silkelet sonra hamiş kal....

kız öyle deme ben bile izliyom pepeyi ölmesin nolur ölmesin...

belise bakmaya başlamadan önce bende arada açıyodum hatta netten açıp şarkılarını dinliyodum... bisikletten düştüğü bölüme bayılıyodum ama 24 saat pepe izlenmiyo be anacım... bide sürekli aynı bölümleri dönüp duruyoya böööö geldi artık pepeden bide bugünlerde 'bir aşada bir yukarda' diye bi bölümü war 4-3 gündür ona takmış durumda günde 15-20 kere aynı bölümü açtırıyo bana...

kız adı üstünde çocuk işte ne olacak...taktı mı takarlar kafaya...

Insallah canim , zaten benim hamileliklerim cok zor geciyor mide bulantisindan hastanede bile yattim .. Insallah bu defa rahat gecer

benim ilk haftadan böyle bulanıyorsa canım gelecek haftaları bilemem düşüncesi bir korkutucu..anlayacağın beni de hastane yolları bekliyor...

Bir tanıdık ilk hanımından çocuğu olmadığı için ikinci bir evlilik yaptı ve çok çocuk istediği için evlenir evlenmez hemen çocuk olsun diye hanımını bir gece bile rahat bırakmamış. Aradan bir kaç ay geçmiş, bayan adet gördüğü için hamileliğe ihtimal vermiyor tabi ama başka bir nedenden dolayı doktora gidince bir öğreniyorlar ki kadın hamileÜstelik adet görmesine rağmen.
Yani bence annesine tutunmuş bir bebeği Allah' tan başka kimse düşüremez.Eltim son çocuğunu istemediği için özellikle gidip 60- 70 kiloluk ağırlıkları kaldırdı şimdi 6 yaşlarında çok tatlı bir kız

Amin hayırlısıyla inşallah...Arkadaşım hamileliğine aldırmadan aldı eline paspası öğrenciye kızmış diye başladı öğretmenler odasını temizlemeye
O zaman kendi kendime içimden söylendim hatta, " nasıl korkmuyor bebeğini düşürmekten " diye. Aslında ne kadar rahatsa insan o kadar da rahat geçiyor hamilelik. Doğumama yakın her zamanki gibi yürüyüş yapmak isterdim ama beni de eşim deli ederdi, ha çocuğa bir şey oldu gezme, dolaşma diye

Son düzenleme:

kısacası sakınan göze çöp batar canım...dikkat edeceksin tabi de ama yatmayacaksın da sürekli...

karşı komsunn kızına bakıyorum şikerim senenin başından beri.... bi çocuk bu kadar mı pepe izler yaaaaa
şu pepe ölsede kurtulsam

Ama abuk subuk saçma sapan, çocuklarımızın zihnine gizliden gizliye bir şeyler veriliyor mu endişesini taşımadan izletebileceğimiz çizgi filmlerden bi tanesi PepeO yüzden ölmesin emi Pepe, yaşasın bence
Subliminal mesajlara baktığımızda şaşırmamak elde değil

ya ama benm de dengem bozuldu bazen kendimi pepe gibi konuşurken buluyorum....

akşam kocama silkelet yöntemini anlattım krize girdi yaparken düşünemiom bile
inşallah gerek kalmaz bu ay sonnda güzel haber alırım

slm kızlar nasılsınız dun akşamdan itibaren silkeletmeye basladım bu yöntem inşallh bızdede tutar ama ölduk gulmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…