- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.021
canımmm bulantılarının geçmesine sevindimmm. bende işteyim bugün yaa. silkeletme işine akşam devammm
durmak yok o zaman...müjdeli haber yakında gelir inşallah...
Kizlar bende burdaYim , benimde hala karin agrisiyla , batmalarin devam ediyor , korku icinde bekliyorum ..
Ikizlerburcuyum sen sirkeletmeye devam et hayirli bi sonuc alirsin sende insallah...
inşallah canım yaa. bu ay gerçi pek ümitli değilim. çünkü prolaktinim epey yüksek daha . doktor prolaktin için ilaç verdi fakat kullanmadım daha. bu ay yeteri kadar düşmezse prolaktimin o zaman başlıcam ilaca. herşeye zırta pırta ilaç içmeyi sevmiyorum. anca mecbur kalınca işte içiyorum.sonuçta ilacın 1 faydası varsa 10 zararı var vücuda.o yüzden içesim gelmiyor pek.
Kizlar bende burdaYim , benimde hala karin agrisiyla , batmalarin devam ediyor , korku icinde bekliyorum ..
Ikizlerburcuyum sen sirkeletmeye devam et hayirli bi sonuc alirsin sende insallah...
silkeletmek için adamın peşinde koşup duruyorum ya :)
sen bu kadınlar kulubüne girince bi haller oluyo sana diyo :)
dünde silkelettim ayaklarımı diktim ve buraya hamileyimmmmm diye yazıcağım anları getirdim aklıma
yazmak nasib olur inş yaaa dua edin..
slm kızlar gecen yazmıstım bnde silkeletmeye basladım bu ay :)
bide bn incir kürünü yapayım dedim ama basladıgım günden itibaren mememden süt gelmeye basladı 4 gün yaptım bıraktım ama süt hala gelio prolaktini yükseltmiş olabilir mi kızlar incir kürü ?
sen de bendensin desene o mide bulantısını çektim ama ilacı içmedim...ilaç dediler mi bana birşey oluyor bir folik asiti düzenli içtim...
valla canım ben nişanlıyken öyle olmuştum.. gögüslerimde hem ağrı hemde süt geliyordu..doktora gittiğimde vücut bebek için en uygun halinde demişti..ne kadar doğru bilemem..evliysen hemen bebek yap demişti..bende incir kürünü yaptım ama o şekilde bir tepki vermedi...ne desem ki şimdi bir doktora görün istersen canım...
valla canım ben nişanlıyken öyle olmuştum.. gögüslerimde hem ağrı hemde süt geliyordu..doktora gittiğimde vücut bebek için en uygun halinde demişti..ne kadar doğru bilemem..evliysen hemen bebek yap demişti..bende incir kürünü yaptım ama o şekilde bir tepki vermedi...ne desem ki şimdi bir doktora görün istersen canım...
canım benim kardeşimde hamile bulantı için doktoru ilaç vermişti ama dayanabildiğin kadar dayan içmemeye çalış demişti. çok dayanamazsan o zaman iç demişti. ilaç faydalı bişey olsa illa iç derdi yani.bu arada bende hastanede çalıştığım için kendi gözlerimle şahit oluyorum bu gereksiz ilaç yazmalarına. doktor 3 kalem ilaç yazıyorsa en az 1 tanesi çok gereksiz. ilaç mümessilleri geliyor şu kadar şu ilaçtan yazarsanız şu hediye bu hediy hatta tatil bile veriyolar ödül olarak . ilaç yazması karşılığında. aaah ah insan sağlığı ile oyuncak gibi oynuyorlar.
klomende kullandım cnm bn bu ay ama klomene basladıgım gün incir kürünü bıraktım acaba o diilde baska bişi mi yaptıki cevrem o yapmıs olabilir diip bıraktırdı bna krü ama yeşilimsi süt sıkınca gögsümü azda olsa gelmeye devm ediyo gidicem cnm pazartesi dr inş dedigin gbi bebişin müjdecisi olur bu süt bnaa
sen incir kürünü nekdr yaptın cnm bn şimdi onu bırakınca bal tarcın cörek otuna basladım umarım onunda bi zararı olmaz
tuhh desene kacirdim iki ayi pisi pisine
adet donemlerine yakin olabiliyormus diye duydum bendede oldu iki ay ust uste prolaktin hormonuna bakildi ozellikle normal dediler :26:
ya canım bence doktora görün sen..ne bilem..ben incir kürünü eylül ayında kür olarak yapmadım ama bol bol incir yedim...faydasını çok gördüm..zaten eylül ayında da hamileydim...sen pazartesi günü mutlaka doktora git bak aksatma.. bana da yaz olur mu merak ta bırakma...
aldım ilacı ama öylece duruyor canım içmemeye çalışıyorum okulda çok zorlanıyorum...ama katlanıyoruz mecbur...
tuhh desene kacirdim iki ayi pisi pisine
adet donemlerine yakin olabiliyormus diye duydum bendede oldu iki ay ust uste prolaktin hormonuna bakildi ozellikle normal dediler :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?