silkelet sonra hamiş kal....

bende pco vardı tedavi olmadan hamile kaldım ..son adetimden itibaren hergün calıstık arada birde silkeleme yöntemiini kullandık acaba o yüzden mi tuttu :)

tatlım komik olması dışında bişi olmuyo seroyla bn denedm gördüm yanii

offf cok kararsızım bu hafta cok calısmam lazım cookkkk anca 2 defa atlayabıldım adamın uzerıne ama hala kararsızım anacım benım adam masallah ızbandut gıbı bı tuttugu yer 1 hafta morarıyo benı sılkeledıgını dusunursen aboooovvvvv hepten yandıkk

canım bende bu silkeleme işini sizlerden duydum ve bu ay yumoşlarda denedik.. bugün bat ama gelmedi birde göğüslerimde ağrı ve karnımda gaz sancısı gibi sancı var..bende her ay kahverngi sonra kırmızı gelirdi geçen hafta kahverengi gelince bende fena halde grip olunca nasıl olsa kırmızlar gelir die acilde iki iğne yedim.belkide ondan gelmedi bat..sizce ..

bende pco vardı tedavi olmadan hamile kaldım ..son adetimden itibaren hergün calıstık arada birde silkeleme yöntemiini kullandık acaba o yüzden mi tuttu :)

demedi deme ismail...aha bir kişi daha çıktı tablo hazırlayacağım silkeletipte hamiş kalanlar diye...

yani ne var ki çarpcan dikcen silkeletecen tamamdır...

anaaa ben sırayı başka biliyodum önce silkeletip sonra dikcektim
[sıze=3]bekle bekle sonuç güzel olacak içime öle doğuyo....irmoşşşşş hadi belinize kuvvet anacım[/sıze]

belde sıkıntı yok bacak ve kol kuvvetine bakıyo sanki canım, bakalım girdik bir yola akşam ihale kimin üstünde kalcak

tamam kesın karar verdım artık bu hafta boyunca kendımı hergun sabah aksam sılkeletcem yanı ıgneden sonrakı yumos haftasını degerlendırmem lazım pkoluda bıle tutmus baksanız belkı bendede tutar ama ıcerde sposların beynı donmesın sılkelenırken

hemsoommm cok sıddetlı sılkelettıysen ondandır o yaglamak lazım yaylarını yatagın yada en ıyısı dırek yer yatagı
aynen valaa....

anam bir yerinden tutmayacak...ayaklarından tutacak...orasıda morrasın yani ne olacak...bebek için feda olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…