silkelet sonra hamiş kal....

Kızlaaarr iyi geceleeeer. Ben yataaar. Kalanlara iyi sohbetler. Herkesi öpüyorum. Hamişleri iki kere öpüyorum. öpücüklerin biri bebişler için.iyi ki varsınız canlar.

Kızlar benimde kız kardeşim geçen hafta gitti yanımdan. Bende gurbetteyim. Ailemi çok özlüyorum.

Onları çok seviyorum ama uzaktalar.

Hep aklım onlarda

Offf offff..... Allah bizlere sabır , sevdiklerimize de sağlık sıhhat hayırlı bereketli ömür versin...

Bende geçen aylarda yaptım gebelik testi. ama bu ay yapasım gelmiyor. korkuyorum.

Sen adet geçtikten ne zaman sonra ögrendin ? İdrar testi ne zaman çıktı pozitif kuzum

gözün aydın tatlım..allah tamamına erdirsin...
Kızlaaarr iyi geceleeeer. Ben yataaar. Kalanlara iyi sohbetler. Herkesi öpüyorum. Hamişleri iki kere öpüyorum. öpücüklerin biri bebişler için.iyi ki varsınız canlar.
sende iyiki warsın cnmm...bizde seni iki kez öptük biri bebişten diğeri benden tatlı rüyalar cnm..

iki tane gelecekmiş kardeş kızına söyle canım...

2 embriyo transfer edilecek, tek başıma nasıl büyütürüm bilmiyorum ama ne yalan söyleyim 2 si de tutsun istiyorum
Önceki gebeliklerim de ikizdi ama ancak kızıma kavuştum.Darısı sizlerin başına inşallah.

hayırlısı neyse o olsun cnm...rabbim gönlüne göre wersin..

Bende geçen aylarda yaptım gebelik testi. ama bu ay yapasım gelmiyor. korkuyorum.

Sen adet geçtikten ne zaman sonra ögrendin ? İdrar testi ne zaman çıktı pozitif kuzum

canım ben normalda adet sancısı deli gibi çekenlerdenim ama adetime 1 hafta kala sancım başlardı bu ay ilk kez adetime 15 gun kala goguslerim agrıdı neyse bu ay test yapmıycam dedim ama dayanamadım tam tamına adetime 4 gun kala idrarda ögrendim ve anında belirdi çizgi

saol tatlım amin..bnde onu umut ediyorum kafam dagılır yawrumla ugrasırken yasadıgım kayıplar dahada yıpratmaz diye..bazende düşünüyorum anneanne ve dedesini hiç tanıyamıyacak..demekki hayırlısı böyleymiş ne yapalım kader..[/QUOTE]

Benim bir arkadaşım vardı,daha bekarken babasının kaybetti,babasına çok aşırı düşkün biriydi.O kadar kötü olmuştu ki babasının vefatından sonra bir daha asla toparlanamaz diye düşünürdük.Ama Allah sabrını ve kolaylığını verdi, evlendi şimdi iki kızı var ve de çok mutlu, o mutsuz insandan eser kalmadı.Senin de eşin yavruların hayatında en güzel desteğin olsun inşallah canım.Allah bizleri daha zor şeylerle imtihan etmesin inşallah.

hafif ağrıların ve batmaların olması cok normal bebek kendine yer yapıyormuş.Çok dayanılmayacak olursa o zaman doktorunla irtibata geçersin.
Yok canim okadar dayanilmayacak gibi degil agrim ama ben korkuyorum bide ben biraz erken ögrendim hamileligimi o yüzden korkuyorumda acaba yaniliyormuyum diye 😪😪
Canım Normalde hiç gecikmezdi. Sadece 2 ay önce gecikmişti 1 gün.

Karın agrısı derken hani adet oldugunda sancır ya oyle bişi.

Saatinde bile gelirdi. İnşallah bir süpriz olur
Canim bence bebegin varsa belli olur zaten , benimde bat 25 ocakdi bence testini yap , kendine stress yapmamis olursun

kızlar günaydın..

kafama bi soru takıldı sabah sabah?????

biz bu ay başarılı olduk diyelim ki.spoşlar annesinin merhametli, şevkatli yumoşlarına tutundu diyelim ki.
eşimle ilişkiye girerken bu tutunan spoşa, minnakımıza bi zarar gelir mi?

yada arabada sarsıntı sırasında bişey olurmu ki :44:

bu ay umutluyum ama elimde olsa yürüken bile yavaş yavaş yürücem

dün eşime kızdım.bebek tam tutunuyo senin gibi gaddar bi baba yüzünden tutunamadan düşüyolar belkide diyorum.
oda:sıkı tutunsunlar o zaman kol kası yapsınlar biraz napıyım diyo

​gecenin köründe karnım burardı uykumdan kalkıp wcye kosardım...o derece yani....

kız tuhafım ya inşaat çalışması var çalışıp duruyorlar içeride..

ay hadi ikizler gelsin bir an önce...
günaydın kızlar.....................
günaydın trabizonlu gacı...

ya canım birşey olmaz spoşlar tutunacağı yer çoktan vardılar...yavaş yavaş yürüme mi..beni okulda görsen şu kız hamile mi dersin...hızlı hızlı yürümeler hatta yanlış yapıyorum ama koşma bile yapıyorum...ama dün berbat haldeydim merdiven bile inemedim...

Serapp ya bende sol kasigimda batma var biraz bazen nefes almama sebeb oluyor sendede varmi

Hamislerrr normalmi bu batmalar 😪😪😪

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…