silkelet sonra hamiş kal....

miden nasıl canım ya ben çok kötüyüm bir de okulda olunca beni daha çok sarsıyor...
tatlım bnm sabah kalktıgımda oluyo bide yemk kokusunda falan kokulara karsı hassaslaştım..ama şükürler olsunki cok zorlamıyo beni....
evet ya inşallah bızım sılkelemede işe yarar ya bızde halay çekerız
inşallah şekerim...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr test pozitif çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı kan testi pozitif kaç haftalık olduğu yarın belli olacak............. dua edin bana ne olur kızlar bir sorun gözükmesin oradaki kadın bana baya koyu görünüyor 1 aydan fazladır dedi...

hayırlı olsun canım ya cok sevındım valla inşallah sorunsuz saglıklı bı hamilelık gecırıp bebışını kucagına alırsın tatlım darısı basımıza artık bende bol bol sılkelettım çatlatma iğnesı oldugumdan sonra 4 gun boyunca

canım çook iyi çok güzel. kan testi pozitif derken yani değer kaçççç onu da söyle kızzz ?????

kızlar kaç haftalık olduğu yarın öğlen belli olacak...

canım benimmmmm ben şunu sormuştum . kan testinde sadece pozitif mi yazıyor ??? genelde bir sayısal değer çıkar. mesela hamile olmayan da değer 0-2 arasıdır. hamile isen 2 nin üstü bir değer çıkar onu soruyorum. mesela serapta 1478 mi ne çıkmıştı sayısal değer olarak. ama haftasını sonra doktor söylüyor mesela.sonuçta birtek pozitif mi yazıyor ??? sen beta hcg yaptırdın dimi ????

tatlım bnm sabah kalktıgımda oluyo bide yemk kokusunda falan kokulara karsı hassaslaştım..ama şükürler olsunki cok zorlamıyo beni....

inşallah şekerim...
ayyy bende mi bir tuhaflık var yaaa...
tamam şekerim senin için yavaş oynayam kol bastıyı. bebişine bişiycik olmasınnn. ohh oh ohhhh oh

kızlarrrrr silkeletıpte hamıle olmayan var mı ya merak ettım
yok

canım valla ben bilmiyorum silkeletip hamile kalan var mı ama serap daha iyi bilir . kızzz seroomm var mıysı silkeletip hamiş kalmayan???
şimdiye kadar çıkmadı...

bir aydan fazla mı zannetmiyorum canım...olsaydı diğer ay test falan yapmadın mı...benimki de aynıydı...değerim 1468 çıkmıştı...değerini söylemedi mi doktor?

sunshine çok sevindim,sevincini gözlerim dolu paylaşıyorum,bizlere yeni bir ümit oldun,,darısı bizim başımıza,bu ay bende çok silkelettim artık ay sonu belli olacak,deneyimlerini anlatsana...

gözün aydın maşallah yüce rabbim tamamına erdirsin sağlıklı gine inşallah

ay maşallah ya bi kişi daha hamiş kalmış ne güzel
kız serap çok sevap kazandın hee
bide ben hamile kalırsam ömür boyu unutmam seni :)
ayaklarımı dikerken aklımdan geçiyosun bazen

kızlaaaaarrr ya benim bugün yumurtlama günüm hesaplama göre. fakat sabahtan beri kasıklarımda bir ağrı vardı. şimdide pembe ile kahverengi şeklinde akıntı gibi birşey geldi.gerçi eveli ay böyle bir akıntı geldiğinde hamile kalmıştım ama o zaman hiç ağrı yapmımıştı. offff bu şimdi yaaaa ????:18::18::18:

bu akşamı muhakkak değerlendirmelisin yarın sabahıda değerlendirmelisin.ben hamile kaldğım ay bu kahverengi leke bendende gelmişti değerlendirdiydk.bu leke yumoş lekesiymiş

bu akşamı muhakkak değerlendirmelisin yarın sabahıda değerlendirmelisin.ben hamile kaldğım ay bu kahverengi leke bendende gelmişti değerlendirdiydk.bu leke yumoş lekesiymiş

canım çok sağol. zaten biz akşama bir çalışma yapcaktık yumurtlama günüm diye. ama leke gelince az önce şaşırdım. hadi bakam hayırlısı.

yavrum boş geçirme...çarp böl birşeyler yap sonra da silkelet....önceden de konuşmuştuk bu meseleyi....hadiii senden de umutluyum bu ay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…