- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Hayır bir akrabasının sonucuDindarlıkla alakası nedir?Yaptırdığı test erkeklik testi mi yoksa?))
Laftan anlayan birisi değillNede silip engelliyorsun? Evime gelmeni istemiyorum, çevreden sevgilim olduğun düşünülebilir de. Eğer hastaneden almak istemiyorsan başka bir yol bulman gerekecek sanırım de geç. Sinirlenecek bir konu değil.
ÖyleydiKeske dindar haci hoca falan demeseydiniz konu farkli yerlere cekilir saldiriya maruz kalirsiniz konunuz kapanir bisuru de banlanma olur gibime geliyoo ya hayirlisi.
Icimden bi ses arkadasinizin sizin eve gelmek ve sizle vakit gecirmek gibi hain planlari oldugnu soyluyor.
Birde engellemiş beni :)
tebrık ederimBu arada dindar şu bu laflarına girmenize gerek yoktu. Dindar diye kimsenin evine gidip bir şey alamaz mı anlamadım
İsabet olmuş umrunda olmamamŞimdi yazışmalarından çocuğun senden hoşlandığı sonucunu çıkardım, ama konuşmayı yürütmen başarısız olmuş. İlişki istemediğini daha düzgün ifade edebilirdin. Neyse artık engellediyse engelledi. Anladığım kadarıyla pek umrunda da değil :)
İsabet olmuş umrunda olmamam
İyi okuyamamışım:))Senin umrunda değil demek istemiştim :)
MR sonucu birde eski bir sonuç bir buçuk yıl geçmiş üzerinden bence bunlar da bir bahaneydi amaç belli işteTahlil sonucunu netten alamıyor mu? Mail atın çok çok. Tahlil sonucu için bu kadar kafa yorulur mu?
ÜZerinden bir buçuk yıl geçmiş o gece acil mi lazımmışMR sonucu birde eski bir sonuç bir buçuk yıl geçmiş üzerinden bence bunlar da bir bahaneydi amaç belli işte
Ya ben sözlüyüm bir kaç aya evleneceğim belki bilmiyor olabilir ama evine ne amaçla olsun gelemez yaniAmacı ne olacak daha rahat konuşup vakit geçirmek istiyor. Belki de hoşlanıyor bekarsa, sende hemen nerelere çekiyorsun
İşte...ne yapcanÜZerinden bir buçuk yıl geçmiş o gece acil mi lazımmış
+1emri vaki yapın.
tahlil sonucunu bıraktım alırsın oradan deyin.
sapık bir düşünce yok gibi açık açık, ama yine de rahatsız edici.
ısrarla kendini eve davet ettirmeye çalışması...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?