- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
inş hamişimdir canım çünkü kahverengi bata kadar sürerdi bu ay iki gün falan sürdü..bugünde normal beyaz akıntım var..inş silkeletmek işe yaramıştır..
demedi deme ismail...aha bir kişi daha çıktı tablo hazırlayacağım silkeletipte hamiş kalanlar diye...
inşallah yaramıştır işe tatlım..test yap günün gectiyseinş hamişimdir canım çünkü kahverengi bata kadar sürerdi bu ay iki gün falan sürdü..bugünde normal beyaz akıntım var..inş silkeletmek işe yaramıştır..
kızzz oyle deme benım 2 arkadasım hamıleydı ıkısde yenı dogum yaptılar hamıleyken bı fena oldularkı sormaaaa adamları ayakta goturceklerdı vallahamıleyken pek bı fena oluyomus
​biz sadece öne arkaya salladık bacakları..fazla çırpıştırtmayın kendinizi spoşların başı dönmesinallahımmmm yondemı onemlı
kızzz oyle deme benım 2 arkadasım hamıleydı ıkısde yenı dogum yaptılar hamıleyken bı fena oldularkı sormaaaa adamları ayakta goturceklerdı vallahamıleyken pek bı fena oluyomus
tabiiii yöntemi önemli...allahımmmm yondemı onemlı
allah seni davul etmesin emi...kız önce çarpacan sonra silkeletecen...bu arada neyi dikiyon...
inşallah yaramıştır işe tatlım..test yap günün gectiyse
kız öle deme insan özlüyo kocişini..yoğun calışmaların ardından durmak yaramıyo inan
​biz sadece öne arkaya salladık bacakları..fazla çırpıştırtmayın kendinizi spoşların başı dönmesin:60.
inşallah yaramıştır işe tatlım..test yap günün gectiyse
kız öle deme insan özlüyo kocişini..yoğun calışmaların ardından durmak yaramıyo inan
​biz sadece öne arkaya salladık bacakları..fazla çırpıştırtmayın kendinizi spoşların başı dönmesin:60.
kızzz seraappp sen bu kadar hamısın ustune bı kıtap yazar sonra doktora bılem yaparsın
demı oyle dıyem barı 'hadı askım gureselım senle guresırkende sen benı bı posta sılkele'
çarpıp silkelet sonra dik...kızım sen dedin çarpcan dikcen silkeletecen diye bende sandım ayakları dikiyon , önce silkeletip sonra dikiyodummm
hadi yawww o kadar kötü mü oluyormuş...
bnce listeyi hazırla kuzu başada beni yaz...bn olmasam haberiniz yoktu silkelenmedenayy soğudum kendimden bu ne kendini beğenmişlk
belim ağrıyor de hele silkele belki belim yerine oturur de...ne bileyim işte uydur birşey...
​önce silkelen sonra dik bacaklarını göğe...hahaha ihale sende kalacak bnden sölemesi[/font][/sıze][/color]
:84::84::84:canım acayip mıhlama istiyo ya nereden çıktı şimdi bu....:84::84::84:
demı oyle dıyem barı 'hadı askım gureselım senle guresırkende sen benı bı posta sılkele'
bnce listeyi hazırla kuzu başada beni yaz...bn olmasam haberiniz yoktu silkelenmedenayy soğudum kendimden bu ne kendini beğenmişlk
belim ağrıyor de hele silkele belki belim yerine oturur de...ne bileyim işte uydur birşey...
bak sen varsın yasamım var çiğdem var helin var... iki kişi daha vardı yaww neyse geçmişten bulurum...10 kişiye tamamlayalım listeyi güncelleyecem ilk sayfada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?