silkelet sonra hamiş kal....

durmak yok o zaman...müjdeli haber yakında gelir inşallah...

inşallah canım yaa. bu ay gerçi pek ümitli değilim. çünkü prolaktinim epey yüksek daha . doktor prolaktin için ilaç verdi fakat kullanmadım daha. bu ay yeteri kadar düşmezse prolaktimin o zaman başlıcam ilaca. herşeye zırta pırta ilaç içmeyi sevmiyorum. anca mecbur kalınca işte içiyorum.sonuçta ilacın 1 faydası varsa 10 zararı var vücuda.o yüzden içesim gelmiyor pek.

Kizlar bende burdaYim , benimde hala karin agrisiyla , batmalarin devam ediyor , korku icinde bekliyorum ..

Ikizlerburcuyum sen sirkeletmeye devam et hayirli bi sonuc alirsin sende insallah...

Kizlar bende burdaYim , benimde hala karin agrisiyla , batmalarin devam ediyor , korku icinde bekliyorum ..

Ikizlerburcuyum sen sirkeletmeye devam et hayirli bi sonuc alirsin sende insallah...

silkeletiyorum bakalım tatlım ya inş olumlu sonuçlar alırım . canım bu arada batma olur hamilelikte telaş etme derim.

silkeletmek için adamın peşinde koşup duruyorum ya :)
sen bu kadınlar kulubüne girince bi haller oluyo sana diyo :)
dünde silkelettim ayaklarımı diktim ve buraya hamileyimmmmm diye yazıcağım anları getirdim aklıma
yazmak nasib olur inş yaaa dua edin..

sen de bendensin desene o mide bulantısını çektim ama ilacı içmedim...ilaç dediler mi bana birşey oluyor bir folik asiti düzenli içtim...

slm kızlar gecen yazmıstım bnde silkeletmeye basladım bu ay :)
bide bn incir kürünü yapayım dedim ama basladıgım günden itibaren mememden süt gelmeye basladı 4 gün yaptım bıraktım ama süt hala gelio prolaktini yükseltmiş olabilir mi kızlar incir kürü ?

çok aşırıya dayanamayacağın kadar olursa canım sıkıntı et ama kasık ağrısı hepimizde oluyor çektik o ağrıyı...sabret 1 haftan falan vardır büyük bir ihtimal...yerini ayarlasın bebişin sonra ağrı olmaz sonrada mideni bulandırmaya başlar senin küçüğün...takma kafaya ne zaman tekrar gidecen doktora randevu verdi mi doktorun...

hadi rast gele canım inşallah tutturursun bu ya...

valla canım ben nişanlıyken öyle olmuştum.. gögüslerimde hem ağrı hemde süt geliyordu..doktora gittiğimde vücut bebek için en uygun halinde demişti..ne kadar doğru bilemem..evliysen hemen bebek yap demişti..bende incir kürünü yaptım ama o şekilde bir tepki vermedi...ne desem ki şimdi bir doktora görün istersen canım...

sen de bendensin desene o mide bulantısını çektim ama ilacı içmedim...ilaç dediler mi bana birşey oluyor bir folik asiti düzenli içtim...

canım benim kardeşimde hamile bulantı için doktoru ilaç vermişti ama dayanabildiğin kadar dayan içmemeye çalış demişti. çok dayanamazsan o zaman iç demişti. ilaç faydalı bişey olsa illa iç derdi yani.bu arada bende hastanede çalıştığım için kendi gözlerimle şahit oluyorum bu gereksiz ilaç yazmalarına. doktor 3 kalem ilaç yazıyorsa en az 1 tanesi çok gereksiz. ilaç mümessilleri geliyor şu kadar şu ilaçtan yazarsanız şu hediye bu hediy hatta tatil bile veriyolar ödül olarak . ilaç yazması karşılığında. aaah ah insan sağlığı ile oyuncak gibi oynuyorlar.

tuhh desene kacirdim iki ayi pisi pisine
adet donemlerine yakin olabiliyormus diye duydum bendede oldu iki ay ust uste prolaktin hormonuna bakildi ozellikle normal dediler :26:

klomende kullandım cnm bn bu ay ama klomene basladıgım gün incir kürünü bıraktım acaba o diilde baska bişi mi yaptıki cevrem o yapmıs olabilir diip bıraktırdı bna krü ama yeşilimsi süt sıkınca gögsümü azda olsa gelmeye devm ediyo gidicem cnm pazartesi dr inş dedigin gbi bebişin müjdecisi olur bu süt bnaa

sen incir kürünü nekdr yaptın cnm bn şimdi onu bırakınca bal tarcın cörek otuna basladım umarım onunda bi zararı olmaz

aldım ilacı ama öylece duruyor canım içmemeye çalışıyorum okulda çok zorlanıyorum...ama katlanıyoruz mecbur...

ya canım bence doktora görün sen..ne bilem..ben incir kürünü eylül ayında kür olarak yapmadım ama bol bol incir yedim...faydasını çok gördüm..zaten eylül ayında da hamileydim...sen pazartesi günü mutlaka doktora git bak aksatma.. bana da yaz olur mu merak ta bırakma...

adet donemlerine yakin olabiliyormus diye duydum bendede oldu iki ay ust uste prolaktin hormonuna bakildi ozellikle normal dediler :26:

bnde gecen aylarda baktırmıstım cnm prolaktin bnmde normal seviyedeydi ama neden oldu bu ii bişi mi kötü bişi mi cözemedim devam etmelimiydim incir kürüne onuda bilemedim bakalım dr gitcem öle ögrencem ne oldugunu vücuduma :s

gidicem cnm inş ters bi durum yoktur yumoşlarda büyümüş görürüm umarım..
tabi hbr veririm cnm mutlaka yazarım sana

aldım ilacı ama öylece duruyor canım içmemeye çalışıyorum okulda çok zorlanıyorum...ama katlanıyoruz mecbur...

canım 3 ay dolunca tak diye kesiliyo bulantılar. kardeşimde öyle olmuştu. doktoru da 3 ay dolduğunda kesilir bulantın demişti zaten. doğal şeylerle bulantını kesmeye çalış artık. kardeşim bulantısı olduğunda bir mandalina atıyordu ağzına geçiriyordu onunkini . napcan canım ya anne olmak kolay değil. daha hamileliğin başında başlıyo anneliğin cilveleri. ama olsun kız bahane ile kilo verirsin bir de o yönden düşün.

arkadaşın göğsünden yeşil süt gelmiş ama canım...sende de aynısı mı oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…