silkelet sonra hamiş kal....

herifi parmağında oynatıyon ha gerçi hakkeder bu erkek milleti, haketmediyse bile peşinen yapacaksın ilerde hakedecektir O zaman gel cuma gelllll robinsonun bekliyoooo ayy frekanslar karıştı Hayırlısı diycektim

sizin kucağınıza düştük...düşmezsiniz de yatak gıcırdayabilir...kolon dibine çek canım yatağını orası daha sağlam olur düşmezsiniz....

anacım kıc kadar yatak odam var nereye alayımkıııı zaten yatak oylede boylede gıcır gıcır edıyo bazen carpısırken kahkahayı basıyom gıcırtıdan rahatsız oluyolardır dıye

anacım kıc kadar yatak odam var nereye alayımkıııı zaten yatak oylede boylede gıcır gıcır edıyo bazen carpısırken kahkahayı basıyom gıcırtıdan rahatsız oluyolardır dıye
hemşooom bizim yatakta gıcırdıyor arada acep çok silkelenmektenmi olduki:26:

herifi parmağında oynatıyon ha gerçi hakkeder bu erkek milleti, haketmediyse bile peşinen yapacaksın ilerde hakedecektir O zaman gel cuma gelllll robinsonun bekliyoooo ayy frekanslar karıştı Hayırlısı diycektim

benden korkulur anacım kayınvalidem bazen eşim için onu yemez bunu yemez diyor..bende yemesinde göreyim diyorum eli mecbur yiyecek.yedirebilirsen helal sana diyor tabi ki de yediriyorum....

hahahahaa bak bu daha mantılık hıc dusunmemıstım makara sıstemını adamların bızı kolsuz bacaksız bırakmalarından ıyıdır

tabi canımm az işe yarasınlar, bizde tek fayda yetmiyo herifler bile çok fonksiyonlu oldular yatmayla iş bitmiyo silkele çevir kaldır ayakları dik

hahahhahahaaaaa resmen bagırarak guluyorum cok fonksıyonlu kocaaaa asıl bızım adamlar maymun oldu karıyı tut cevır sılkele kaldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…