silkelet sonra hamiş kal....

inş hamişimdir canım çünkü kahverengi bata kadar sürerdi bu ay iki gün falan sürdü..bugünde normal beyaz akıntım var..inş silkeletmek işe yaramıştır..
inşallah yaramıştır işe tatlım..test yap günün gectiyse
kızzz oyle deme benım 2 arkadasım hamıleydı ıkısde yenı dogum yaptılar hamıleyken bı fena oldularkı sormaaaa adamları ayakta goturceklerdı valla hamıleyken pek bı fena oluyomus
kız öle deme insan özlüyo kocişini..yoğun calışmaların ardından durmak yaramıyo inan
allahımmmm yondemı onemlı
​biz sadece öne arkaya salladık bacakları..fazla çırpıştırtmayın kendinizi spoşların başı dönmesin:60.

bnce listeyi hazırla kuzu başada beni yaz...bn olmasam haberiniz yoktu silkelenmedenayy soğudum kendimden bu ne kendini beğenmişlk

Son düzenleme:

tabı haklısın alısmıs kudurmustan betermıs sen o kadar yogun calıs calıs sonra hamısım dıye cekıl kenara ozler tabı ınsan kocasını
ıste bende ondan korkuyorum yaa ya sposların bası donerde yonlerını kaybederlerse

canım benim bügün bat.bir kaç gün daha bekleyeyim sonra test yapayım..inş gelmiştir bebiş inş..

koptttttuuuuuuuuuuuummmm

serap çok yaşa emiiii iyi güldüm... bu hafta aksiyon haftaammm kızlar full action varrr bu akşam hemen başlıyorum bu yöntemee :))

hadi yawww o kadar kötü mü oluyormuş...

yaa tabı o kadar fena oluyomus her gorustugumuzde kızım ben cok fenayım adamı buldugum yerde yatırıp tepesıne cıkasım gelıyo dıyodu ıkısıde ama dogurunca puffff ıkısıde balon gıbı sonduler sımdı kıclarını donup uyuyolarmıs

​önce silkelen sonra dik bacaklarını göğe...hahaha ihale sende kalacak bnden sölemesi[/font][/sıze][/color]

inşallah ağzın bal yiyeee bebeişine yarasın inşallah tatlişkommm
:84::84::84:canım acayip mıhlama istiyo ya nereden çıktı şimdi bu....:84::84::84:

seni gaza getirmeye gerek yok sen zaten gazı kendin veriyon ha

demı oyle dıyem barı 'hadı askım gureselım senle guresırkende sen benı bı posta sılkele'

kız güreş olmaz halter bizimki silkmede yarışıyozzzz Allah koparmasınnnn

Son düzenleme:
bnce listeyi hazırla kuzu başada beni yaz...bn olmasam haberiniz yoktu silkelenmedenayy soğudum kendimden bu ne kendini beğenmişlk

bak sen varsın yasamım var çiğdem var helin var... iki kişi daha vardı yaww neyse geçmişten bulurum...10 kişiye tamamlayalım listeyi güncelleyecem ilk sayfada...

belim ağrıyor de hele silkele belki belim yerine oturur de...ne bileyim işte uydur birşey...

bak sen varsın yasamım var çiğdem var helin var... iki kişi daha vardı yaww neyse geçmişten bulurum...10 kişiye tamamlayalım listeyi güncelleyecem ilk sayfada...

allah yazandanda bulandanda emeği geçen herkesten razı olsun :)))

gülme krizine girdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ofisteki herkes koptuuuu

belim ağrıyor de hele silkele belki belim yerine oturur de...ne bileyim işte uydur birşey...

tırmala benı askım ye benı askım sılkele benı askımmmmm kızzz ıyıkı hamıle falan degılız yoksa bu kadar kahkahaya bebısde dayanamazdı hem serap sen fazla gulme bakayım malum hamıssın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…