- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.261
heyecandannn en yapacağımı bilemiyorumm yarın yada bu akşam gidip kan testi yaptırıcam...
ayhhhhhhhhhhhhhhhhhhh silkelettim hamişmi kaldım ben şimdiii kızlar doğru mu bu yaa ??
şimdi gidiyorum teste akşam yazarım kızlarrr.... allahım hepinize çok içten dua ediyorumm... hepinize birbirinden güzel yavrular nasip etsinnn allah herkese uğraştırmadan bekletmeden annelik duygusunu tattırsın
şimdi gidiyorum teste akşam yazarım kızlarrr.... allahım hepinize çok içten dua ediyorumm... hepinize birbirinden güzel yavrular nasip etsinnn allah herkese uğraştırmadan bekletmeden annelik duygusunu tattırsın
balım çok belli ya...hadi inşallah şimdi çifter çifter geliyormuş kız senin bata daha yok muydu?
heyecandannn en yapacağımı bilemiyorumm yarın yada bu akşam gidip kan testi yaptırıcam...
ayhhhhhhhhhhhhhhhhhhh silkelettim hamişmi kaldım ben şimdiii kızlar doğru mu bu yaa ??
silkeletenler yavaş yavaş dökülüyor hamiş oalrak...amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn inşallaaaaahhh. hadi git gel. bekliyoruz haberlerini.
canım burada olamasam bile faceden yaz olur mu ora mutlaka açık olur...heyecan olmaz mı elin ayağın dolaşır iki de bir işediğin çıbığa bakıp durursun
Serapcımmm sen öğrenir öğrenmez yaz emi ?merak ederim ben. kız bu senin silkeletme yöntemi bütün Türkiye yi hatta dünyayı silkeletcek galiba. baksana kaç kişi denedi hepsi hamile şuan. şok şok şoklardayım yaaa. hadi bir iki kişi olsa tedadüf dicem de hepsi hamile kalınca tesadüften başka bişey yani . kesin işe yarıyor bence bu yöntem.tabi gene herşeyin olması Allahın ol demesi ile ama bu silkeleme de bir vesile galiba. şimdi kendimle ilgili umudum da arttı bak.
akşama halay var....hayırlı olsun canım ya cok sevındım bı bebış daha gelıoooo
mevlam ol diyor canım silkeletme de sebebi işte...hızlı teslimat yaptırıyorsunuz....
kızlar hamişleri tebrik nederim alllah tamamını erdirsin,ve bnm gibi gebe kalmak isteyenlere tez vakittte hayırlı evlatlar versinnnnnnnnnnnn
forumda belki hepimiz farklı farklı topiklerdeyiz ama amacımız ortak sağlıklı hayırlı evlatlar
aynen canım hızlı teslimat
canım şu silkeletip hamile kalanları bi tablo yap bari de baktıkça bizimde hevesimiz artsın .silkeletmeyi düşünenler varsa da onlara örnek olsun.
ayy hadi hadi inşallah..listemiz dolsun taşsın sonrada doğum maceralarını konuşalım...canım yapmıştım da tabloyu geçmişte kaldı neyse akşam müsait olursam bulurum tabloyu bizim deli kızı da eklerim...ilk sayfaya kopyalarım..gün geçtikçe güncelleriz inşallah...
ayy hadi hadi inşallah..listemiz dolsun taşsın sonrada doğum maceralarını konuşalım...
canım yapmıştım da tabloyu geçmişte kaldı neyse akşam müsait olursam bulurum tabloyu bizim deli kızı da eklerim...ilk sayfaya kopyalarım..gün geçtikçe güncelleriz inşallah...
akşama halay var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?