silkelet sonra hamiş kal....

anaaa ben sırayı başka biliyodum önce silkeletip sonra dikcektim

belde sıkıntı yok bacak ve kol kuvvetine bakıyo sanki canım, bakalım girdik bir yola akşam ihale kimin üstünde kalcak

kızzz ıremmm senındemı yumos haftan desene bu hafta ıkımızde sılkelenırken bızım herıfler yuzunden turkıyeyı sıddetlı sarsıntılar beklıyo

canım bence bekle yarına kadar iğneden zannetmiyorum gelen kahverengi lekelenme yerleşme kanaması olmasın...benim diğer hamişlikte öyle oldu bir gün kahverengi lekelenme olmuştu dr. bebişin yer yapıyor dedi...

kızzz ıremmm senındemı yumos haftan desene bu hafta ıkımızde sılkelenırken bızım herıfler yuzunden turkıyeyı sıddetlı sarsıntılar beklıyo

evet canım bugün yarın bekliyom çatlamayı, benim herifinde elinin ayarı yoktur bilmiyorum ki yılan dansı yaparken bulmayım kendimi diye korktum Yarın sağ salim bir slm çakarsam yola devammm

denemekte yarar var :) biz bide köydeydik 2 hafta yer yatagında daha iyi .. seste cıkmıyoduu

canım bence bekle yarına kadar iğneden zannetmiyorum gelen kahverengi lekelenme yerleşme kanaması olmasın...benim diğer hamişlikte öyle oldu bir gün kahverengi lekelenme olmuştu dr. bebişin yer yapıyor dedi...

inş hamişimdir canım çünkü kahverengi bata kadar sürerdi bu ay iki gün falan sürdü..bugünde normal beyaz akıntım var..inş silkeletmek işe yaramıştır..

evet canım bugün yarın bekliyom çatlamayı, benim herifinde elinin ayarı yoktur bilmiyorum ki yılan dansı yaparken bulmayım kendimi diye korktum Yarın sağ salim bir slm çakarsam yola devammm

bakalım bızım kocamanların altından cıkabılcezmı bızdede var bu gece atraksyon sılkelenmenın sonunda yerın dıbınden cıkabılırsek yarın sabah haber verelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…