silkelet sonra hamiş kal....

şikayetçi değilim canım ama sağlığımı olumsuz etkilemesinden korkuyorum beni etkilerse bebeğimi de etkiler...ilaç içmiyorsam sırf bebek için onu düşündüğüm için...

haklısın canım ya.annelik böyle bişey demekki..
bak ben bile ya bebek varsa diye ayağa bile kalkmıcam nerdeyse
bu kaygılarını doktorunla paylaş bence.belki zararı olmayan bişeydir,belki boşuna endişeleniyosundur.

selam kızlar serapçım hem mide ağrısı hemde bulantılar için istiyosan 2gün dene faydasını görürsn devam edersin zencefili sabah kaynat suyunu iç bi çay bardağı bak bakalım düzelme oluyomu en azından bulantıların geçeck ve zararsz birsey mide ağrısı için birebir ayşegülcümmm geldim yine yoksunn

burdayım canım ya 11den berı acıgım bu arada akşam kocışıme silkelettım apartman sallandı valla

Kizlar bende sol kasigimin agrisi var.. Korkuyorumda bu kasik agrisi kötü bir sonuc verecek diyr ama okadar rahatsiz edici degil , bide cokk fazla uyuyorum

şikayetçi değilim canım ama sağlığımı olumsuz etkilemesinden korkuyorum beni etkilerse bebeğimi de etkiler...ilaç içmiyorsam sırf bebek için onu düşündüğüm için...

mrb cnm nasılsın bebiş büyüo :) herhalde benim kdr mide bulantısı ve kusma çekmemiştir kmse naparsan yap bana fayda etmedi emedur ve dramamin kullandım onlar daha çok bulandırdı midemi 4,5 kilo verdim ilk 3 ayımda rabbim kmseye yaşatmasın btn gece ağladım artık uykuya hasrettim kocada üzülüodu gözlerim patladı nerdeyse kusmaktan 3 ay btti bulantıda kusmada gtti deli gibi yemeye başladım 9 kilo aldım :) rabbim tez zamanda kurtarsın senide çok zor inan anlarım seni su içsem kusuodum faydası yok hiçbişeyin kızarmış ekmek sabahları az fayda ederdi deneyebilirsin geçmiş olsun dkkt et kendine kusarken çok eğilme klozete doğru allah korusun

beni anlayan biri çıktı şükür....ilaç kullanmayayım diyorum ama ayakta duramıyorum iki gün tatil ya onun hesabını yapıyorum şimdiden..

beni anlayan biri çıktı şükür....ilaç kullanmayayım diyorum ama ayakta duramıyorum iki gün tatil ya onun hesabını yapıyorum şimdiden..

sen bide eğitimcisin izin durumun olsa iyi olurdu bu dönemde çok zorlanırsın valla cnm yazık sanada çok zor gerçekten anlıorum seni zofran varmış ilaç iyi diolar yada bulantıların kesilene kdr bi devlet hastanesinde seruma başla hergün serum versinler öyle kusmazsın bulanmazsın

Kizlar bende sol kasigimin agrisi var.. Korkuyorumda bu kasik agrisi kötü bir sonuc verecek diyr ama okadar rahatsiz edici degil , bide cokk fazla uyuyorum

canım takma kafana yaaa...hepimizde oluyor o ancı geçer benim sancılar geçeli ahhha 2 gün oldu...gerçi şimdi de bulantılarla başım belada...

ilaç verdi doktor metpamid diye ama içersem sanki ebbeğime birşey olacakmış gibi düşünüyorum..teyzemi aradım mümkün olduğunca içme kızım dedi...çok zoraki duruma kalırsan iç dedi...ayyy bilmiyorum bir de açlık eklenince mide bulantısı ikiye katlıyor...
konuşunca hava alınca daha fena oluyorum..

canım takma kafana yaaa...hepimizde oluyor o ancı geçer benim sancılar geçeli ahhha 2 gün oldu...gerçi şimdi de bulantılarla başım belada...

Canim o kusmalar cok cok zor ben neler cekmistim insan kendi kocasindan kizindan midesi bulanirmi resmen midem bulaniyordu , buzdolabinin kapagini acamiyordum en son solugu hastanede almistim 3 gün yatmistim , su icsem bile cikiyordu , ama biliyormusun tek saglikli olsun kucagimiza alalimda ben kusmaya raziyim

ayva sindirdi canım midemi bugün çok iyiyim şükürler olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…