silkelet sonra hamiş kal....

Valla doğru müdür bilmem ama eltim de ilk gebeliğinde bolca ayva yedi oğlu sarışın ve gamzeli. 2. De yemedi çocuk esmer ve gamzesiz. Tesadüfe bak

Valla doğru müdür bilmem ama eltim de ilk gebeliğinde bolca ayva yedi oğlu sarışın ve gamzeli. 2. De yemedi çocuk esmer ve gamzesiz. Tesadüfe bak

şmdi şöle bişi var anne baba esmerse nasıl olcek bu iş rabbim işte verdimi verio test edios kızlar bakalım kara yağız bişi mi çıkarcaz sarı şekerler mi doğumdan snra burdayım

asli astari varmi yokmu bilmiyorum ama bebek dusunenler ve hamile olanlar nar tuketmesin diye duydum
bilgisi olan varmi?

canım evet kardeşim hamile doktoru söylemişti. kesinlikle ada çayı ve nar yeme demişti. eskiden kadınlar çocuk düşürmek için ada çayı ve nar kullanırlarmış. o yüzden yeme dedi doktor.

asli astari varmi yokmu bilmiyorum ama bebek dusunenler ve hamile olanlar nar tuketmesin diye duydum
bilgisi olan varmi?

düşüğe sebep oluyormuş canım ama ilk aylarda bildiği kadarıyla..çünkü geçen sene görev yaptığım yer bir hamiş vardı 7 ayından itibaren hep nar aşerdi...ona ters tepki yapmadı...

şmdi şöle bişi var anne baba esmerse nasıl olcek bu iş rabbim işte verdimi verio test edios kızlar bakalım kara yağız bişi mi çıkarcaz sarı şekerler mi doğumdan snra burdayım

Benim karnım esmer, eltim de kumral. Ama kardeşleri sarışın. Bakalım sizde doğru çıkarsa biz de uygularız....

habersz bırakma o zaman ayvaya devammmmmmşimdi ben beyaz tenliyim eşime göre daha esmerim ama siyah saçlarım var eşim tamemen kumral ona benzerse limon sarısı gibi saçları olur...bebeklik fotolarına bakınca çok seviyorum...

uff cnm ya bnde ne yapacagımı sasırdım iice bal tarcın cörek otu olsun,incir kürü falan yumoşlara ii gelio hamileligi kolaylastırıyo diolar ama prolaktin yükselirse hamiş kalınamıyo puffffffffffff ne yapacagımı sasırdım iice ballı cörek otunu da mı yemiyeyim şimdi bn :s

kızz serooo bak ne dicem. doktorun ilk 3 ay ilişkiyi yani senin deyiminle çarpışmayı yasakladı mı ??? kardeşimde yasaklamıştı doktor. ama başka bir arkadaşta yasaklamamış. sanırım hamileliğin durumuna göre karar veriyor doktor buna.

Evet canım yumurtaları çok geliştiriyor ama prolaktini çok yükseltirse de tutunmayı engelliyor ama maşallah bizim kk cılar araştırmadan uyguluyorlar bu kürleri. Ben bebeğimi kaybettim ve 5-6 aydır deniyorum ama malesef olmadı henüzbunarağmen hiçbir kür uygulamıyorum( bal, propolis hariç) Bence Pazartesi bi Dr a git ve hem hormonlarını hem de memeni birkontrol ettir canım.
İnşallah bebişlerimiz bir an önce geliiiir.

yok canım yasaklamadı...diğerinde yasaklamıştı ilk gittiğimde birşey demedi ama kalp atımına gittiğimizde yasakladı...sorun yok dedi herşey güzel görünüyor dedi...ama eşim korkuyordiğerini kaybettik ya bunda hiç konusu bile açılmadı şimdiye kadar sadece korktuğunu biliyorum yatakytan bile aniden kalkmama izin vermiyor...

Yok canim okadar agritacak bi cinsden degil ama ben korkuyorum , test pozitif cikti hala inanamiyorum galiba hamile olduguma en son ocagin 25 inde adet olmustum , simdi yine 25 inde olacakmisim gibi geliyor hic beklemiyirdum 😪😪Rabbim gpnah yazmasin ondan hic bir zaman umut kesilmez ama hic umudum yoktu .. Simdi hala soklardayim bu rüyadan uyanacagim gibi geliyor

Evt canim türkiyede cok ilac yaziyorlar bir keresinde izindeyken esim üsütmüsdü 5-6 tane cesit cesit hap vermislerdi bunlari kullan diye

anladım canım. tabi insanın başından bir kez üzüntülü birşey geçince insan daha da tedbirli olmak istiyor.

benim de prolaktinim yüksekti ilac kullandım ve normal seviyesine düştü.6 ay boynca bal cörek tarçın karışımını kullandım şükürler olsun ki yumurta tembelliğim vardı ve hormonlarım noormal seviyelerine geldi.bu kürleri uygulamak istiyorsan önce kendinde ne gibi sorun var onu baktırman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…