- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.981
12 den vurursun inşallahsagol canım inşallh tutar bu ay
12 den vurursun inşallah
inşallah tatlım ya sen nasılsın bebışın nasıl bulantıların devam edıyomu
hepsinin sonunada ek katıyo onada sinir oluyorum... köpüş(köpek)-kaliş(kalem)-maymuş(maymun)
ayyyy bu pepe sinirime dokunuyo... bebede herşeyi biliyo konuşuyo ama 1 buçuk yaşında
bulantılar devam ediyor uyku gözlerimden akıyor bu uşak feleğimi şaşırrrıttttı benim..
senin uşak erkenden yaramazlıga basladı senın işin var valla bu uşakla
bende yaramazmışım zaten...benden çıkan bana benzer...
yandım ki ne yandım....dogru valla öle derler yandın ozamn
yandım ki ne yandım....
ben çok kötüyüm kızlar ya midem beni çok zorluyor...benim velet izbandur gibi birşey olacak herhalde çok sağlıklı burnumdan getiriyor...
almak sitemiyorum ya korkuyorum sanki birşey olur mu acaba diye...öffff ne zormuş annelik...canım dayanamıyosan alsana ilacından .............
ben çok kötüyüm kızlar ya midem beni çok zorluyor...benim velet izbandur gibi birşey olacak herhalde çok sağlıklı burnumdan getiriyor...
evet ya ilacını neden almıyosun canım bı zararı yok kı hem hafıfletır bıraz yada bulantını bastıracak şeyler kraker gıbı
almak sitemiyorum ya korkuyorum sanki birşey olur mu acaba diye...öffff ne zormuş annelik...
2 kilo gitmiş bu şekilde olursa ilk üç ayda 60 a düşecem ben...bişey olmaz canım nolcak, bulantılardan hastanelik olan var iç ki ilerletme güçsüz düşme bence .............
eşimi aradım getirecek...
inşallah ama mide de birşey yok ki boşolunca daha fena oluyo...ayyy neyse düşündükçe daha çok artıyor...anladım canım inşallah cogalmadan atladırsın bulantıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?