- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.941
Kızlar benimde kız kardeşim geçen hafta gitti yanımdan. Bende gurbetteyim. Ailemi çok özlüyorum.
Onları çok seviyorum ama uzaktalar.
Hep aklım onlarda
öyle canım insan ailenden uzak olunca daah bir alıngan oluyor...
Kesinlikle...Bazen bildiğim halde nedenini neden bu kadar alıngan ve hassasım diyorum, kızımda aynen benim gibi çok hassas,en küçük şeyde hemen ağlıyor...
tabikide olmaz olamaz ama aradıgında sesini duyabilmek özlediğin zaman yanına gidip sıkıca sarılmak dünyalara bedel olsa gerek...bn bunlarıda yasayamıyorum düşün yani...
Haklısın canım, Allah onların mekanlarını cennet etsin, senin de yüreğine ferahlık versin,istediğin kadar da çocuğun olsun inşallah.Çünkü insan kendi ailesine çoluk çocuğuna karışınca hasreti bir nebze de olsa azalıyor,kızım doğmadan önce çok daha kötüydüm çok şükür şimdi eskisine göre daha iyiyim.
​gecenin köründe karnım burardı uykumdan kalkıp wcye kosardım...o derece yani....nebiye ishal olmuşum sen nasıldın bu dönemde...karnımda sanki çalışma var harıl gurul sesler geliyo durmadan...
mrb lar ben olsam dayanamazdım yapardım ki her ay 2 3 kez yaptım sonunda bu ay tuttu hamilelilk belirtisiyle adet belirtileri aynı bana hep derlerdi hiç inanmazdım taki basıma gelene kadar gogus agrısı yanları ucları uzerine yatamaz olunuyo kasık ve karın agrısı en belirgin halleri
gözün aydın tatlım..allah tamamına erdirsin...mrb lar ben olsam dayanamazdım yapardım ki her ay 2 3 kez yaptım sonunda bu ay tuttu hamilelilk belirtisiyle adet belirtileri aynı bana hep derlerdi hiç inanmazdım taki basıma gelene kadar gogus agrısı yanları ucları uzerine yatamaz olunuyo kasık ve karın agrısı en belirgin halleri
sende iyiki warsın cnmm...bizde seni iki kez öptük biri bebişten diğeri bendenKızlaaarr iyi geceleeeer. Ben yataaar. Kalanlara iyi sohbetler. Herkesi öpüyorum. Hamişleri iki kere öpüyorum.öpücüklerin biri bebişler için.iyi ki varsınız canlar.
Offf offff..... Allah bizlere sabır , sevdiklerimize de sağlık sıhhat hayırlı bereketli ömür versin...
saol tatlım amin..bnde onu umut ediyorum kafam dagılır yawrumla ugrasırken yasadıgım kayıplar dahada yıpratmaz diye..bazende düşünüyorum anneanne ve dedesini hiç tanıyamıyacak..demekki hayırlısı böyleymiş ne yapalım kader..öyle canım insan ailenden uzak olunca daah bir alıngan oluyor...
Kesinlikle...Bazen bildiğim halde nedenini neden bu kadar alıngan ve hassasım diyorum, kızımda aynen benim gibi çok hassas,en küçük şeyde hemen ağlıyor...
Haklısın canım, Allah onların mekanlarını cennet etsin, senin de yüreğine ferahlık versin,istediğin kadar da çocuğun olsun inşallah.Çünkü insan kendi ailesine çoluk çocuğuna karışınca hasreti bir nebze de olsa azalıyor,kızım doğmadan önce çok daha kötüydüm çok şükür şimdi eskisine göre daha iyiyim.
iki tane gelecekmiş kardeş kızına söyle canım...
hayırlısı neyse o olsun cnm...rabbim gönlüne göre wersin..2 embriyo transfer edilecek, tek başıma nasıl büyütürüm bilmiyorum ama ne yalan söyleyim 2 si de tutsun istiyorum
Önceki gebeliklerim de ikizdi ama ancak kızıma kavuştum.Darısı sizlerin başına inşallah.
Bende geçen aylarda yaptım gebelik testi. ama bu ay yapasım gelmiyor. korkuyorum.
Sen adet geçtikten ne zaman sonra ögrendin ? İdrar testi ne zaman çıktı pozitif kuzum
gözün aydın tatlım..allah tamamına erdirsin...
sende iyiki warsın cnmm...bizde seni iki kez öptük biri bebişten diğeri bendentatlı rüyalar cnm..
Offf offff..... Allah bizlere sabır , sevdiklerimize de sağlık sıhhat hayırlı bereketli ömür versin...
saol tatlım amin..bnde onu umut ediyorum kafam dagılır yawrumla ugrasırken yasadıgım kayıplar dahada yıpratmaz diye..bazende düşünüyorum anneanne ve dedesini hiç tanıyamıyacak..demekki hayırlısı böyleymiş ne yapalım kader..
sagol tatlım sağol
Yok canim okadar dayanilmayacak gibi degil agrim ama ben korkuyorum bide ben biraz erken ögrendim hamileligimi o yüzden korkuyorumda acaba yaniliyormuyum diye 😪😪hafif ağrıların ve batmaların olması cok normal bebek kendine yer yapıyormuş.Çok dayanılmayacak olursa o zaman doktorunla irtibata geçersin.
Canim bence bebegin varsa belli olur zaten , benimde bat 25 ocakdi bence testini yap , kendine stress yapmamis olursunCanım Normalde hiç gecikmezdi. Sadece 2 ay önce gecikmişti 1 gün.
Karın agrısı derken hani adet oldugunda sancır ya oyle bişi.
Saatinde bile gelirdi. İnşallah bir süpriz olur
​gecenin köründe karnım burardı uykumdan kalkıp wcye kosardım...o derece yani....
ay hadi ikizler gelsin bir an önce...2 embriyo transfer edilecek, tek başıma nasıl büyütürüm bilmiyorum ama ne yalan söyleyim 2 si de tutsun istiyorum
Önceki gebeliklerim de ikizdi ama ancak kızıma kavuştum.Darısı sizlerin başına inşallah.
günaydın trabizonlu gacı...günaydın kızlar.....................
ya canım birşey olmaz spoşlar tutunacağı yer çoktan vardılar...yavaş yavaş yürüme mi..beni okulda görsen şu kız hamile mi dersin...hızlı hızlı yürümeler hatta yanlış yapıyorum ama koşma bile yapıyorum...ama dün berbat haldeydim merdiven bile inemedim...kızlar günaydın..
kafama bi soru takıldı sabah sabah?????
biz bu ay başarılı olduk diyelim ki.spoşlar annesinin merhametli, şevkatli yumoşlarına tutundu diyelim ki.
eşimle ilişkiye girerken bu tutunan spoşa, minnakımıza bi zarar gelir mi?
yada arabada sarsıntı sırasında bişey olurmu ki :44:
bu ay umutluyum ama elimde olsa yürüken bile yavaş yavaş yürücem
dün eşime kızdım.bebek tam tutunuyo senin gibi gaddar bi baba yüzünden tutunamadan düşüyolar belkide diyorum.
oda:sıkı tutunsunlar o zaman kol kası yapsınlar biraz napıyım diyo
Günaydıııııınnnnnnnnnnnn
normal canım stres yapma bir hafta olur bebeğin yerleşti mi kesilir...sızı şeklinde olur sonraları...Serapp ya bende sol kasigimda batma var biraz bazen nefes almama sebeb oluyor sendede varmi
Hamislerrr normalmi bu batmalar 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?