- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
senin topiğinin ismini yesinler yaa canımm benim bol sohbetler çok faydalı bir topik olmuş
anaaa ben sırayı başka biliyodum önce silkeletip sonra dikcektim
belde sıkıntı yok bacak ve kol kuvvetine bakıyo sanki canım, bakalım girdik bir yola akşam ihale kimin üstünde kalcak
anam bir yerinden tutmayacak...ayaklarından tutacak...orasıda morrasın yani ne olacak...bebek için feda olsun...
canım bende bu silkeleme işini sizlerden duydum ve bu ay yumoşlarda denedik..bugün bat ama gelmedi birde göğüslerimde ağrı ve karnımda gaz sancısı gibi sancı var..bende her ay kahverngi sonra kırmızı gelirdi geçen hafta kahverengi gelince bende fena halde grip olunca nasıl olsa kırmızlar gelir die acilde iki iğne yedim.belkide ondan gelmedi bat..sizce ..
kazıt kazıt sonra da dokuz ay dokundurma...hahahhaaa kazı calısması resmen kazıyo adam benı
demedi deme ismail...aha bir kişi daha çıktı tablo hazırlayacağım silkeletipte hamiş kalanlar diye...
gelin peşimden anacım gelin...şimdi siz hamiş kalıyomuşsunuz ben kalamıyormuşum ne komik olur ki ama...evet kuzularım gerisi çalışıp silkelenmekteeee hayırlısıyla peşinden geliyoruz serapcımmm
dengeli silkeletin kendinizi....sağ sol aşağı yukarı...yanı gıcırdama olmaz o kesın hemde sılkelerken rahat olur yatagın ustunde dengesını saglayamaz sılkelerken
kızzz ıremmm senındemı yumos haftan desene bu hafta ıkımızde sılkelenırken bızım herıfler yuzunden turkıyeyı sıddetlı sarsıntılar beklıyo
tamam kesın karar verdım artık bu hafta boyunca kendımı hergun sabah aksam sılkeletcem yanı ıgneden sonrakı yumos haftasını degerlendırmem lazım pkoluda bıle tutmus baksanız belkı bendede tutar ama ıcerde sposların beynı donmesın sılkelenırken
anaaa ben sırayı başka biliyodum önce silkeletip sonra dikcektim
canım bence bekle yarına kadar iğneden zannetmiyorum gelen kahverengi lekelenme yerleşme kanaması olmasın...benim diğer hamişlikte öyle oldu bir gün kahverengi lekelenme olmuştu dr. bebişin yer yapıyor dedi...
ay hamile miyim acep kız ben....tuhaf oldum şimdi bak...[/QUOTE bilmiyorum ama bna öle geliyo..
​önce silkelen sonra dik bacaklarını göğe...hahaha ihale sende kalacak bnden sölemesianaaa ben sırayı başka biliyodum önce silkeletip sonra dikcektim
belde sıkıntı yok bacak ve kol kuvvetine bakıyo sanki canım, bakalım girdik bir yola akşam ihale kimin üstünde kalcak
kazıt kazıt sonra da dokuz ay dokundurma...
bıde tutup kundeye getırırmıs ne olur yahuuuu hayde bre pehlıvannnnnn
dengeli silkeletin kendinizi....sağ sol aşağı yukarı...
evet canım bugün yarın bekliyom çatlamayı, benim herifinde elinin ayarı yoktur bilmiyorum ki yılan dansı yaparken bulmayım kendimi diye korktumYarın sağ salim bir slm çakarsam yola devammm
hadi güreşek de azcık senle...
bize doktorum önermişti şakayla karısık .. yaptık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?