- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Yok hayır ama ısrarla ev demesi bende bir şüphe uyandırdı Çünkü en kolay Yol hastaneye gelip alması evi bile bilmiyor niye bu kadar ısrarEve gelmesi takilacaginiz anlamina mi geliyor. Sonucu verip gonderirsin.
Hayır ama ben kendisini bildiğim için altında bir art niyet arıyorumBu arada dindar şu bu laflarına girmenize gerek yoktu. Dindar diye kimsenin evine gidip bir şey alamaz mı anlamadım
Yok hayır ama ısrarla ev demesi bende bir şüphe uyandırdı Çünkü en kolay Yol hastaneye gelip alması evi bile bilmiyor niye bu kadar ısrar
Öyle dedim kabul etmiyor ısrarla tüm yoları eve bağlamaya çalışıyor gecenin bir yarısı evime neden gelmek istiyoremri vaki yapın.
tahlil sonucunu bıraktım alırsın oradan deyin.
sapık bir düşünce yok gibi açık açık, ama yine de rahatsız edici.
ısrarla kendini eve davet ettirmeye çalışması...
Uzatmaya gerek yok. Arkadaştan alırsın de konuyu kapat dahada cevap verme.kızlar merhaba bugün bir arkadaşıma işim düştü numarasını bulup mesaj attım naber nasılsın diye neyse Zaten ben isteyeceğim şeyi söylemeden kendisi benden bir istekte bulundu bir yakınının tahlil sonucuymuş peki hallederim dedim hallettim de ben gelip alırım dedi gece 12 ye burdayım gelirisn alırsın dedim peki dedi ardından dakika dolmadı misafirlerimiz var ben geç gelebilirim yarın da nöbetim var sonucu senden alsam olur mu dedi kendi farkli ilde çalışıyor erkek .dedim ki ben geç çıkıyorum benden nasıl alacaksın ben arkadaşlara bırakırım onlardan alırsın dedim ben bulamam onları dedi bulursun kime sorsan gösterir dedim tamam dedi ardından ne yapıyorosn kimle kalıyorsun falan dedi arkdaşımla dedim ardından tekrar sonucu sen al ben. Alırım senden diyor nasl alacaksın yarın nöbetin varsa dedim benim eve gelmem on iki oluyor dedim arkdaşın rahatsız olur mu diyor sanki ben eve çağırdım okey dedim de sinir oldum ben mi yanlış düşünüyorum birde bu kişi sözde hacı hoca takılan herşeyiyle kendini dindar gösteren birisi cevap yazmadım yazıp duruyor
Tam o saatte çıkıyorum ama arkadaşlarıma bırakabilirim ordan alırsın dedim kabul etmiyor12 de orda misin ki?
BencedeDensiz mi dimağsız mı anlaşılmıyor.
Ama iyi denemez,ondan eminim.
Açıktan bulunmadı ama amacı aşikar nedn ev ev diye tuttursun kiDindarlikla ne alakasi var anlayamadim adam size ahlaksız teklifte mi bulundu ki?
siz de ısrarla çalıştığınız yere bırakacağınızı söyleyin.Öyle dedim kabul etmiyor ısrarla tüm yoları eve bağlamaya çalışıyor gecenin bir yarısı evime neden gelmek istiyor
kızlar merhaba bugün bir arkadaşıma işim düştü numarasını bulup mesaj attım naber nasılsın diye neyse Zaten ben isteyeceğim şeyi söylemeden kendisi benden bir istekte bulundu bir yakınının tahlil sonucuymuş peki hallederim dedim hallettim de ben gelip alırım dedi gece 12 ye burdayım gelirisn alırsın dedim peki dedi ardından dakika dolmadı misafirlerimiz var ben geç gelebilirim yarın da nöbetim var sonucu senden alsam olur mu dedi kendi farkli ilde çalışıyor erkek .dedim ki ben geç çıkıyorum benden nasıl alacaksın ben arkadaşlara bırakırım onlardan alırsın dedim ben bulamam onları dedi bulursun kime sorsan gösterir dedim tamam dedi ardından ne yapıyorosn kimle kalıyorsun falan dedi arkdaşımla dedim ardından tekrar sonucu sen al ben. Alırım senden diyor nasl alacaksın yarın nöbetin varsa dedim benim eve gelmem on iki oluyor dedim arkdaşın rahatsız olur mu diyor sanki ben eve çağırdım okey dedim de sinir oldum ben mi yanlış düşünüyorum birde bu kişi sözde hacı hoca takılan herşeyiyle kendini dindar gösteren birisi cevap yazmadım yazıp duruyor
Artık en sonunda engelleyeyim diyorum laftan anlayacak gibi değilsiz de ısrarla çalıştığınız yere bırakacağınızı söyleyin.
ya da tersleyin.
bıraktım ben oraya, bıraktığımı söylüyorum neden eve gelmeye çalışıyorsun diye?
Ah işte keşke öyle diyebilsemRica minnet bir şey isteyip birde alacağı yeri mi beğenmiyor. Bırak kabul etmesin kendi bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?