- Konu Sahibi serap_serap
-
hemşooom bizim yatakta gıcırdıyor arada acep çok silkelenmektenmi olduki:26:
benden korkulur anacım kayınvalidem bazen eşim için onu yemez bunu yemez diyor..bende yemesinde göreyim diyorum eli mecbur yiyecek.yedirebilirsen helal sana diyor tabi ki de yediriyorum....
sen en guzelı ozel ders falan vermeye basla veya kocana soyle gecelerı taksıye falan cıksın
tatlım komik olması dışında bişi olmuyoanacım ne ıse koyulması bızım adamların bızı perte cıkarma ıhtımalı uzerınde sıddetle tartısıyoruz
hemsoommm cok sıddetlı sılkelettıysen ondandır o yaglamak lazım yaylarını yatagın yada en ıyısı dırek yer yatagı
tatlım komik olması dışında bişi olmuyoseroyla bn denedm gördüm yanii
alttakiler üstte çalışma var diyordurlar...
arkadaşlar ilk başta bizde duyduğumuzda çok güldük yeri geldi dalga bile geçtik... ama geçen ay yapan iki arkadaş şu an hamiş... bu ay bende denedim bata dört gün var... beklemedeyim... battan sonra başlığı açacaktık arkadaşlarla ama dayanamadım... belki bir faydası olur diye erkenden açayım dedim...
ilişki sonrası eşiniz bacaklarınızdan tutup çamaşır silkeler gibi silkeleyecek. sağa sola aşağı yukarı silkelettirin...
gülme krizine girebilirsiniz...ama faydasını gören bilen ve deneyen denedikten sonra da hamiş kalan arkadaşlara rastladım bir kaç topikte... sizlerle paylaşmak istedim...faydası olursa ne mutlu bizlere....
en önemli kısmı bitmiş, basit bir işlem kalmış yapıverin şu kızçeyi yawww elinize mi yapışır
tamam anlaştık...canım....gerisi çalışmalara bağlı...
yer yatağı çok fonksiyonlu gıcırdama da olmaz...ama başka sakıncaları olur mu bilmem...
bende pco vardı tedavi olmadan hamile kaldım ..son adetimden itibaren hergün calıstık arada birde silkeleme yöntemiini kullandık acaba o yüzden mi tuttu :)
bekle bekle sonuç güzel olacak içime öle doğuyo....irmoşşşşş hadi belinize kuvvet anacım
yani ne var ki çarpcan dikcen silkeletecen tamamdır...
[sıze=3]bekle bekle sonuç güzel olacak içime öle doğuyo....irmoşşşşş hadi belinize kuvvet anacım[/sıze]
bende pco vardı tedavi olmadan hamile kaldım ..son adetimden itibaren hergün calıstık arada birde silkeleme yöntemiini kullandık acaba o yüzden mi tuttu :)
aynen valaa....hemsoommm cok sıddetlı sılkelettıysen ondandır o yaglamak lazım yaylarını yatagın yada en ıyısı dırek yer yatagı
offf cok kararsızım bu hafta cok calısmam lazım cookkkk anca 2 defa atlayabıldım adamın uzerıne ama hala kararsızım anacım benım adam masallah ızbandut gıbı bı tuttugu yer 1 hafta morarıyo benı sılkeledıgını dusunursen aboooovvvvv hepten yandıkk
offf cok kararsızım bu hafta cok calısmam lazım cookkkk anca 2 defa atlayabıldım adamın uzerıne ama hala kararsızım anacım benım adam masallah ızbandut gıbı bı tuttugu yer 1 hafta morarıyo benı sılkeledıgını dusunursen aboooovvvvv hepten yandıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?