- Konu Sahibi serap_serap
-
eşimde aramış nasılsın diyor kasıklarım ağrıyor dedim...test alayım mı diyor. Ne testi dedim..daha yumoş haftamdayım yımırtlıyom herhalde 25inden önce çıkmaz dedim...adam bilmiyo ki bat cuma günü...
Test yapmam....cuma ya kadar gelmezse adı batasıcalar o zaman yaparım...
ooooo kız senın maasda bu ay faturalara gıtcek desene teyyy teyyy teyyyyy
hoşgeldin canım senin yöntemi tartışıyoruz...
sizin kucağınıza düştük...düşmezsiniz de yatak gıcırdayabilir...kolon dibine çek canım yatağını orası daha sağlam olur düşmezsiniz....
Daha iyi ya şimdi de suda kazandık dersin, hatta bu gidişle sen suda doğum yaparsın veee bebişin su gibi güzel olur
aaaa olmaz bak kız evi naz eviii geliverirsiniz artık onları konuşmaya iyi ağırlarız kız evi olarak
kız küçük olsada sıkıntı olmaz canım ben oğluşum büyük olsunnn gelecek ay silkeletirsin senin de olur yani...
hemşooom bizim yatakta gıcırdıyor arada acep çok silkelenmektenmi olduki:26:anacım kıc kadar yatak odam var nereye alayımkıııı zaten yatak oylede boylede gıcır gıcır edıyo bazen carpısırken kahkahayı basıyom gıcırtıdan rahatsız oluyolardır dıye
herifi parmağında oynatıyon ha gerçi hakkeder bu erkek milleti, haketmediyse bile peşinen yapacaksın ilerde hakedecektirO zaman gel cuma gelllll robinsonun bekliyoooo ayy frekanslar karıştı Hayırlısı diycektim
doğalgaz faturası mı bu..niye öyle pahalı..burası erzurum ben geçen ay 350 verdim..210 m 2 ev..anam anam oralar daha mı soğuk..
bakacaz artık bi çaresine..tavana kurulu bi düzenek kurmayı planlıyorum..bi makara sistemi yaparım..adam ayağıma bağlayıp çeker..sonrada oturduğu yerden silkeler beni:)))
tartışmayın direk işe koyulun bnce
tabi canımm az işe yarasınlar, bizde tek fayda yetmiyo herifler bile çok fonksiyonlu oldular yatmayla iş bitmiyo silkele çevir kaldır ayakları dik
anacım kıc kadar yatak odam var nereye alayımkıııı zaten yatak oylede boylede gıcır gıcır edıyo bazen carpısırken kahkahayı basıyom gıcırtıdan rahatsız oluyolardır dıye
tamam işte kızcenin geleceğini kurduk şimdiden birde kızçeyi hedefe tutturursak bu iş çözülmüştür
tamam işte kızcenin geleceğini kurduk şimdiden birde kızçeyi hedefe tutturursak bu iş çözülmüştür
heee birde hamiş kalırsam doktor tahlil parası derken benim elde avuçta para kalmayacak...
en önemli kısmı bitmiş, basit bir işlem kalmış yapıverin şu kızçeyi yawww elinize mi yapışır
tartışmayın direk işe koyulun bnce
bekle bekle sonuç güzel olacak içime öle doğuyo....irmoşşşşş hadi belinize kuvvet anacım
yaw ben o icraatı yaptım canım şimdi bekleme aşamasındayım...irem de bu hafta bol icraat olacak...
hemşooom bizim yatakta gıcırdıyor arada acep çok silkelenmektenmi olduki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?