayyy
Aahahhahahahaha

Cidden takılmazdım. Yani sevgilimin benden önce bir şeyler yaşamış olması ve bunu dile getirmesi beni rahatsız etmez. Daha önce ellemiş olabilir ben buna takılmam ama herkesin benim gibi düşünmesini de beklemem. Siz gene az şahit olmuşsunuz. Ben erkeklerin arasında büyüdüm, onlar aralarında öyle şeylerden bahsediyorlar ki ağzınız açık kalır. Zaten ben bu konularda farklı düşünüyorum. bu tip konularında toplumda yemek içmek gibi rahatça bahsedilmesi gerek (sözüm size değil konu sahibi sizi bir şeylerle suçlayan yorumlara)

Buna güldüm :) siz de gülün. Şu ickiye laf edenler de gelsin gülsün hadi. Konu bu.

Aynen Kamil işte :)

Ortam benim ortamım benim arkadaslarim. Ben de yerine göre gevsek bi insanim. Mesele onun sevgilisine karsi tutumu, küçük düştüğüme katılıyorum.
Siz de yerine göre gevşek bir insansanız,yerine göre gevşek bir sevgili bulmuşsunuz.Bu yüzden kızmanıza lüzum göremedim.Mutluluklar...

Ben de olsam takilirdim,haklisin sen..bunu hemen affetme ozur dilesin biraz da surunsun..sana saygisizlik bu

Yo ben de oyle dusunuyorum detay da verilebilir konuşulur da örnek de gosterebilir ama ben varken degil. Egodan belki iste ego olmasa gözardı edebilirim.

Modernliği tarifi sizin anlattığınız ortam değildir bence. Kimseyi yermeye çalışmayın.
+1

Hadi madem oyle diyelim. Boyleymis azicik modern olmak. Sevgili konu sahibinin sozlugunde bu manaya geliyormus diyelim.

Basta bize modern olmanin tarifini verseydi "azicik modern olmayanlar yazmasin" deseydi de yazmasaydik bizde

Ne bilelim meme muhabbetini arkadas ortaminda yayila yayila yapmanin modernligin bi gostergesi olup olmadigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…