- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.281
haydi kızlar halayaaaaaaaaaa oturmaya mı geldik canııııımmm.
tatlım bnm sabah kalktıgımda oluyo bide yemk kokusunda falan kokulara karsı hassaslaştım..ama şükürler olsunki cok zorlamıyo beni....miden nasıl canım ya ben çok kötüyüm bir de okulda olunca beni daha çok sarsıyor...
inşallah şekerim...evet ya inşallah bızım sılkelemede işe yarar ya bızde halay çekerız
ben kolbastı oynayam...ama bebekime birşey olmasın yavaş yavaş oynayam...
kızlarrrrr silkeletıpte hamıle olmayan var mı ya merak ettım
canım valla ben bilmiyorum silkeletip hamile kalan var mı ama serap daha iyi bilir . kızzz seroomm var mıysı silkeletip hamiş kalmayan???
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr test pozitif çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı kan testi pozitif kaç haftalık olduğu yarın belli olacak.............dua edin bana ne olur kızlar bir sorun gözükmesin oradaki kadın bana baya koyu görünüyor 1 aydan fazladır dedi...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr test pozitif çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı kan testi pozitif kaç haftalık olduğu yarın belli olacak.............dua edin bana ne olur kızlar bir sorun gözükmesin oradaki kadın bana baya koyu görünüyor 1 aydan fazladır dedi...
canım çook iyi çok güzel. kan testi pozitif derken yani değer kaçççç onu da söyle kızzz ?????
kızlar kaç haftalık olduğu yarın öğlen belli olacak...
ayyy bende mi bir tuhaflık var yaaa...tatlım bnm sabah kalktıgımda oluyo bide yemk kokusunda falan kokulara karsı hassaslaştım..ama şükürler olsunki cok zorlamıyo beni....
inşallah şekerim...
tamam şekerim senin için yavaş oynayam kol bastıyı. bebişine bişiycik olmasınnn. ohh oh ohhhh oh
yokkızlarrrrr silkeletıpte hamıle olmayan var mı ya merak ettım
şimdiye kadar çıkmadı...canım valla ben bilmiyorum silkeletip hamile kalan var mı ama serap daha iyi bilir . kızzz seroomm var mıysı silkeletip hamiş kalmayan???
kızlaaaaarrr ya benim bugün yumurtlama günüm hesaplama göre. fakat sabahtan beri kasıklarımda bir ağrı vardı. şimdide pembe ile kahverengi şeklinde akıntı gibi birşey geldi.gerçi eveli ay böyle bir akıntı geldiğinde hamile kalmıştım ama o zaman hiç ağrı yapmımıştı. offff bu şimdi yaaaa ????:18::18::18:
bu akşamı muhakkak değerlendirmelisin yarın sabahıda değerlendirmelisin.ben hamile kaldğım ay bu kahverengi leke bendende gelmişti değerlendirdiydk.bu leke yumoş lekesiymiş
kızlaaaaarrr ya benim bugün yumurtlama günüm hesaplama göre. fakat sabahtan beri kasıklarımda bir ağrı vardı. şimdide pembe ile kahverengi şeklinde akıntı gibi birşey geldi.gerçi eveli ay böyle bir akıntı geldiğinde hamile kalmıştım ama o zaman hiç ağrı yapmımıştı. offff bu şimdi yaaaa ????:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?