silkelet sonra hamiş kal....

sibeell kız iyiki actın topiği...böylelikle bişeylere vesile olmus olduk...bn şahsım adına öyle hissediyorum yani...bu arada bulantın ndn anormal olsunki hiç bulantı yaşamayanlarda var doğuma kadar bulanıp kusanlarda..bünyeden bünyeye değişiyor...

yavrum boş geçirme...çarp böl birşeyler yap sonra da silkelet....önceden de konuşmuştuk bu meseleyi....hadiii senden de umutluyum bu ay...

canım boş geçimcem nasipse.hadi bismillah deyip önce çarptırıp sonra silkeletcem.ödevime güzel çalışcam örtmenimmmm
ben kendimden umutlu değilim ama bakalım kısmet genede.

kızlar yaaaa....bende sağlıklı bebeğime hamile kalmayı çok istiyorummmmmm.................

Merhaba kizlar
Sunshine cok sevindim hayirli olsun canim yaa..o test ne guzel oyle yaa
Masallah darisi basimiza insallah)

aynen iyiki açmışsınız iyiki sizleri tanımışım kardeşimden daha yakın oldunuz kimseyle konuşmadıklarımızı burada paylaşıyoruz... iyiki varsınız rabbim bir an evvel boş karınları boş kucakları doldursun O herşeye kadirdir O OL! dedikten sonra olmayacak şey yoktur...

canım inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi alırızz yakın zamanda durmak yok yola devam benim 6. ayımdı bu ay sonunda tuttu hala inanamıyorum

sunshine çok sevindim,sevincini gözlerim dolu paylaşıyorum,bizlere yeni bir ümit oldun,,darısı bizim başımıza,bu ay bende çok silkelettim artık ay sonu belli olacak,deneyimlerini anlatsana...

durmak yoooooooooooooooook herzaman bir ümit vardır... önce yapman gerekeni yap sonra el aç rabbinden iste O OL derse herşey olur...

gözün aydın maşallah yüce rabbim tamamına erdirsin sağlıklı gine inşallah

amin canım çok sağolasın...

değerlendir kızz bende öyle yapmıştım iştee bu ay yumoş haftamda ovu testind epozitif çıktığında önce çarpıştık sonraa silkelettim

hoş geldin taze hamişşş
kız sen ne testi yaptırdın ????
beta hcg değil mi ????

canım şimdi beta hcgde derinlemesine değer ölçümü yapılıyormuş kaç haftalık olduğu orada çıkıyormuş benim bu yaptırdığım onun bi altı sadece gebelik varmı ona baktılar gebelik var sonuçlarım lab. a yollandı yarın öğleden sonra öğreneceğim ve sizinle paylaşacağımmmm bebişlerim... boş durma kızz önce çarptır sonra silkelett unutmaa
:13:

eşin ne dedi yafffff ne tepki verdi...

hımmm şimdi anladım şekercim. tamam bak hemen yarın öğrendiğin gibi yaz. merak ederim ben. tatlım ben hastanede çalışıyorumda acil de direk beta hcg yapıyorlar ondan ısrarla sana değer sordum kaç çıktı diye. o testin bi altı bişey olduğunu bilmiyodum bak öğrenmiş oldum. ayyy hadi yarın öğrencez desene.
kız bu ay hiç boş durmadım. adetim geçtiği günden beri çarptıra silkelete bi hal oldum.
hayatımda hiç başka bişeye bu kadar uğraştığımı hatırlamıyorum. öss ye bu kadar çalışsam doktor olacaktım yaff

kızlar yaaaa....bende sağlıklı bebeğime hamile kalmayı çok istiyorummmmmm.................

sende çarptır silkelet canım seninde sağlıklı bebişlerin olur ben inanıyorum.sen elinden geleni yap ve kafana hiiiiçççç takma. söylemesi kolay ama uygulaması zor bişey takmamak ama olcak senin de bak gör.
bat ne zamandı senin canımcım???

eşin ne dedi yafffff ne tepki verdi...

kız adam şoklarda halaaaa inanamadıki teste bakıyor veriyor çantama koyuyorum geri istiyorr hala inanamıyor şoklarda ama çok mutluuu gülüp duruyorrr bak dedim silkelemiyecektin bidee işe yarıyomuş değilmi diyorumm

anladım bebeişim sorun yoookk yarın öğrences artıkkkkk hep birlikte sonra halayımızı şekerizzz

kız bende aynısı valla yapmadığım kalmadı kocayada kendimedeeee sana nedicem birde ben ona başlamıştım ama hamiş olduğumu öğrendim 70.000 adet LEM YELİD çekebilirsin kendinde çocuk olması içinmiş buda tatlım

kız zaten adamların tepkisi çok farklı oluyor...bir haftaya mide bulantıların başlarsa şaşmam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…