- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.301
kız hele bak nerede aklına geliyom töbe töbe....ay maşallah ya bi kişi daha hamiş kalmış ne güzel
kız serap çok sevap kazandın hee
bide ben hamile kalırsam ömür boyu unutmam seni :)
ayaklarımı dikerken aklımdan geçiyosun bazen
yavrum boş geçirme...çarp böl birşeyler yap sonra da silkelet....önceden de konuşmuştuk bu meseleyi....hadiii senden de umutluyum bu ay...
canım boş geçimcem nasipse.hadi bismillah deyip önce çarptırıp sonra silkeletcem.ödevime güzel çalışcam örtmenimmmm
ben kendimden umutlu değilim ama bakalım kısmet genede.
ben geldimm kızzzzzzzzzzzzzzz naptınız bakalımmmm
kısmet tabi canım mevlam ne demişse o olur ama sen de elinden geleni yapcan..
kızlar yaaaa....bende sağlıklı bebeğime hamile kalmayı çok istiyorummmmmm.................
ben geldimm kızzzzzzzzzzzzzzz naptınız bakalımmmm
sibeell kız iyiki actın topiği...böylelikle bişeylere vesile olmus olduk...bn şahsım adına öyle hissediyorum yani...bu arada bulantın ndn anormal olsunki hiç bulantı yaşamayanlarda var doğuma kadar bulanıp kusanlarda..bünyeden bünyeye değişiyor...
ayyy canım benim yaaa çok çooookkk sevindim ve duygulandım Rabbim sonuna kadar daim etsin hamişliğini,sağlıkla evladını kucağına almayı da nasip etsin..bende silkeletenlerdenim ama benim kırmızılar gelecek
sunshine çok sevindim,sevincini gözlerim dolu paylaşıyorum,bizlere yeni bir ümit oldun,,darısı bizim başımıza,bu ay bende çok silkelettim artık ay sonu belli olacak,deneyimlerini anlatsana...
gözün aydın maşallah yüce rabbim tamamına erdirsin sağlıklı gine inşallah
kızlaaaaarrr ya benim bugün yumurtlama günüm hesaplama göre. fakat sabahtan beri kasıklarımda bir ağrı vardı. şimdide pembe ile kahverengi şeklinde akıntı gibi birşey geldi.gerçi eveli ay böyle bir akıntı geldiğinde hamile kalmıştım ama o zaman hiç ağrı yapmımıştı. offff bu şimdi yaaaa ????:18::18::18:
hoş geldin taze hamişşş
kız sen ne testi yaptırdın ????
beta hcg değil mi ????
seninde olur inşallah canım...
canım şimdi beta hcgde derinlemesine değer ölçümü yapılıyormuş kaç haftalık olduğu orada çıkıyormuş benim bu yaptırdığım onun bi altı sadece gebelik varmı ona baktılar gebelik var sonuçlarım lab. a yollandı yarın öğleden sonra öğreneceğim ve sizinle paylaşacağımmmm bebişlerim... boş durma kızz önce çarptır sonra silkelett unutmaa
:13:
canım şimdi beta hcgde derinlemesine değer ölçümü yapılıyormuş kaç haftalık olduğu orada çıkıyormuş benim bu yaptırdığım onun bi altı sadece gebelik varmı ona baktılar gebelik var sonuçlarım lab. a yollandı yarın öğleden sonra öğreneceğim ve sizinle paylaşacağımmmm bebişlerim... boş durma kızz önce çarptır sonra silkelett unutmaa
:13:
kızlar yaaaa....bende sağlıklı bebeğime hamile kalmayı çok istiyorummmmmm.................
eşin ne dedi yafffff ne tepki verdi...
hımmm şimdi anladım şekercim. tamam bak hemen yarın öğrendiğin gibi yaz. merak ederim ben. tatlım ben hastanede çalışıyorumda acil de direk beta hcg yapıyorlar ondan ısrarla sana değer sordum kaç çıktı diye. o testin bi altı bişey olduğunu bilmiyodum bak öğrenmiş oldum. ayyy hadi yarın öğrencez desene.
kız bu ay hiç boş durmadım. adetim geçtiği günden beri çarptıra silkelete bi hal oldum.
hayatımda hiç başka bişeye bu kadar uğraştığımı hatırlamıyorum. öss ye bu kadar çalışsam doktor olacaktım yaff
kız zaten adamların tepkisi çok farklı oluyor...bir haftaya mide bulantıların başlarsa şaşmam....kız adam şoklarda halaaaa inanamadıki teste bakıyor veriyor çantama koyuyorum geri istiyorr hala inanamıyor şoklarda ama çok mutluuu gülüp duruyorrrbak dedim silkelemiyecektin bidee işe yarıyomuş değilmi diyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?